COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

SZAKÉRTELEM Autórajongó nők és férfiak

A Párizs szívében született DS Automobiles-t autórajongó nők és férfiak veszik körül, akik az egyedülálló francia luxus kézműves hagyományainak őrzői. Ebben a kiválóságot megkövetelő környezetben kovácsolódnak ki párizsi ihletésű, kápráztató alkotásaink.

AZ HAUTE COUTURE
VILÁGA
Kiváló anyagok

Mestereink újításaiból és kiváló ötleteiből születnek meg szériaautóink, melyek egyedülálló szakértelemmel, nemes anyagokból és elegáns kivitelben készülnek. A DS-nél minden modell az egyedi stílusra, az újítás élményére és a kiemelkedő kényelemre való törekvést tükrözi.

Gyöngyszemöltéses díszvarrás

Egy párizsi műhelyben született díszvarrásból ihletve, mestereink egy olyan precíz és finom öltésvonalat alakítottak ki, amely rendkívül elegáns és letisztult. A DS Automobiles védjegyének számító gyöngyszemöltés, közvetlenül kárpitosmestereink fantáziájából merítve, egy kikacsintás az haute couture világába.

„Clous de Paris” gilosálás

A luxusórák világából és annak bonyolultságából merítve ihletet, mestereink magas színvonalú iparművészi munkát végeznek. A technikai oldala mellett egyben művészi kivitelű „Clous de Paris” gilosálással előállított felület apró, egymást metsző piramis alakú elemekből áll össze, egyedi díszítést biztosítva a DS modellek utasterében.

Óraszíj mintázat

Tervezőink, mérnökeink és kárpitosmestereink fáradhatatlan együttműködésének köszönhetően alakult ki a DS üléseket és kárpitokat díszítő, emblematikus hajtogatási technikával készített óraszíj mintázat. A DS Automobiles valamennyi modelljének belső terét ez a finom és precíz kidolgozású, ikonikus mintázat teszi egyedivé.

Inspiráció Mesterek, akiktől az ihlet jön

A SZAKMAI KIVÁLÓSÁG ÁPOLÁSA  

Szaktudásunk megmérettetésére és az általunk kidolgozott technikák kipróbálására szolgáló tanulmányautóink igazi játszóterek, illetve kísérleti területek, melyek lehetőséget kínálnak szakembereink számára új anyagok és technológiák kipróbálására, elismert mesterekkel való partneri együttműködésre, az egyes fogások tökéletesítésére egy újszerű és kimagasló vezetési élmény érdekében.

Ízelítő a jövőből

A tanulmányautók kialakításakor mérnökeink és mestereink a párizsi luxus világából merítenek ihletet, és megpróbálják elképzelni a jövő technológiáit. Mindeközben soha nem feledkeznek meg a szépségről, az érzéki élményekről és a kivételességről. Legújabb alkotásunk, a DS AERO SPORT LOUNGE utat nyit a DS Automobiles jövője felé, ahol az autó saját intelligens, paraméterezhető, kapcsolódási lehetőségeket kínáló, kifinomult terévé válik.

Minőség kompromisszumok nélkül

Mestereink, kárpitosaink, formatervezőink, szakembereink és mérnökeink szinte megszelídítik az anyagot és nemessé teszik a technikát a legapróbb részletek és az egyes kivitelek gondos kidolgozásához, hogy a kifinomultságot a teljesítménnyel ötvöző autót alkossanak meg. Egyes díszítések – melyek teljes egészében kézzel készülnek – márkánk emblematikus stílusjegyévé váltak. Ezeknek köszönhetően hihetetlen kényelemben ismerkedhet meg innovatív világunkkal.

Szakértelem minden téren

Szakértelmünk nem csupán a legnemesebb anyagok használatában és a legkifinomultabb technikák alkalmazásában, hanem az ügyfelek valódi, megkülönböztetett kiszolgálásában is megmutatkozik. A DS Automobiles-nál Ön a figyelmünk középpontjában áll, igényeihez igazodva, minden körülmények között személyre szabott segítséget nyújtunk.