MEGTEKINTÉS
DS X E-TENSE
Az álomautó
a technológia és a költészet házassága
Izgalmas és szenvedélyes autó, mely olyan könnyű, mint egy toll, és olyan csendes, mint egy lehelet.
A DS X E-Tense asszimetrikus
meghatározó világítás
A sablonokat félretéve, az álmodozás egy izgalmas és magával ragadó autó megalkotásához vezetett, amely formatervezésének köszönhetően pehelykönnyű és csendes, mint a fuvallat.
egyedi design
A 2035-ös autó álma arra ösztönözte a DS Automobiles tervező csoportjait, hogy két gépkocsi egyedülálló ötvözésével egy háromüléses, aszimmetrikus formájú modellt hozzanak létre, melyben a vezető két vezetési mód közül választhat
FANTÁZIADÚS TECHNOLÓGIÁK
A 100 %-ban elektromos hajtású motor páratlan reakcióidőt garantál. A két első kerék közepében elhelyezett motorok 400 kW (540 LE) teljesítményt adnak le városi közlekedésben. Versenypályán való haladáshoz egy speciális üzemmód áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi az 1000 kW (1360 LE) teljesítmény elérését, és a Formula-E iránt elkötelezett DS Performance műszaki csapat által tervezett futóművek tökéletes kihasználását.
VÉDELMET NYÚJTÓ UTASFÜLKE
Az autó jobb oldalának eltérő a kialakítása. A vezető egy pillangó ajtón keresztül tud beszállni a védőburokra emlékeztető utasfülkébe, ahol egyedül vagy egy másik személlyel együtt utasként utazhat az autóban. Az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően nagyobb hely áll rendelkezésre az átlátszó üvegtetővel fedett, kapszula formájú utasfülkében. Az utas elhelyezkedik a szellőző- és masszázsfunkcióval ellátott ülés közepén, mely kiterjesztett madárszárnyként öleli körül. Az önvezető autózás páratlan élményt nyújt. A tapintás mellett a hallásról sem feledkeztek meg a tervezők. A teljesen valósághű hangzást egy soundbar rendszer biztosítja.

Szélsőséges érzelmeket kiváltó modell

A vezetőfülke karbon és bőr kombinálásával készült sirályszárny ajtaja felfelé nyílik. Azonnal megakad a szemünk a gúla alakú, nagyméretű ülésen, amely egy együléses autó kagylóüléséhez hasonlóan idomul a vezető alakjához. Az erősen nyújtott pozíciónak köszönhetően lehetővé vált a súlypont alacsonyabbra helyezése. A vezetővel szemben lévő kormánykerék, a vezetés iránti szenvedély emblematikus eleme, bőrből, fából és fémből készült. Az anyag alkalmazkodóképessége biztosítja a vezetés közben keletkező erőhatások elvezetését. 

Az autógyártás jövője

DS Aero Sport Lounge tanulmányautó

Az avantgárd dizájn, az egyedi esztétika, a legvadabb álmok megtestesülése, igazi műalkotás.

Szaktudás

Tekintsen be a DS Automobiles kulisszatitkaiba.