COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

A DS TECHEETAH és JEAN-ÉRIC VERGNE A FORMULA E VILÁGBAJNOKAI

New York, 2019. július 14.

 

 

Egy hihetetlen szezon végén a DS TECHEETAH megszerezte a csapatvilágbajnoki címet és Jean-Éric Vergne lett az első versenyző, aki két világbajnoki címet tudhat magáénak a Formula E-ben.
A brooklyn-i Red Hook városrészben lezajlott két intenzív verseny után Jean-Éric Vergne a 2018/2019-es ABB FIA Formula E szezon világbajnokaként érhetett célba.

 

Xavier Mestalan Pinon, a DS Performace igazgatója: 4 éve vágtunk bele a Formula E-be és mindig a győzelem volt a célunk. Ez a cél ma duplán teljesült, világbajnokok vagyunk. A DS TECHEETAH-é a csapatvilágbajnoki cím, míg az egyéni világbajnoki címet Jean-Éric Vergne szerezte meg. Ez egy nem mindennapi eredmény, amelyre nagyon büszkék vagyunk. Ehhez a teljesítményhez a megfelelő helyen kellett lennünk a megfelelő időben és a megfelelő emberekkel. Ez ma este sikerült. Az egész csapat nagyon büszke. Megcsináltuk!

 

Jean-Éric Vergne kétszeres Formula E világbajnok: " A mai nap egyszerűen hihetetlen volt. A hétvége nem úgy indult, ahogy szerettük volna és a mai nap sem volt éppen ideális, de mindez már nem számít, hiszen mindkét világbajnoki címet elnyertük. Még most is teljesen felfoghatatlan, hogy én vagyok az első kétszeres világbajnok versenyző és ezért köszönettel tartozom a csapatnak és mindenkinek, aki a háttérben dolgozott a sikerért. Összehoztuk!

Vissza a hírekhez