MEGTEKINTÉS

DS E-TENSE PERFORMANCE

A JÖVŐ HÍRNÖKE

Amikor a Formula E formálja jövőbeli modelljeinket

A DS E-TENSE PERFORMANCE aerodinamikus dizájnjával és Formula-e győzelmeink ihlette technológiáival az új E-TENSE generáció hírnöke. Ez a 100%-ban elektromos koncepcióautó a kapocs a Formula E és jövőbeli alkotásaink között. Koncepció, mely megnyitja az utat a nagy teljesítményű autók jövője felé.

Az elektromos autózás jövője

A DS E-TENSE PERFORMANCE több, mint egy koncepcióautó, az E-TENSE termékcsalád jövőjének előhírnöke. Ez a valódi, nagy teljesítményű kísérleti autó lehetővé teszi a DS Automobiles mérnökei számára, hogy elemezzék, fejlesszék és alakítsák a legújabb generációs alkatrészeket, amelyeket aztán modelljeinken alkalmazunk.

egy nagy teljesítményű kísérleti autó

A Formula E pilótáink által, valós körülmények között tesztelt DS E-TENSE PERFORMANCE kivételes rendszere lassítás közben visszatölti a 600 kW-os akkumulátort. Az autó 2 másodperc alatt 0-ról 100 km/h-ra gyorsul.
 A többszörös Formula E bajnok DS Performance által tervezett és kifejlesztett DS E-TENSE PERFORMANCE egy karbonváz-szerkezetű, összekrékhajtású prototípus, amelynek két villanymotorja 600 kW (815 LE) összteljesítményű.  
A különösen innovatív futómű, motor és akkumulátor állnak a jövő elektromos autófejlesztéseinek középpontjában. 

A DS Automobiles jövőbeli formanyelve

A frontrész a hűtőrács helyére egy új kifejezési felületet kapott. Ez a DS AERO SPORT LOUNGE tanulmányon már látott vitrinszerű megoldás magában foglalja a háromdimenziós hatású logót, és különleges üdvözlő animációt is láthatunk rajta.
Az új nappali fények a technológiát és a kifinomult stílust ötvözik. A fényforrásokat 800 LED alkotja. A fényszórók helyén két kamerát taláunk, melyek teljessé teszik a DS E-TENSE PERFORMANCE vizuális identitását, ugyanakkor hasznos adatokat biztosítva e guruló laboratiumról.  
Az aerodinamikus sziluettet « bogárpáncél-hatású » interferenciális fényezés kíséri. A külső körülmények és a látószög függvényében az érzékelt szín változik és erős kontrasztot alkot a fényes fekete felületekkel. A 21”-os keréktárcsák aerodinamikus profilúak.
Az utasteret az adatkinyerés jegyében tervezték. A kagylóülések és a Formula E kormány versenyatmoszférát teremtnek. A kényelem és a részletekre való figyelem szintén teret kapott a kárpitozás fekete bőrbetéteinél. 

az autógyártás jövője

DS Aero Sport Lounge koncepció

Rendhagyó vonalak, egyedi esztétikum, a legvadabb elképzelések megtestesítője - egy koncepció, mely maga a művészet.

Szaktudás

Lessen be a DS Automobiles műhelyeinek kulisszái mögé!