ÚJ DS 7

A kifinomultság útján

Alapár: 14 990 000 FT bruttó

[cle1: 104802JPG Lang:HU]
 

Rendelje meg az elsők között és fedezzel fel Párizs ízeit!

                                                                        

       

TELJESÍTMÉNY

130–360 LE, négykerék-meghajtás

Plug-in hibrid motorral is elérhető

MÉRETEK

Hosszúság: 4,59 m

Szélesség: 1,90 m

Magasság: 1,63 m

FOGYASZTÁS / KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS (WLTP - VEGYES)

Akár 1.2 l / 100 km

28 g CO₂ (g / km)

Lenyűgöző Karizmatikus új design

Fedezze fel az új DS 7-et, az elegáns és dinamikus vonalaival hódító kifinomult SUV-t.

Elgáns & dinamikus Karakteres stílus

Ez az ultramodern SUV a magas technológiai tudást kivételes kényelemmel ötvözi, és mindent megtesz, hogy újra felfedezzük a vezetés örömét. A fejlett technológiai megoldásoknak és a legkisebb részletre is kiterjedő figyelemnek köszönhetően ez az új modell a DS Automobiles jelképezte francia know-how és a művészi szintre emelt utazás jelképe. 

Az új DS 7 motorkínálata

PLUG-IN HIBRID

E-TENSE 360 LE 4x4
E-TENSE 300 LE 4x4
E-TENSE 225 LE

DÍZEL

BlueHDI 130 LE automata sebességváltóval

Külső kialakítás

Dinamikus sziluett, karakteresebb stílusjegyek, újragondolt orr-rész: az új DS 7 még intenzívebb és ragyogóbb formában születik újjá. Hátul a pikkelymintás új lámpák harmonikusan illeszkednek az összképbe, és az új első fényszórókra visszautalva erőteljes és feltűnő megjelenést kölcsönöznek a járműnek.

Igéző tekintet

Az új DS 7-nek átható és felejthetetlen tekintetet kölcsönöz a fényszóróknál alkalmazott DS PIXEL LED VISION 3.0 és a DS LIGHT VEIL technológia. Az új high-tech fényszórók, akárcsak az új hűtőrács, még elegánsabb megjelenést biztosítanak az orr-résznek.

Új DS 7 - Világítótestek

Dinamikus, letisztult vonalak

Kifinomult vonásaival és éles vonalaival az új DS 7 különleges arányokat, valamint erő, letisztultság és elegancia tökéletes elegyét kínálja. 

Új DS 7 - Design

Pikkelymintás új lámpák

Az azonnal felismerhető különleges világítótestek között ott találjuk a pikkelymintás full LED hátsó fényszórókat is.

Új DS 7 - Full LED hátsó lámpák

Belső kialakítás A kényelem szolgálatába állított szakértelem

Élvezze a kivételes helykínálatot és a személyre szabott enteriőrt. A kifinomult anyagok, a gondosan megtervezett részletek és a high-tech vezetési környezet egytől-egyig hozzájárulnak az első osztályú kényelemhez és a jó közérzethez.  

[cle1: INTERIEUR_CUIR_NAPPA_GRIS_PERLE Lang:HU]
Nézzen körbe a beltérben
[cle1: INTERIEUR_CUIR_NAPPA_GRIS_PERLE Lang:HU]
Világosszürke OPERA Nappabőr kárpitozás
[cle1: INTERIEUR_CUIR_NAPPA_NOIR_BASALTE Lang:HU]
Fekete OPERA Nappabőr kárpitozás
[cle1: INTERIEUR_CUIR_CLAUDIA_NOIR_PROFOND Lang:HU]
Fekete RIVOLI bőrkárpitozás
[cle1: INTERIEUR_ALCANTARA_NOIR_PROFOND Lang:HU]
Alcantara kárpitozás
[cle1: INTERIEUR_TISSU_BRONZE Lang:HU]
BASTILLE szövetkárpitozás

Ráncolt nappabőr borítású belsők

Az új DS 7 minden részletében elegáns belterében olyan kifinomult felületeket és felső kategóriás anyagokat találunk, mint a gyöngyszürke vagy a bazaltfekete ráncolt nappabőr. Élvezze a francia kézműves hagyományoknak megfelelően kialakított fényűző környezetet és a kellemes tapintású nemes anyagokat.

Óraszíjmintázat

Kárpitosmestereink az elegancia fokozására az új DS 7 belterét nemes nappabőrrel borították. Az exkluzív óraszíjmintázat a DS Automobiles és a francia kézműves hagyományok rokonságát hangsúlyozza.

Gyöngyszemöltéses díszvarrás

A kárpitosmestereink által megálmodott, rendkívül kifinomult, gyöngyszemet formázó díszöltések az utastér bőrrel bevont elemein jelennek meg. Ez a DS Automobiles védjegyének számító, elegáns és finom díszvarrás az haute couture világából merít ihletet.

B.R.M R180 óra

A B.R.M Chronographes-fal közösen tervezett B.R.M R180 óra minden indításkor elegánsan kiemelkedik a házából, és mutatói maguktól beállnak a pontos időre. Az óra kialakítása egyszerre sugároz eleganciát és magas szintű technológiát. 

Nemes bőr bevonatú kormány

Élvezze a fokozottan kényelmes vezetést és az új DS 7 kormányát borító selymes bőr tapintását. A kézműves technikával készült elegáns bőrbevonatot még jobban kiemelik a selyemfényű krómbetétek, amelyek nagyban hozzájárulnak a beltér fényűző stílusához. 

Új DS 7 - „Clous de Paris” mintázat

A DS 7 CROSSBACK egyes gombjainak díszítésénél mestereink a luxusórák világából merítettek inspirációt. Az egyszerre művészi és high-tech „Clous de Paris” gilosálással (speciális marási technika) előállított felület apró, egymást metsző, piramis alakú elemekből áll.

Menet közben is állandó kapcsolat a világgal Korszerű digitális élmény

Új DS 7 - Vezetőhely

Csatlakoztatott vezetőhely

Az új DS 7 utasterébe lenyűgöző, high-tech vezetőhelyet terveztünk. A 12,3” digitális műszeregységen és a 12” HD központi érintőképernyőn néhány mozdulattal elérhetők és kényelmesen leolvashatók a vezetéshez szükséges legfontosabb információk.

DS IRIS SYSTEM technológia

A DS IRIS SYSTEM egy intuitív, ergonomikus és teljes mértékben személyre szabható új információs rendszer. Beépített személyi asszisztenssel, érintőképernyővel és hangfelismerő funkcióval rendelkezik. A DS IRIS SYSTEM azt csinálja, amit és ahogy Ön kér.

Az új DS 7 utasterében egyedülálló hangélményt biztosít a FOCAL Electra® hifirendszer. A kivételes hangzást nyújtó audiorendszer 14 hangszóróból (köztük egy mélysugárzóval) és egy 515 W összteljesítményű erősítőből áll.

FOCAL Electra hifirendszer

E-TENSE E-TENSE motorok: kiegyensúlyozott dinamizmus

Az akár 360 lóerő teljesítményre, illetve négykerék-meghajtásra is képes plug-in hibrid motorjaival az új DS 7 a kényelmet hatékonysággal ötvözi, és gördülékeny, kellemes vezetést, valamint felső kategóriás utazási élményt kínál.

Új DS 7 E-TENSE

ELEKTROMOS HATÓTÁV

akár 65 km (vegyes ciklusban)
akár 81 km (városban)

TÖLTÉS

Teljes feltöltés ideje: körülbelül 2 óra
(32 amperes, 7,4 kW-os falitöltővel)

MOTORTELJESÍTMÉNY

Belsőégésű motor + elektromos motor:
165 kW / 225 LE
221 kW / 300 LE
264 kW / 360 LE

 

E-TENSE 4x4 360 motor Nagy teljesítményű hibrid

Magas szintű szakértelem

A Formula-E bajnokság két egymás követő évében szerzett kétszeres bajnoki címmel a hátuk mögött a DS PERFORMANCE elkötelezett mérnökei az új DS 7 E-TENSE motorjánál az olyan motorsportból ismerős technológiákat is felhasználták, mint amilyen a visszatápláló fékezés.
Az E-TENSE 4x4 360 motorral felszerelt új DS 7 speciális hajtáslánccal, felfüggesztéssel és hátsó futóművel rendelkezik, melyek kialakításához a márka a DS Performance szakembereinek tudását hívta segítségül.

Új DS 7 E-TENSE 4x4 360
Új DS 7 - Összkerék-meghajtás

A négykerék-meghajtás ereje

SPORT üzemmódban a két villanymotor és a benzinmotor együttes erejének köszönhetően az új DS 7 hihetetlen teljesítményre képes, miközben a 360 lóerő és az 520 Nm nyomaték mellett a járművet továbbra is kimondottan rugalmas vezetés jellemzi.

E-TENSE technológia

"Vezessen szabadon! "

Visszatápláló fékezés

E-SAVE funkció

Vezetési módok

Örüljön a fékezéskor visszanyert villamos energiának.Tudjon meg többet!
Visszatápláló fékezés - DS 7
Programozható elektromos üzemmódTudjon meg többet!
E-SAVE funkció - DS 7
Válassza ki a kívánt vezetési módot. Tudjon meg többet!
Vezetési módok - DS 7

Az E-TENSE Plug-in hibrid előnyei

Károsanyag-kibocsátás és fogyasztás

A háromféle motorral (225, 300 és 360 LE + összkerék-meghajtás) elérhető E-TENSE változatok CO2-kibocsátása mindössze 49 g/km (típusjóváhagyás alatt).

Csendes és kényelmes vezetés

A kiváló hangszigeteléshez a rétegelt ablaküvegek is hozzájárulnak: Az új DS 7 plug-in hibrid változatában így tökéletesen nyugodt, stresszmentes vezetésben lehet része.

Kétféle 4x4 változat

Az EAT8 automata sebességváltóval kiegészülő E-TENSE 4x4 300, illetve E-TENSE 4x4 360 motor kivételes teljesítménnyel szolgál.