MEGTEKINTÉS

ÖRÖKSÉG

A jövő autójának megálmodása
A 2014-ben létrehozott DS Automobiles a merészség és az innováció szimbóluma. Az 1955-ös Párizsi Autószalonon bemutatott eredeti DS ihlette márka szaktudásának legjavát vonultatja fel, hogy az autóiparban elfogadott szabályokon túllépve, szabadon álmodhassa meg a jövő generációk autóit.

A DS, egy inspiráló ikon megszületése

1955-ben, a Párizsi Autószalonon mutatták be az első DS modellt, ahol nagy szenzációt keltett, és örökre beírta nevét az autóipar történetébe. Az innovatív, könnyed stílusú és elegáns megjelenésű modell a francia szakértelmet és az avantgárd szellemet testesíti meg. Ezt a filozófiát a márka mindmáig a DNS-ében hordozza, ihletet merítve belőle minden alkotásához.

Időtálló, egyedi technológiai megoldások

A múlt századi DS-től kezdve a jelenlegi és a jövőbeni modellekig, az avantgárd szellem, az egyediség és az elegancia iránti szomjúság hajtja tervezőcsoportjainkat. Munkájuk elsődleges célja az eredeti technológiák, mint például a kanyarkövető fényszórók vagy a hidraulikus felfüggesztések újragondolása, hogy azokból jól felismerhető, és a mobilitással szemben támasztott új elvárásokhoz igazodó, határozott stíluselemek váljanak.

EGYEDI

DS PIXEL LED VISION 3.0
Az első DS modell kanyarkövető fényszóróival tűnt ki a többi autó közül, míg a DS 7 modell már DS PIXEL LED VISION 3.0 világítással rendelkezik.Az innovatív technológiával készült világítás alkalmazkodik a környezethez és a fényt a külső körülményekhez igazítja (város, vidék, időjárás…), valamint kanyarkövető funkcióval is rendelkezik. A PIXEL funkciónak köszönhetően akkor sem kell az előző vagy közeledő járművek vezetőinek elvakításától tartania, ha végig távolsági fényt használ. 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
A DS Automobiles eredetét meghatározó hidraulikus felfüggesztés a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION-nak adja át a helyét. A rendszer valós időben elemzi az útadatokat a keményebb vagy lágyabb rugózás beállításához, hogy a lehető legnagyobb vezetési kényelmet biztosítsa. 
DS CORNETS
A DS 9 modellek két oldalán – az első ikonikus DS-ekre való utalásként – elhelyezett „DS Cornets” lámpák oldalsó helyzetjelzőkként működnek. Finom metszésű, feltűnő vonalaikkal jól kiegészítik az elegáns modell emblematikus, egyedi kialakítású lámpáit. 

A DS formanyelvének továbbvitele

Mérnökeink és formatervezőink a márka gazdag múltjából és avantgárd értékeiből ihletet merítve, a francia luxus kézművesség terén szerzett kivételes szaktudásukról tesznek tanúbizonyságot, újabb fejezettel bővítve a márka történetét és megalkotva a jövő autóját. Szakértő kezeik nyomán autóink csúcstechnológiát képviselő, egyedülálló karosszériával és egyéniséggel rendelkező modellekké válnak.

Egyedülálló egyéniség

EZEK IS ÉRDEKELHETIK

DS Hírek

Legyen naprakész a márka a legfrissebb híreivel, eseményeivel kapcsolatban

Partnereink

Ismerkedjen meg partnermárkáinkkal, melyeket kiválóságuk alapján választott ki a márka