COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS BOUTIQUE

Hagyja magát elcsábítani kifinomult és elegáns termékeink széles választékával!
Kollekciónk az Ön számára tervezett és kifejlesztett praktikus és alapvető tárgyak széles választékát kínálja. Válogasson kedvére!

Tájékoztatjuk, hogy a fenti linkre kattintva átlép a „DS Boutique” webáruházba. A „DS Boutique” webáruház üzemeltetője a DS AUTOMOBILES, ( 7 rue Henri Sainte-Claire Deville, 92500 Rueil-Malmaison). A P-Automobil Import Kft. a „DS Boutique” webáruházban történő vásárlással kapcsolatban semminemű felelősséggel nem tartozik, arra a „DS Boutique” webáruház felhasználási feltételei alkalmazandók. A csatlakozás lehetősége kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. Felhívjuk a figyelmét, hogy amikor ezen kapcsolódási lehetőséget igénybe veszi, a P-Automobil Import Kft. által üzemeltetett weboldalt el fogja hagyni. A P- Automobil Import Kft.-nek ezen további kapcsolódó internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállal. A fentiekből következően a P Automobil Import Kft. az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyta jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállal felelősséget. A „DS Boutique” webáruház oldalára való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.