COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

EXKLUZÍV ÉLMÉNY A kifinomultságról alkotott átfogó elképzelés

A DS Automobiles családhoz való csatlakozással biztos lehet abban, hogy már az első kapcsolatfelvételtől kezdve az autó teljes életútja végéig kifogástalan, személyre szabott, valódi szolgáltatást élvezhet.

Élvezzen kiemelt figyelmet az Only You szolgáltatásokkal!

A DS Automobiles egy kápráztató életstílus felé nyitja meg a kapukat Ön előtt, melyet a kifinomultságra, az igényességre és a szabadságra való törekvés jellemez. Az Only You az Ön számára tervezett, és az igényeihez igazított szolgáltatásokat kínál. Élvezze a nyugalmat, a mobilitást és az exkluzivitást garantáló szolgáltatásokat, hogy egy egyedülálló DS élményben lehessen része!

EXKLUZÍV SZOLGÁLTATÁSOK  

A DS AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

Mindig Ön mellett állunk


Foglaljon időpontot autója karbantartására, lízingszerződése felülvizsgálatára ... Forduljon hozzánk bármikor!

MyDS APP

A DS világa az okostelefonján

 

Egyetlen kattintással hozzáférhet az összes Only You szolgáltatáshoz, és utazás előtt, alatt vagy után állandó kapcsolatban lehet a DS-ével.

DS VALET

Sofőr áll a rendelkezésére


Vegye igénybe az általunk biztosított sofőrt a DS modellje megvásárlásakor vagy ha időpontot foglal márkaszervizeinkbe!

DS ASSISTANCE

Teljes nyugalomban

 

Ingyenes, assistance szolgáltatás, amely a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésre áll Magyarországon és külföldön.

A DS Automobiles szakértelme

A DS Store-ban külön műhelyek biztosítják autója karbantartását vagy javítását. Vegye igénybe szakértői tanácsainkat és a személyre szabott minőségi segítséget minden körülmények között!