Új DS 7 - Alkalmazott technológiák és jellemzők

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK ÉS JELLEMZŐK

HIGH-TECH Kényelem & kiegyensúlyozott dinamizmus

Új DS 7 - DS PIXEL LED VISION 3.0

Az intelligens DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók a külső környezethez alkalmazkodva mindig az adott körülményekhez (város, vidék, időjárás stb.) igazítják a világítást, és fénysugarukat úgy irányítják, hogy az a kanyarok belső ívét is megvilágítsa.

A PIXEL funkciónak köszönhetően akkor sem kell az előző vagy közeledő járművek vezetőinek elvakításától tartania, ha végig távolsági fényt használ.

DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS

Az intelligens felfüggesztési rendszer működése a szélvédő felső részében elhelyezett kamera és az útegyenetlenségeket valós időben észlelő érzékelők információin alapul. Az adatok a másodperc tört része alatt továbbítódnak a vezérlőegységbe, amely külön-külön vezérli a négy kereket. Az állandóan optimális kényelem érdekében a vezérlőegység kerekenként keményebb vagy puhább felfüggesztést állít be.

DS NIGHT VISION

Az új DS 7 hűtőrácsába beépített infravörös kamera 50 cm és 100 m közötti távolságon belül érzékeli az úttesten tartózkodó gyalogosokat és állatokat. Az információ a digitális műszeregységen kerül kijelzésre, hogy a vezető felkészülhessen a helyzetre és megfelelően reagáljon. A funkció így növeli a biztonságot, és éjszaka is nyugodt vezetést garantál.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Az érzékelőkből és egy kamerából álló rendszer éjjel-nappal figyeli a vezető fáradtságára vagy figyelmetlenségére utaló jeleket, valamint a gépjármű menetpályáját. A rendszer az álmosság vagy a figyelemhiány legkisebb jelére hangjelzéssel kísért figyelmeztető üzenetet küld a digitális műszeregységre.

DS DRIVE ASSIST

A DS DRIVE ASSIST úgy segíti a vezetésben, hogy bármikor visszaveheti az irányítást a gépjármű fölött. Ezzel egy újabb lépést sikerült tenni az önvezető autó felé. Az innovatív berendezés az előtte haladó gépjárműhöz igazítja az új DS 7 sebességét és távolságát, és a kormányműre hatva a sávon belül a vezető által választott pozícióban tartja az autót. A sebesség és a menetpálya vezérlésével biztonságos és nyugodt vezetést garantál.

360°-os kamerarendszer

Az új DS 7 új, korszerű első és hátsó digitális kamerákkal van felszerelve, melyek a nagy méretű 12” érintőképernyőn optimális képmegjelenítést biztosítanak.

A 360°-os kamerarendszer videós segítséget nyújt az alacsony sebességgel végzett manőverekhez. A rendszer felülnézetben jeleníti meg a gépjármű közvetlen környezetét, és a jármű mozgásával párhuzamosan folyamatosan frissíti a látott képet.

#

Új DS 7 E-TENSE

Az akár 360 lóerő teljesítményre, illetve négykerék-meghajtásra is képes plug-in hibrid motorjaival az új DS 7 a kényelmet hatékonysággal ötvözi, és gördülékeny, kellemes vezetést, valamint felső kategóriás utazási élményt kínál. Ismerje meg az egyes töltési módokat, a hozzájuk tartozó töltési időket és a töltőnyílásban látható különböző színű jelzőfényeket.

Exkluzív Álmai DS 7 modelljének előnézete

1
Vissza a külső színekhez
1
Crystal Pearl
1
Gyöngyházfehér
1
Lakkszürke
1
Perla Nera fekete
1
Platinaszürke
1
Saphire kék
1
Vienna könnyűfém keréktárcsa
Edinburgh könnyűfém keréktárcsa
Silverstone könnyűfém keréktárcsa
Tokyo könnyűfém keréktárcsa
Brooklyn könnyűfém keréktárcsa

MÉRETEK Ismerje meg az új DS 7 méreteit.

KÍVÜL

Külső hosszúság 4593 mm
Külső szélesség (teljes szélesség/behajtott/kihajtott visszapillantó tükrökkel) 1891 / 2098 mm
Külső szélesség (nyitott első/hátsó ajtókkal) később kerül közlésre
Külső magasság (antenna nélkül/antennával/felnyitott csomagtartóval) 1637 / 1649 mm
Első/hátsó túlnyúlás 925 / 910 mm

BELTÉR

Szélesség könyökmagasságban (1. sor) 1476 mm
Szélesség könyökmagasságban (hátul) 1493 mm
Ülőhelyek száma 5

CSOMAGTARTÓ-KAPACITÁS

Csomagtartó hossza (E-TENSE / belsőégésű) 942 / 2015 mm
Csomagtartó szélessége 1201 mm
Hasznos belső magasság (kalaptartó/tető alatt) 588 mm
Térfogat 555 liter
Új DS 7 - Méretek
Új DS 7 - Méretek
Új DS 7 - Méretek

Új DS 7 - Elérhető motorok

A környezettel összhangban élvezze az E-TENSE plug-in hibrid motorok vagy a BlueHDi dízelmotor nyújtotta dinamikus teljesítményt.

PLUG-IN HIBRID

E-TENSE 360 LE 4x4
E-TENSE 300 LE 4x4
E-TENSE 225 LE

DÍZEL

BlueHDI 130 LE automata sebességváltóval

Tágas & csatlakoztatott Tökéletes közérzet

A NYUGALOM SZIGETE

 

A nagy tengelytáv miatt különösen tágas beltérben mindig kényelmes, nyugodt és jó hangulatú utazásra számíthat. A jó közérzethez a masszázs, ülésfűtés és szellőzés funkcióval ellátott ülések, a dönthető háttámlájú hátsó üléspad és az útegyenetlenségeket szűrő DS ACTIVE SCAN SUSPENSION technológia is hozzájárul.

Új DS 7 - Beltér

Panoráma napfénytető

A fedélzeti élmény teljessé tétele érdekében új DS 7 modelljéhez kérje a panoráma napfénytető opciót. A részben fix, részben mozgatható elemből álló napfénytető kimondottan világos és ezáltal még kényelmesebb utasteret biztosít.

Utazás korlátok nélkül

Az új DS 7 csomagtartójának térfogata az aktuális igényekhez igazodva az 555 litert is elérheti. A szabadon variálható, funkcionális és tágas csomagtér két krómozott csomagtérküszöbbel, 4 rögzítőgyűrűvel és az oldalkárpitban kialakított tárolóhelyekkel van ellátva. A lehajtható hátsó üléspadnak köszönhetően optimális méretűvé alakítható. Az E-TENSE változatban külön helyet találunk a töltőkábel számára.

Az érzékek kényeztetése

Az új DS 7 opciósan kínált rétegelt ablaküvegei kiváló hangszigetelést biztosítanak, ami rendkívül kellemes és nyugodt vezetést garantál.

ONLY YOU szolgáltatások

AZ ÉLMÉNY FOLYTATÓDIK

Az ONLY YOU az Ön igényeihez igazított, személyre szabott szolgáltatások széles skáláját kínálja. Élvezze a szolgáltatásainkkal járó felhőtlen használatot, mobilitást és különlegességérzést, és ismerje meg az egyedülálló DS élményt.

(1) A közölt fogyasztási és CO2 emissziós értékek megfelelnek a WLTP előírásnak (EU 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től a gépjárművek típusjóváhagyása a könnyű gépjárművek számára
világszinten egységesített tesztelési eljárás szerint történik (WLTP), ami egy új, valósághűbb tesztelési eljárás a fogyasztás és a CO2-kibocsátás meghatározására. Ez a WLTP eljárás helyettesíti a korábban használt Új Európai Vezetési Ciklus (NEDC) elnevezésű tesztelési eljárást. Mivel a tesztelés valósághűbb körülmények között történik, a WLTP szerint mért fogyasztási és a CO2 emissziós értékek számos esetben magasabbak az NEDC eljárás szerint mért adatoknál. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok eltérőek lehetnek az autók felszereltségének, az opcióknak és az alkalmazott gumiabroncs típusnak megfelelően. További információkért forduljon márkakereskedőjéhez.