MEGTEKINTÉS
A vezetési kényelmet szolgáló technológiák

kényelem a fedélzeten

Ízlelje meg a vezetés valódi  örömét, használja fedélzeti élményt szolgáló technológiáinkat, hogy minden egyes útja valódi utazássá váljon.
INFOTAINMENT RENDSZER

A DS IRIS SYSTEM a márka intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható új információs rendszere. Az érintőtechnológiás interfészt használó beépített asszisztens érti az elhangzott utasításokat, a rendszer pedig az Ön kívánságának megfelelően végrehajtja azokat.

A DS SMART TOUCH képernyőn úgy tudja egyetlen mozdulattal bekapcsolni 6 kedvenc gyorsgombja (úti cél, névjegyek, rádió, klímaberendezés stb.) valamelyikét, hogy közben végig az úton tartja a szemét. A vezető keze ügyében található érintőképernyő gesztusvezérléssel működik, az olyan szokásos mozdulatokat is értelmezni tudja, mint a zoomolás, de a kézírást is felismeri.

Elérhető a DS 4 modellen

ADML PROXIMITY

Ahogy 2 méterre megközelíti az autót, a DS 4 zárjai automatikusan kioldódnak, és az addig láthatatlan kilincsek kiemelkednek a karosszériából. Az indításhoz már csak meg kell nyomnia a Start/Stop gombot. Az autó elhagyásakor az előbbiek ellenkezője történik: a kilincsek behúzódnak, és a gépkocsi automatikusan lezárul.

Elérhető az új DS 3, DS 4 és DS 9 modelleken

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

A szélvédő felső részén elhelyezett kamera, a négy helyzetjeladó és a három gyorsulásmérő segítségével működő DS ACTIVE SCAN SUSPENSION rendszer egymástól függetlenül kezeli a gépkocsi kerekeit, az észlelt útegyenetlenségektől függően szükség szerint felkeményítve vagy felpuhítva a felfüggesztést.

Elérhető DS 4, új DS 7 és DS 9 modelleken

FOCAL ELECTRA® hifirendszer
Élvezze a kivételesen tiszta hangzást a 14 hangszóróval felszerelt, 690 W teljesítményű különleges hifirendszer jóvoltából. A hangszigetelő fóliával bevont rétegelt ablaküvegeknek köszönhetően az autó belsejében csendes és nyugodt légkör uralkodik, amelyben még jobban érvényesül a FOCAL Electra® hifirendszer nyújtotta akusztikai élmény.

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM a DS új információs rendszere, amely intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható. Egy személyi asszisztens, amelyet egy érintésérzékeny felületről érhetünk el, de a szóbeli parancsainkat is értelmezi.  Azt teszi és akkor, amikor ön szeretné.

Elérhető új DS 3, DS 4 és új DS 7 modelleken.

DS AIR

A műszerfalba tökéletesen belesimuló, láthatatlan DS AIR egy rendkívül innovatív és hatékony szellőzőrendszer. Kompakt mérete miatt tökéletesen diszkrét, és nagyban hozzájárul a műszerfal letisztult dizájnjához.

DS 4 modellen elérhető

ez is érdekelheti

E-TENSE technológia

Elektromos autó a DS Automobiles felfogásában.

Vezetéstámogató rendszerek

Hogy utazása biztonságos és nyugodt legyen.