COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 7 CROSSBACK : A BEIKTATÁSI CEREMÓNIA HIVATALOS AUTÓJA

Az „elnöki” DS 7 CROSSBACK

Emmanuel Macron a DS Automobiles 2 hónappal ezelőtt bemutatott modelljét, a DS 7 CROSSBACK-et választotta első hivatalos útjához. Az „elnöki” DS 7 CROSSBACK-et átalakították, többek között nyitható vászontetőt kapott, hogy a köztársasági elnök belőle üdvözölhesse a francia népet a Champs-Elysées-n.

Elnöki DS 7 CROSSBACK videó

 

Nagy büszkeség a DS márka számára, hogy az új köztársasági elnök a DS 7 CROSSBACK-et választotta beiktatási ceremóniájához. Ezzel a pillanattal  a DS Automobiles - amelynek ambíciója, hogy a francia innovációt és szaktudást átvigye az autógyártásba - a tradíciót folytatva, ismét a francia elnökség hivatalos autóbeszállítója lett.

A DS modelleket számos alkalommal használták hasonló eseményeken az Ötödik Köztársaság fennállása során.

 

 


Az 'elnöki' DS 7 CROSSBACK :

-           A DS mérnökei és szakemberei a legjobb tudásuk szerint szabták személyre ezt az egyedi elnöki autót, 7 hónappal a modell hivatalos bevezetése előtt (2018. január).

 

-           Indigókék fényezés, méretre készített vászontető, az autó funkciójának megfelelő Francia Köztársaság felirat és zászlótartó.

 

-           A belső térben különleges Art Leather fekete bőrborítást találunk.

 

-           A 20”-os könnyűfém keréktárcsák arany díszítőelemeket kaptak.

 

-           Az autó tartalmazza a DS 7 CROSSBACK által kínált összes high tech szolgáltatást : DS CONNECTED PILOT, amely jelentős lépés az önvezető autó irányába, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, a 21. század DS felfüggesztése, amely az úthibákat előre felismerve folyamatosan szabályozza a lengéscsillapítók működését.

'ELNÖKI' DS 7 CROSSBACK
'ELNÖKI' DS 7 CROSSBACK

Az elnöki DS 7 CROSSBACK a párizsi DS WORLD-ben is megtekinthető lesz (33 rue François 1e). A nagyközönség május 16-tól, a média már 15-én megtekintheti az elnöki autót.