DS 4 & DS 4 E-TENSE

DS 4 megy az úton

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE áll egy épület előtt

Flottakezelő, vagy céges autót keres?

A DS Automobiles prémium modelljei kivételes kényelmi, biztonsági és technológiai színvonalat nyújtanak és különleges megjelenésükkel az ön cége arculatépítésében is részt válallnak.
Benzines és dízelmotorjaink mellett a kétszeres Formula E bajnok E-TENSE technológiát alkalmazó, tisztán elektromos és plug-in hibrid hajtásláncokat is megtalálja kínálatunkban.

 - Flottakedvezmény már egy autóra is* 

 - Személyreszabott finanszírozási megoldások vállalkozások számára

 - Kamarai kedvezmények*

Kérjen időpontot tesztvezetésre, kérjen ajánlatot, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Közvetlenül is felveheti a kapcsolatot értékesítőnkkel, vagy kitöltheti a megfelelő kapcsolatfelvételi űrlapot az alábbi gombok segítségével

* FLOTTAKEDVEZMÉNY MÁR 1 DB GÉPKOCSI VÁSÁRLÁSAKOR

Az ajánlat jogi személyek és kamarai tagok számára érvényes gyártásból, vagy készletről történő megrendelés esetén, 1 db gépkocsi megrendelése esetén is. Kamarai tagok esetében a kedvezmények kizárólag magyar kamarai tagsággal, hazai forgalomba helyezés esetén érvényesek. A kamarai kedvezményekre jogosultak: ügyvédek, orvosok, köztisztviselők, diplomaták, mérnökök, gyógyszerészek, egyházak.  A DS 4 vegyes fogyasztása és CO2-kibocsátása 5,9-6,9 l/100km és 135-155 g/km (WLTP).  A DS 4 E-TENSE súlyozott vegyes fogyasztása és CO2-kibocsátása 1,3-1,4 l/100km és 29-32 g/km (WLTP). A DS 9 E-TENSE súlyozott vegyes fogyasztása és CO2-kibocsátása  jelen pillanatban homologizáció alatt van (WLTP). 

 

A képek illusztrációk. A feltüntetett információk nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A P Automobil Import Kft. fenntartja a jogot a kereskedelmi akciók megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlatok más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatók össze. A gépjárművek elérhetősége, műszaki adatai, vételára, továbbá az egyéb feltételek bármikor változhatnak, az ezekkel kapcsolatos aktuális információkért keresse fel a www.dsautomobiles.hu-nt vagy a DS STORE BUDAPEST márkakereskedést.


Az új DS modellek megvásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé +2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.