Új DS 7 E-TENSE 4x4 La Première

Bevezető kiadás
Új DS 7 E-TENSE
4x4 360 La Première

- 360 LE, 4x4 plug-in hibrid motor
- Óraszíj-mintázatú nappabőr ülések
- Különleges fekete dekorelemek
- 21"-os BROOKLYN könnyűfém keréktárcsák
- Panoráma napfénytető

Atletikus & lenyűgöző Bevezető kiadás
Új DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

La Première emblémák

Az exkluzív modellhez tervezett La Première emblémák még egyedibbé teszik a bevezető kiadást.

Fekete DS felirat

A fekete DS felirattal ékesített fekete hűtőrács és a fényes fekete dekorelemek eleganciát és dinamizmust sugároznak.

21"-os BROOKLYN keréktárcsák

A kizárólag ezen az E-TENSE 4x4 360 változaton kínált új 21” BROOKLYN alumínium keréktárcsák és a „DS PERFORMANCE” féknyergek még lenyűgözőbb megjelenést biztosítanak az új DS 7-nek.

Ráncolt nappabőr borítású belsők

Az új plug-in hibrid DS 7 minden részletében elegáns belterében olyan kifinomult felületeket és felső kategóriás anyagokat találunk, mint a ráncolt nappabőr. A legautentikusabb francia kézműves hagyományokat idéző óraszíjmintázat még különlegesebbé teszi a limitált kiadás üléseit.

Panoráma napfénytető

Az intelligens DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók a külső környezethez alkalmazkodva mindig az adott körülményekhez (város, vidék, időjárás stb.) igazítják a világítást, és fénysugarukat úgy irányítják, hogy az a kanyarok belső ívét is megvilágítsa.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Az intelligens DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók a külső környezethez alkalmazkodva mindig az adott körülményekhez (város, vidék, időjárás stb.) igazítják a világítást, és fénysugarukat úgy irányítják, hogy az a kanyarok belső ívét is megvilágítsa.

DS Energy Coach

A DS Performance szakemberei által kifejlesztett, a képernyőbe integrált DS Energy Coach alkalmazás az energiavisszatáplálás optimalizásálást segíti. Kövesse Jean-Éric Vergne kettős Formula E bajnok pilóta tanácsait és érje el a lehető legjobb energiahatékonyságot a vezetés során!

Az Új DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première utasterében egyedülálló hangélményt biztosít a FOCAL Electra® hifirendszer. A 14 hangszóróból (köztük egy mélysugárzóval) és egy 515 W összteljesítményű erősítőből álló FOCAL Electra® audiorendszer elemeinek elhelyezése egy zenei stúdiót idéz, és ennek megfelelően kivételes hangélményt biztosít.

FOCAL Electra hifirendszer

BELTÉR Minden részletre kiterjedő figyelem

A kényelem szolgálatába állított know-how szép példája az óraszíj-mintázatú, bazaltfekete vagy gyöngyszürke nappabőr belső.

Új DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première - Utastér
Új DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première - Utastér

Nagy teljesítményű hibrid E-TENSE 360 LE 4x4

Erő és intelligencia

Az új DS 7 a kategória egyik legerősebbjének számító, 360 lóerős E-TENSE motorizáció és a négykerék-meghajtás révén biztonságos vezetést és minden útfelületen kiváló meghajtást biztosít.

Új DS 7 - E-TENSE 4x4 360 motor
Új DS 7 - Plug-in hibrid motorizáció

Egy kétszeres bajnok tapasztalata

A kivételes teljesítményt biztosító hajtáslánc és felfüggesztés fejlesztése és tökéletesítése a 2019-es és 2020-as Formula-E összes bajnoki címét elnyerő DS Performance vezetésével történt. Új DS 7 E-TENSE 4x4 360: a kiegyensúlyozott dinamizmus csúcsa. A kiváló munka eredményeként a kivételes menettulajdonságok és a kifogástalan kényelem tökéletes egyensúlyát sikerült megvalósítani.

ONLY YOU szolgáltatások

Az élmény folytatódik

Az ONLY YOU az Ön igényeihez igazított, személyre szabott szolgáltatások széles skáláját kínálja. Élvezze a szolgáltatásainkkal járó felhőtlen használatot, mobilitást és különlegességérzést, és ismerje meg az egyedülálló DS élményt.

(1) A közölt fogyasztási és CO2 emissziós értékek megfelelnek a WLTP előírásnak (EU 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től a gépjárművek típusjóváhagyása a könnyű gépjárművek számára
világszinten egységesített tesztelési eljárás szerint történik (WLTP), ami egy új, valósághűbb tesztelési eljárás a fogyasztás és a CO2-kibocsátás meghatározására. Ez a WLTP eljárás helyettesíti a korábban használt Új Európai Vezetési Ciklus (NEDC) elnevezésű tesztelési eljárást. Mivel a tesztelés valósághűbb körülmények között történik, a WLTP szerint mért fogyasztási és a CO2 emissziós értékek számos esetben magasabbak az NEDC eljárás szerint mért adatoknál. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok eltérőek lehetnek az autók felszereltségének, az opcióknak és az alkalmazott gumiabroncs típusnak megfelelően. További információkért forduljon márkakereskedőjéhez.