Flottakezelő, vagy céges autót keres? A DS Automobiles prémium modelljei kivételes kényelmi, biztonsági és technológiai színvonalat nyújtanak és különleges megjelenésükkel az ön cége arculatépítésében is részt válallnak.
Benzines és dízelmotorjaink mellett a kétszeres Formula E bajnok E-TENSE technológiát alkalmazó, tisztán elektromos és plug-in hibrid hajtásláncokat is megtalálja kínálatunkban.

Ismerje meg a vállalkozások és kamarai tagok számára elérhető DS 7 CROSSBACK BUSINESS limitált szériát, finanszírozási ajánlatainkat és egyéb vállalati/kamarai kedvezményeinket!

DS 4 és
DS 4 E-TENSE

-Elérhető benzines, dízel és PHEV motorokkal

-Zárt-és nyíltvégű finanszírozás

-Operatív lízing

-Flottakedvezmény már 1 autóra is

DS 4

DS 7 CROSSBACK és
DS 7 CROSSBACK E-TENSE

-Elérhető benzines, dízel és PHEV motorokkal

-BUSINESS limitált széria cégeknek és kamarai tagoknak

-Zárt-és nyíltvégű finanszírozás, operatív lízing

-Flottakedvezmény már 1 autóra is

DS 7 CROSSBACK

DS 3 CROSSBACK és
DS 3 CROSSBACK E-TENSE

-Elérhető benzines, dízel és tisztán elektromos változatban

-Zárt-és nyíltvégű finanszírozás

-Operatív lízing

-Flottakedvezmény már 1 autóra is

DS 3 CROSSBACK

DS 7 CROSSBACK BUSINESS limitált széria
Gazdag felszereltséggel, 5 év granciával már 12 450 000 Ft-tól**

DS 7 CROSSBACK BUSINESS

A legjobb ajánlatunk vállalkozások és kamarai tagok számára

DS 7 CROSSBACK BUSINESS PureTech 180 EAT8 benzines, BlueHDi 130 EAT8 dízel már 12 450 000 Ft-tól**
DS 7 CROSSBACK BUSINESS E-TENSE 225 plug-in hibrid már 16 190 000 Ft-tól**

5 év garanciával és 5 év Assistance szolgáltatással.


A szériafelszereltség főbb elemei:
aktív sávtartó asszisztens, automata vészfékező rendszer / holttérfigyelő / DS CONNECT NAV 3D navigációs rendszer / 12”-os HD érintőképernyő / vezeték nélküli telefontöltő, USB csatlakozók elöl-hátul / Mirror Screen rendszer (Apple Carplay és AndroidAuto kompatibilitás) /  elektrokróm belső visszapillantótükör / Xenon + halogén fényszórók, LED ködfényszórók / 19”-os ROMA könnyűfém keréktárcsák / két zónás automata klímaberendezés / fűthető első ülések / tolatókamera / 3D LED hátsó lámpák  / sötétített hátsó ablakok

Kérjen ajánlatot! KAPCSOLATFELVÉTEL
DS lízing

Finanszírozási ajánlataink

Személyreszabott finanszírozási megoldások vállalkozások számára

Zárt- és nyíltvégü pénzügyi lízingajánlataink keretében kedvező havidíjjal juthat hozzá a DS modellek nyújtotta különleges élményhez.Tekintse meg példáinkat, személyreszabott ajánlatainkért vegye fel kapcsolatot márkakereskedésünkkel!

Lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen időpontot tesztvezetésre, kérjen ajánlatot, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Közvetlenül is felveheti a kapcsolatot értékesítőnkkel, vagy kitöltheti a megfelelő kapcsolatfelvételi űrlapot az alábbi gombok segítségével

 

**DS 7 CROSSBACK BUSINESS LIMITÁLT SZÉRIA

A feltüntetett ár a DS 7 CROSSBACK PureTech 180 EAT8 BUSINESS és BlueHDi 130 EAT8 BUSINESS limitált szériás modellek bruttó, regisztrációs adót is tartalmazó, flottakedvezménnyel csökkentett ára. A feltüntetett ár a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 225 EAT8 BUSINESS limitált szériás modell bruttó, flottakedvezménnyel csökkentett ára. Az ajánlat jogi személyek és kamarai tagok számára érvényes gyártásból történő megrendelés esetén, 1 db gépkocsi megrendelése esetén is.Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható. A DS 7 CROSSBACK PureTech 180 EAT8 vegyes fogyasztása és CO2 kibocsátása 5,2l/100 km és 119g/km.A DS 7 CROSSBACK BlueHDi 130 EAT8 vegyes fogyasztása és CO2 kibocsátása 4,0l/100 km és 105g/km.A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 225 EAT8 súlyozott vegyes fogyasztása és CO2 kibocsátása 1,5-1,6l/100 km és 34-36g/km.


*** FLOTTAKEDVEZMÉNY MÁR 1 DB GÉPKOCSI VÁSÁRLÁSAKOR

Az ajánlat jogi személyek és kamarai tagok számára érvényes gyártásból, vagy készletről történő megrendelés esetén, 1 db gépkocsi megrendelése esetén is. Kamarai tagok esetében a kedvezmények kizárólag magyar kamarai tagsággal, hazai forgalomba helyezés esetén érvényesek. A kamarai kedvezményekre jogosultak: ügyvédek, orvosok, köztisztviselők, diplomaták, mérnökök, gyógyszerészek, egyházak. A DS 4 vegyes fogyasztása és CO2-kibocsátása 3,8-5,1 l/100km és 100-116 g/km. A DS 4 E-TENSE súlyozott vegyes fogyasztása és CO2-kibocsátása 1,3-1,4 l/100km és 29-32 g/km (WLTP). A DS 7 CROSSBACK vegyes fogyasztása és CO2-kibocsátása 4,0-5,4 l/100km és 106-123 g/km.

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE súlyozott vegyes fogyasztása és CO2-kibocsátása 1,3-1,6 l/100km és 30-36 g/km (WLTP). A DS 3 CROSSBACK E-TENSE energiafogyasztása 69,6–183,4 Wh/km, vegyes CO2-kibocsátása: 0 g/km.

 

A képek illusztrációk. A feltüntetett információk nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A P Automobil Import Kft. fenntartja a jogot a kereskedelmi akciók megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlatok más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatók össze. A gépjárművek elérhetősége, műszaki adatai, vételára, továbbá az egyéb feltételek bármikor változhatnak, az ezekkel kapcsolatos aktuális információkért keresse fel a www.dsautomobiles.hu-nt vagy a DS STORE BUDAPEST márkakereskedést.


Az új DS modellek megvásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.