COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

Koncepció

DIVINE DS

EGYEDI STÍLUS

Elbűvölő megjelenés

Feszes vonalak, cizellált részletek, erőteljes stílus tele érzékiséggel...

AZ AUTÓZÁS ÚJ SZEMLÉLETE

A DIVINE DS-ben jelenik meg az Hypertypage koncepció

A DIVINE DS több egy tanulmányautónál: az első autó a világon, amelyben különböző, a maguk területén a szakma csúcsát képviselő luxusmárkák találkoznak.
Az autóiparban ritkán használt nemes és drága anyagok felhasználásával és a tanulmányautó tervezésébe bevont exkluzív partnerekkel a DS azt bizonyítja, hogy figyelme a legkisebb részletekre is kiterjed.

A Lesage divatház által megálmodott hímzés és a Swarovski kristályok alkotta dísítés minden igényt kielégítenek. 

AZ ÉRZÉKEKRE HAT

Látványos kontrasztok

A középkonzol, akár egy gerincoszlop, a vezetéshez kapcsolódó elemeket helyezi előtérbe. A kristályos fehérarany borítás fenséges jellege hozzájárul az egyedi belső tér kifinomultságához és összetettségéhez. A kormányoszlopot méretre csiszolt kövekkel díszített különleges « billenőkapcsolók » ékesítik, középen pedig egy digitális óra található, szegélyében a középkonzolra utaló, aranyszemcsével borított fekete gránitkővel.

A remekbe szabott, szögletes kormány a vezetés különleges élményét ígéri. 

AZ AVANTGARD ESSZENCIÁJA

Futurisztikus kialakítás