MEGTEKINTÉS
oktatóvideók & kézikönyv
DS 4
Töltse le autója kézikönyvét és tekintse meg az autó széria vagy opcionális felszereltségi elemeit bemutató videóinkat.
kézikönyv

Tekintse meg a DS 4 felhasználói kézikönyvét online.

A Scan MyDS alkalmazásból és a MyDS Appból is elérheti azt.

oktatóvideók
Tekintse meg a DS 4 modell egyes felszereltségi elemeit bemutató videóinkat
 
DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Ebből a videóból megismerheti a DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY működését:

 • Annak aktiválását és kikapcsolását;
 • A kijelző magasságának és fényerejének állítását;
 • Az infrmációk megjelenítését kifejezetten az ön látómezejében,
DS IRIS SYSTEM Infotainment rendszer

Ebben a magyarázó videóban bemutatjuk új, innovatív és intuitív infotainment rendszerünk összes funkcióját, amely integrálja a csatlakoztatott navigációt és a személyi asszisztenst. Megtanulják, hogyan:

 • Profilok létrehozása és kezelése;
 • Okostelefon csatlakoztatása  Bluetooth-on, illetve Android Auto-n vagy Apple Carplay-n keresztül;
 • A navigációs rendszer használata;
 • IRIS hangfelismerő rendszer használata.

Ismerje meg a DS IRIS SYSTEM Infotainment rendszert, annak beállításait.

DS SMART TOUCH
Ez a videó megmutatja, hogyan használjatja a DS SMART TOUCH rendszert, melynek segítségével úgy tud kommunikálni a központi képernyővel, hogy közben végig az úton tarthatja a szemét.
INFOTAINMENT RENDSZER - ELSŐ LÉPÉSEK

Oktatóvideónk segítségével optimalizálhatja infotainment rendszerét :

 • Tanulja meg, hogyan görgetheti a képernyőket, illetve hogyan aktiválhatja a központi érintőképernyős widgeteket néhány érintéssel
 • Könnyedén hozzáférhet kedvenc vezetési funkcióihoz, aktiválhatja vagy testreszabhatja azokat
 • Tekintse meg a felhasználói súgót a LED vagy riasztás jelzéseinek megértéséhez
A KIJELZŐK SZEMÉLYRE SZABÁSA

Ez a videó pár lépésben elmagyarázza hogyan perszonalizálhatja kijelzőit:

 • 10" központi kijelzőt
 • DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY
kapcsolódási szolgáltatások frissítése

Ebből a magyarázó videóból megtudhatja, hogyan indíthatja el a DS 4 frissítéseinek telepítését közvetlenül a jármű központi 10 hüvelykes képernyőjéről.

 • Szerezze be alkalmazásai legújabb verzióit
 • Soha ne maradjon le egy új elérhető szolgáltatásról sem
DS DRIVE ASSIST 2.0
Ismerje meg a DS DRIVE ASSIST 2.0 vezetéstámogató rendszer működését, beállításait.
bemutatók
Tekintse meg a DS 4 különböző technológiáit bemutató videókat
 
DS NIGHT VISION
A DS 4 hűtőrácsába épített infravörös kamera 200 méterre előre érzékeli a gyalogosokat és az állatokat, megjelenítve őket a digitális műszerfalon, hogy ön a veszélyre biztonságosan tudjon reagálni. Valódi előrelépés a biztonság terén, ami nyugodtabb vezetést biztosít, még az éjszaka közepén is.
DS AIR
A műszerfalba tökéletesen belesimuló, láthatatlan DS AIR egy rendkívül innovatív és hatékony szellőzőrendszer. Kompakt mérete miatt tökéletesen diszkrét, és nagyban hozzájárul a műszerfal letisztult dizájnjához.
DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS
A DS ACTIVE SCAN felfüggesztés a szélvédő tetején elhelyezett kamera és a beépített érzékelők segítségével függetlenül hat az egyes kerekekre, felkeményítve vagy puhábbra állítva a felfüggesztést, az útfelület minőségének függvényében.  
INFOTAINMENT RENDSZER

A DS IRIS SYSTEM a márka intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható új információs rendszere. Az érintőtechnológiás interfészt használó beépített asszisztens érti az elhangzott utasításokat, a rendszer pedig az Ön kívánságának megfelelően végrehajtja azokat.

A DS SMART TOUCH képernyőn úgy tudja egyetlen mozdulattal bekapcsolni 6 kedvenc gyorsgombja (úti cél, névjegyek, rádió, klímaberendezés stb.) valamelyikét, hogy közben végig az úton tartja a szemét. A vezető keze ügyében található érintőképernyő gesztusvezérléssel működik, az olyan szokásos mozdulatokat is értelmezni tudja, mint a zoomolás, de a kézírást is felismeri.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
Az Extended Head Up Display egy különleges vizuális élmény, amely a kiterjesztett valósághoz kötődik. A digitális információt a rendszer a szélvédőn át, 4 méterre előre egy 21"-os diagonális képre vetíti, így a jelzések az útra vetítve látszódnak, önnek sosem kell levennie tekintetét az útról. 
DS MATRIX LED VISION
A DS MATRIX LED VISION legújabb generációja még kifinomultabb és még modernebb. A Matrix Beam és a Dynamic Bending Light (dinamikus kanyarfény) funkciók egy rendszerben kaptak helyet, ami teljesen egyedi arcot ad a gépkocsinak.
A fénynyalábok pontosan bevilágítják a környezetet és alkalmazkodnak ahhoz az 5 előre beprogramozott üzemmód segítségével (város, vidék, autópálya, rossz idő és köd). Folyamatosan távolsági fénnyel haladhat, anélkül, hogy a többi autóst elvakítaná.   
ADML PROXIMITY
DS 4 modellje automatikusan kinyílik, láthatatlan kilincsei kiemelkednek, ha 2 méterre megközelíti az autót, amennyiben a kulcs önnél van. Ezután könnyedén, egy gombnyomással elindíthatja autóját, a Start/Stop gomb segítségével. Ha kiszáll az autóból, a kilincsek visszahúzódnak és a zárak automatikusan lezárnak.
HÁTSÓ FORGALOMÉRZÉKELÉS
Ez a rendszer rendkívüli biztonságot nyújt, hisz jelzi a holttérben felbukkanó, hátulról érkező járműveket, bármekkora sebességgel is közeledjenek azok. A kiterjesztett holttér-figyelés akár 75 méteres sávban is működik, a megfelelő oldali visszapillantó tükörben egy LED-fény villan fel. Tolatáskor a holtterünkben mozgó akadályokra is figyelmeztet a rendszer egy 40 m-es sávban.
ADVANCED TRACTION CONTROL
Az első kerekek meghajtására ható Advanced Traction Control rendszernek köszönhetően a választható három üzemmódban nehéz terepen - homokos, havas és saras utakon is - biztonságosan közlekedhetünk. A kiegészítésképp kínált Hill Assistant Descent Control nevű lejtmenet-szabályozó rendszer pedig csökkenti a megcsúszás vagy az irányítás elvesztésének kockázatát 5%-nál meredekebb lejtőkön.
DS DRIVE ASSIST

Úgy terveztük meg a DS DRIVE ASSIST rendszert, hogy segítse a vezetőt, miközben lehetővé teszi számára, hogy bármikor visszavegye az autó feletti irányítást. A berendezés az autó előtt haladó járműhöz igazodva szabályozza a sebességet és a tőle való távolságot, valamint a kormányzás vezérlésével pontosan pozícionálja az autót forgalmi sávjában, ha a vezető úgy kívánja. A rendszer szabályozza az autó sebességét és iránytartását, hogy biztonságot és nyugalmat biztosítson Önnek vezetés közben.

A rendszer kezeli a megállási (3 másodpercen belüli) és újraindítási fázisokat is, ha nő a forgalom sűrűsége.

DS DRIVE ASSIST 2.0
A DS DRIVE ASSIST 2.0 az autonóm vezetési élményt terjeszti ki azáltal, hogy integrálja a félautomata sávváltást és a sebességkorlátozó táblák felismerését. Érzékelőivel, az autó sarkaiban elhelyezett radarjaival ésa szélvédő tetején található kamerával elemzi az utat és valós időben pozícionálja az autót.
FOCAL Electra® hifirendszer
Élvezze a kivételesen tiszta hangzást a 14 hangszóróval felszerelt, 690 W teljesítményű különleges hifirendszer jóvoltából. A hangszigetelő fóliával bevont rétegelt ablaküvegeknek köszönhetően az autó belsejében csendes és nyugodt légkör uralkodik, amelyben még jobban érvényesül a FOCAL Electra® hifirendszer nyújtotta akusztikai élmény.
E-TENSE TECHNOLÓGIA
Tekintse meg plug-in hibrid modelljeinkre vonatkozó videóinkat
 
Tippek a plug-in hibrid modellek optimális használatához
Kérjük, tekintse meg rövid videónkat, melyben hasznos tippeket találhat ahhoz, hogy DS 4 E-TENSE plug-in hibrid modelljét a lehető legoptimálisabban használhassa.
Videónk segít az üzemanyag-megtakarítás növelésében és a nagyobb hatótáv elérésében is.
Hogyan töltse fel DS 4 E-TENSE modelljét?
Az oktatóvideó segítségével megismerheti a különböző töltési módokat és a hozzájuk tartozó töltési időket, és megtudhatja mit jelentek a töltőnyíláson felvillanó különböző színű fények.
Solutions de recharge du partenaire Free2move
Découvrez nos tutoriels vidéos pour utiliser les services de notre partenaire Free2move.

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Découvrez les tutoriels pour les solutions à la charge
Ce tutoriel vidéo vous indique comment souscrire au service « Charge My Car », via l’application Free2move. Suivez les étapes pour bénéficier de toutes ses fonctionnalités : identification des bornes de recharge publiques disponibles et compatibles avec votre voiture électrique ou hybride rechargeable, planification de votre trajet et paiement simplifié. Directement accessible depuis votre Smartphone ou sur l’écran de votre voiture, « Charge My Car » simplifie vos déplacements, partout en Europe.

Recharger son véhicule électrique ou hybride rechargeable


Découvrez, à travers ce tutoriel vidéo, comment trouver la station de recharge la plus proche de vous, la plus économique ou la plus rapide, grâce à la fonctionnalité « Charge My Car » de l’application Free2move, directement accessible depuis l’écran de votre voiture ou votre Smartphone. Débutez et arrêtez ensuite la charge de votre véhicule électrique ou hybride rechargeable sur l’ensemble des stations du réseau Free2move, avec votre carte de recharge ou votre Smartphone.

Préparer son voyage


Suivez les instructions de ce tutoriel vidéo pour préparer un long trajet en voiture électrique ou hybride rechargeable avec le service « Charge my Car », disponible depuis l’application Free2move. Accédez au plus grand réseau européen de stations de recharge et déterminez l’itinéraire optimal pour faciliter tous vos trajets, même les plus longs.