COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

Vergne győzött, Da Costa és a DS TECHEETAH már bajnokok Párizs, 2020. augusztus 9.

Párizs, 2020. augusztus 9.

 

Múlt vasárnap Berlinben a DS TECHEETAH és Antonio Félix Da Costa eldöntötték az ABB FIA Formula E mindkét bajnokságának eredményét. Bár két verseny még hátra van, a DS Automobiles francia prémiumautó gyártó két egymást követő évben, másodszor is megszerezte a bajnoki címet, bizonyítva szaktudását az elektromos autók fejlesztésében. Nem szükséges megvárni az ABB FIA Formula E 6. idényének utolsó két versenynapját, hogy kiderüljön, kik az új bajnokok!

Antonio Félix Da Costa pontjai alapján már múlt vasárnaptól magáénak tudhatja a koronát. Szerencsés nap volt ez a DS TECHEETAH számára.

Mind a kvalifikáció, mind a verseny során legyőzhetetlennek bizonyult a két DS E-TENSE FE20, amelyek megszerezték az első két helyet.

Vasárnap este Jean-Éric Vergne megnyerte a versenyt, amíg portugál csapattársa megszerezte első Formula E bajnoki címét. Ennek köszönhetően A DS TECHEETAH-é a konstruktőrök bajnoki címe, 2 versennyel a bajnokság vége előtt.

A francia prémiumgyártó számra 2020. augusztus 9. emlékezetes nap marad!

Fedezze fel a győztes technológiát!

Ismerje meg a DS elektromos modelljeit!

DS 3 CROSSBACK E-TENSE : 100%-ban elektromos

A DS 3 CROSSBACK utasterének méreteit teljes mértékben megőrző, 100%-ban elektromos E-TENSE változatot kitűnő vezetési élmény és magasfokú kényelem jellemzi. A WLTP ciklus szerint akár 320 km a hatótávolsága és akkumulátora akár 30 perc alatt feltölthető 80%-ig.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 : tölthető hibrid SUV

Villanymotorjainak köszönhetően a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 LE összteljesítményt és összkerékhajtást kínál. Teljesen elektromos üzemmódban 58 km-t képes megtenni (WLTP ciklus), így elektromos hatótávolsága elegendő az otthon és a munkahely közötti napi ingázásra.