MEGTEKINTÉS
oktatóvideók & kézikönyvek
DS 3
Töltse le autója kézikönyvét és tekintse meg az autó széria vagy opcionális felszereltségi elemeit bemutató videóinkat.
kézikönyv

Tekintse meg a DS 3 felhasználói kézikönyvét online.

A Scan MyDS alkalmazásból és a MyDS Appból is elérheti azt.

OKTATÓVIDEÓ
Tekintse meg a DS 3 szolgáltatásait, funkcióit bemutató oktatóvideóinkat
 
DS DRIVE ASSIST

Ebből az oktatóvideóból megtudhatja, hogyan lehet használni a DS DRIVE ASSIST különféle funkcióit: 

• Adaptív tempomat Stop & Go funkcióval 

• Sávon belüli pozícionálás

bemutató videók
Tekintse meg a DS 3 különböző technológiáit bemutató videókat
 
DS IRIS SYSTEM

A DS IRIS SYSTEM a márka intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható új információs rendszere. Az érintőtechnológiás interfészt használó beépített asszisztens érti az elhangzott utasításokat, a rendszer pedig az Ön kívánságának megfelelően végrehajtja azokat.

A DS SMART TOUCH képernyőn úgy tudja egyetlen mozdulattal bekapcsolni 6 kedvenc gyorsgombja (úti cél, névjegyek, rádió, klímaberendezés stb.) valamelyikét, hogy közben végig az úton tartja a szemét. A vezető keze ügyében található érintőképernyő gesztusvezérléssel működik, az olyan szokásos mozdulatokat is értelmezni tudja, mint a zoomolás, de a kézírást is felismeri.

DS DRIVE ASSIST
A DS DRIVE ASSIST úgy segíti a vezetésben, hogy bármikor visszaveheti az irányítást a gépjármű fölött. Ezzel egy újabb lépést sikerült tenni az önvezető autó felé. Az innovatív berendezés az előtte haladó gépjárműhöz igazítja járműve sebességét és távolságát, és a kormányműre hatva a sávon belül a vezető által választott pozícióban tartja az autót. A sebesség és a menetpálya vezérlésével biztonságos és nyugodt vezetést garantál.
ADML Proximity
Autója automatikusan kinyílik, láthatatlan kilincsei kiemelkednek, ha 2 méterre megközelíti az autót, amennyiben a kulcs önnél van. Ezután könnyedén, egy gombnyomással elindíthatja autóját, a Start/Stop gomb segítségével. Ha kiszáll az autóból, a kilincsek visszahúzódnak és a zárak automatikusan lezárnak.
DS MATRIX LED VISION
A DS MATRIX LED VISION legújabb generációja még kifinomultabb és még modernebb. A Matrix Beam és a Dynamic Bending Light (dinamikus kanyarfény) funkciók egy rendszerben kaptak helyet, ami teljesen egyedi arcot ad a gépkocsinak.
A fénynyalábok pontosan bevilágítják a környezetet és alkalmazkodnak ahhoz az 5 előre beprogramozott üzemmód segítségével (város, vidék, autópálya, rossz idő és köd). Folyamatosan távolsági fénnyel haladhat, anélkül, hogy a többi autóst elvakítaná.   
tisztán elektromos ETENSE
A DS 3 tisztán elektromos változata kategóriája egyik legkönnyebb kompakt SUV modellje, ez a hatótávra is jó hatással van – városi ciklusban akár 575 km-t is megtehetünk vele. Hogy a kirándulások és a hosszú utazások is élvezetesek maradhassanak, akkumulátora mindössze 30 perc alatt feltölhető akár 80%-ra.
Solutions de recharge du partenaire Free2move
Découvrez nos tutoriels vidéos pour utiliser les services de notre partenaire Free2move.

Découvrez nos tutoriels vidéos pour utiliser les services de notre partenaire Free2move.

 

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Découvrez les tutoriels pour les solutions à la charge
Ce tutoriel vidéo vous indique comment souscrire au service « Charge My Car », via l’application Free2move. Suivez les étapes pour bénéficier de toutes ses fonctionnalités : identification des bornes de recharge publiques disponibles et compatibles avec votre voiture électrique ou hybride rechargeable, planification de votre trajet et paiement simplifié. Directement accessible depuis votre Smartphone ou sur l’écran de votre voiture, « Charge My Car » simplifie vos déplacements, partout en Europe.

Recharger son véhicule électrique ou hybride rechargeable


Découvrez, à travers ce tutoriel vidéo, comment trouver la station de recharge la plus proche de vous, la plus économique ou la plus rapide, grâce à la fonctionnalité « Charge My Car » de l’application Free2move, directement accessible depuis l’écran de votre voiture ou votre Smartphone. Débutez et arrêtez ensuite la charge de votre véhicule électrique ou hybride rechargeable sur l’ensemble des stations du réseau Free2move, avec votre carte de recharge ou votre Smartphone.

Préparer son voyage


Suivez les instructions de ce tutoriel vidéo pour préparer un long trajet en voiture électrique ou hybride rechargeable avec le service « Charge my Car », disponible depuis l’application Free2move. Accédez au plus grand réseau européen de stations de recharge et déterminez l’itinéraire optimal pour faciliter tous vos trajets, même les plus longs.