MEGTEKINTÉS
DS 7 konfigurátor
Alkossa meg az igényeinek és ízlésének megfelelő DS 7 modellt!
Felszereltségi szintek
A DS 7 több változatban is elérhető: BASTILLE, PERFORMANCE LINE, PERFORMANCE LINE +, RIVOLI és OPERA. Minden változat jól felszerelt, de az igények mind szélesebb kielégítése érdekében számos opció és tartozék is választható.
választható motorok
DS 7 modelljét választhatja BlueHDI vagy plug-in hibrid E-TENSE motorizációval, utóbbi akár 360 lóerővel és négykerék-meghajtással is elérhető. A maximális kényelem garantálása érdekében a DS 7 minden változata 8 fokozatú automata sebességváltóval van felszerelve.
Az ön egyéniségét tükröző külső és belső design
A DS 7 külseje a karosszéria színének vagy a rendelkezésre álló keréktárcsák széles tárházának köszönhetően rendkívül jól személyre szabható .  A DS 7 belső terében válassza a személyiségéhez legjobban illő kárpitot és hangulatot. 
méretek
Az Ön kényelme érdekében a DS 7 hossza 4593 mm, szélessége behajtott külső visszapillantó tükrökkel  1891 mm, magassága 1637 mm.  555 literes csomagtere mellett a DS 7 rengeteg tárolóhelyet is kínál, így praktikus és funkcionális.
Felszereltség, opciók
Az Ön kényelmének és biztonságának javítása érdekében a DS 7, a választott változattól függően számos felszerelést kínál szériában vagy opcióként: intelligens DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók, DS DRIVE ASSIST, DS IRIS SYSTEM Infotainment rendszer.