MEGTEKINTÉS

VIDEOCHECK SZOLGÁLTATÁS

Válassza a kényelmet és a gondtalan autózást a DS Store Budapestnél!

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a szervizelésre átadott autón a karbantartást – javítást végző szakember olyan berendezésen, alkatrészen is felfedezett kopást, meghibásodást, elhasználódást vagy elváltozást, amelyre Ön nem számíthatott, és a gépjármű munkafelvételekor sem látszott.

DS szerelője az éves karbantartás alkalmával az Ön gépjárművét teljesen átvizsgálja, a márka minőségi előírásai által meghatározott pontokon ellenőrzést végez, és emelőn is átnézi autóját. Így kiderülhetnek a meghibásodások, amelyek hamarosan panaszt okozhattak volna. Ha nem éves karbantartásra hozza gépjárművét, akkor is kiderülhet a javítás és szétszerelés során, hogy valamely más alkatrész már elhasználódott. Ilyen például, amikor a szerelő a klímaszezon előtt az ellenőrzésre behozott autón felfedezi, hogy a segédberendezéseket hajtó szíj elkopott. 

 

De senki sem szereti kedvenc járművét nélkülözni, ha nem feltétlen muszáj.

 

Ezt a kellemetlenséget elkerülheti, ha igénybe veszi a VIDEOCHECK szolgáltatást, mely a DS Store Budapest legújabb digitális szervizszolgáltatása, és amelyet minden szervizbeavatkozás mellé ingyenesen biztosítunk tisztelt ügyfeleinknek. 

   
Milyen előnyöket jelent a szolgáltatás az Ön számára?
  •  Szakszerű és hiteles tájékoztatást, amely a szerelő által készített videóból, és a hozzáfűzött magyarázatból áll.
 
  •  Az Ön döntését támogató árajánlatot, amelyet jóváhagyhat, vagy további tájékoztatást kérhet az alkalmazáson belül.
 
  •  Kényelmet. Ha a felfedezett hiányosságot ugyanazon szerviz alkalmával orvosolják, nem kell újabb szervizidőpontot egyeztetnie, és autóját ismételten nélkülöznie.
 
  •  Alacsonyabb szervizköltséget. Vannak olyan járműalkatrészek, melyek csak komoly megbontással hozzáférhetők, és a megbontás munkaóra-díja esetenként magasabb költséget jelent, mint a cserélendő alkatrész ára. Például, ha a lengőkar szilentek kiszakadásán túl a stabilizátorrúd is ki van kopva. Amennyiben egy megbontással cserélik a két alkatrészt, Ön munkadíj-költséget takaríthat meg.

Hogyan működik a szolgáltatás?

DS szerviztanácsadója átveszi Öntől gépjárművét. DS szerelője a javítás vagy átvizsgálás során felfedezett problémás területről videófilmet készít, amelyhez szóbeli magyarázatot is rögzít. A videófilm alapján a szerviztanácsadó árajánlatot állít össze, és a felvett filmmel együtt megküldi Önnek jóváhagyásra.

 

A film és az árajánlat megtekintése után Ön szabadon dönthet arról, hogy a plusz beavatkozást megrendeli-e vagy sem, illetve lehetősége van kiegészítő információkat is kérni.

 

A döntés tehát az Ön kezében van!