COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS Assistance

Bármilyen probléma éri út közben, hívja a DS Assistance éjjel-nappal hívható segélyszámát!

Kollégánk azonnal felméri az ön helyzetét, és annak megfelelően nyújt segítséget.

A hét bármely napján, éjjel-nappal hívható Egyetlen segélyhívó szám: 00-800-24240707

A hét bármely napján, éjjel-nappal hívható A hét bármely napján, éjjel-nappal hívható

DS Assistance soha nem hagyja magára!
SEGÍTSÉGNYÚJTÁS AZ ALÁBBI ESETEKBEN:
* Üzemzavar
* Defekt
* Kulcs elvesztése
* Üzemanyag probléma

Önnel vagyunk Magyarország egész területén

Kilométerkorlátozás nélkül a hét minden napján, éjjel-nappal (1)

(1) Amennyiben az autó jól megközelíthető (pl: parkoló, kocsifeljáró, stb)

Ingyenes helyszíni javítás vagy beszállítás

Amennyiben a jármű helyben nem javítható, illetve továbbra is mozgásképtelen, autómentő szállítja el ingyenesen a legközelebbi márkaszervizbe, ahol árajánlatot kap az elvégzendő javításokról, illetve mobilitási szolgáltatást igényelhet (amennyiben rendelkezésre áll).

Személyre szabott segítségnyújtás

* Amennyiben az autó helyszíni javítással mozgásképessé tehető, javaslunk Önnek márkaszervizt, ahol a végleges javítás elvégeztethető.
* Ha az autó mozgásképtelen, megszervezzük mihamarabbi hazajutását. A kedvezményezett (2) igényelhet mobilitási szolgáltatást vagy elszállásolást (3).
* Az elvégzendő javításokra vonatkozó árajánlat

(2) A felsorolt szolgáltatások kedvezményezettjei a meghibásodott gépjármű vezetője és utasai, összesen legfeljebb annyi fő, amennyinek szállítására az adott gépjármű a forgalmi engedély szerint alkalmas.
(3) Cseregépjármű-kölcsönzés vagy cseregépjármű rendelkezésre bocsátása üzemzavar esetén a javítás időtartamára, vonat- vagy repülőjegy, a helyszínen történő elszállásolás (három éjszakára, maximum bruttó 22 000 Ft/fő/éj költséghatárig). A DS ASSISTANCE általános feltételeiről a márkakereskedésekben  tájékozódhat.