NAVIGÁCIÓ

- valós idejű információk a TomTom Services-nek köszönhetően

- figyelmeztetés veszélyhelyzetekre a TomTom Services-nek köszönhetően

- automatikus kapcsolódás az autóhoz (felszereltségtől függően)

VALÓS IDEJŰ ONLINE NAVIGÁCIÓ

Használja könnyedén a vezetőülésből  a hangfelismeréssel is működő, TomTom által fejlesztett navigációs rendszet, mely többek között valós idejű forgalmi adatokkal és a traffipaxok előrejelzésével könnyíti meg az Ön utazását.

3 ÉVIG INGYENESEN BIZTOSÍTJUK A SZOLGÁLTATÁST

VALÓS IDEJŰ INFORMÁCIÓK

Utazzon teljes nyugalomban, kerülje el a dugókat és forgalmi akadályokat az Online navigációs csomag segítségével! Beépített navigációs rendszerünk, Európa vezető navigációs szolgáltatójával, a TomTom-mal együttműködve, valós idejű információkat és figyelmeztetéseket oszt meg önnel. A DS navigáció  hangfelismeréssel is működik, így nem kell levennie szemét az útról.

További szolgáltatások

SZABAD PARKOLÓHELYEK

A rendszer megjeleníti képernyőjén a közelben található parkolóhelyeket és azok árát.

IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Az időjárás-előrejelzés funkciónak köszönhetően nem érheti meglepetés! Jöhet hó vagy eső, ön már tudni fog róla elinduláskor, így teljes nyugalomban, a megfelelő kiegészítőkkel felszerelve indulhat útnak.

ÜZEMANYAGÁRAK

A rendszer több mint 140 000 töltőállomás adatait tárolja világszerte. A navigáció képernyőjén megjelennek az aktuális üzemanyag árak, ezzel időt és pénzt takaríthat meg. Csak a partner töltőállomások adatai jelennek meg.

TRAFFIPAX-JELZÉSE A TOMTOM SERVICES ÁLTAL

A navigációs rendszer képi és hangjelzésekkel informálja önt a várható veszélyhelyzetekről és a fix vagy mobil traffipax berendezésekről. A vezető könnyedén jelentheti és megoszthatja az addig nem jelzett veszélyes útszakaszokat vagy traffipaxot, így segítve a többi vezető közlekedését is.

ELEKTROMOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK JELZÉSE

A navigációs rendszer megjeleníti önnek a közelben található töltőállomásokat, melyek kompatibilisek az ön autójával*. Csak a partner töltőállomások adatit jeleníti meg a rendszer.
*töltőállomástól fajtájától függően

A NAVIGÁCIÓ ELÉRHETŐ:

DS 3 CROSSBACK

Az új kompakt SUV

DS 7 CROSSBACK

A magával ragadó és kifinomult SUV