Avantgárd Ismerje meg a DS márkát

Az autóipari haute couture emblematikus márkája, a DS csak Párizsban, a kifinomultság és az avantgárd fővárosában születhetett meg. Napjainkban, ahogy régen is, a DS márka  innovatív szellemisége ölt testet minden új modellben, mely elhagyja a márka műhelyeit.

ÖRÖKSÉG

A 2014-ben létrehozott DS Automobiles a merészség és az innováció szimbóluma. Az 1955-ös Párizsi Autószalonon bemutatott eredeti DS ihlette márka szaktudásának legjavát vonultatja fel, hogy az autóiparban elfogadott szabályokon túllépve, szabadon álmodhassa meg a jövő generációk autóit.

SZAKÉRTELEM

A Párizs szívében született DS Automobiles-t autórajongó nők és férfiak veszik körül, akik az egyedülálló francia luxus kézműves hagyományainak őrzői.

EXKLUZÍV ÉLMÉNY

A DS Automobiles családhoz való csatlakozással biztos lehet abban, hogy már az első kapcsolatfelvételtől kezdve az autó teljes életútja végéig kifogástalan, személyre szabott, valódi szolgáltatást élvezhet.

AZ ELEKTROMOS AUTÓ EREJE

Az elektromos hajtástechnika terén világviszonylatban is referenciának számító E-TENSE technológiánk sikeresen ötvözi egymással az innovációt és a teljesítményt, hogy egy optimális és felelős mobilitási megoldást kínáljon Önnek.

PARTNERSÉG

A DS Automobiles partnerei, akiket kiválósági értékeik és vitathatatlan szakértelmük alapján választottunk ki, egyedülálló élményt biztosítanak Önnek autóink fedélzetén.