COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

Töltse fel DS-ét

A töltés elsődleges fontosságú ahhoz, hogy a maximumot hozza ki elektromos, vagy tölthető hibrid autójából. Amikor épp nem használja autóját, csak pár másodperc kell ahhoz, hogy a töltőhöz csatlakoztassa és tölteni kezdje.

Otthoni, vagy munkahelyi töltés

Több lehetőség áll rendelkezésre E-TENSE modellje töltéséhez, mindegyik eltérő töltési idővel jár. A töltési sebesség és a biztonság miatt elsősorban a DS Wall Box gyorstöltőket javasoljuk.

Töltőtípusok

Hagyományos konnektor

E-TENSE modelleink hagyományos konnektorból is könnyen feltölthetőek, köszönhetően a szériában kínált Mode 2 töltőkábelnek. Ezzel az úgynevezett kisegítő lehetőséggel a DS 3 CROSSBACK E-TENSE esetében mintegy 10 óra alatt érhetünk el 100 km-re elegendő töltöttséget. 

Megerősített konnektor

Egy megerősített konnektor beszerelésével nagyobb töltési teljesítmény érhető el, nagyban gyorsítva a DS 3 CROSSBACK E-TENSE töltését. Ezzel a megoldással a napi 50 km 2h30 alatt érhető el (megerősített mode 2 töltőkábel segítségével).

DS Wall Box

DS Wall Box töltőink biztonságos és optimális töltési megoldást jelentenek DS modelljéhez. A választott installációtól függően a DS 3 CROSSBACK E-TENSE 100%-os feltöltéséhez akár 5h15 perc elegendő. 

 

*11 Kw-os fedélzeti töltővel szerelt változatoknál.

Tölthető hibrid modelleink kompatibilesek ezekkel a töltési módokkal. Mivel ezeknek a gépkocsiknak kisebb az elektromos hatótávolsága, mint a 100%-ban elektromos modelleké, a töltési idejük is jóval rövidebb. Számoljon 1h45 perccel a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 teljes feltöltéséhez, egy 7,4 kW-os DS Wall Box esetében.

Töltőkábelek

Többféle töltőkábel létezik autója töltéséhez, a megfelelő kábelt meghatározza az a töltési mód, amely mellett döntöttünk, valamint az autóba épített fedélzeti töltő teljesítménye is. DS-e megvásárlásával 2 féle kábelt biztosítunk önnek (mode 2 normál és mode 3 háromfázisú), amelyek lassabb, vagy gyorsabb töltést is lehetővé tesznek.

Tudjon meg többet a töltési időről

Elektromos autójának töltése 2 féle árammal történhet: váltóárammal (AC) és egyenárammal (DC). A váltóárammal otthon, vagy az utcai töltőállomásokon tölthető fel a gépkocsi. A töltési idő a töltőkábel teljesítményétől (kW) és DS-e fedélzeti töltőjének teljesítményétől is függ. A leginkább autópályák környékén megtalálható villámtöltők a váltóáramot egyenárammá alakítják. Hosszú utak során gyors és optimális töltést nyújtanak. Figyelem, a villámtöltők csak a 100%-ban elektromos autókkal kompatibilisek!

Töltési idő
DS 3 CROSSBACK E-TENSE*

22 kW (AC) töltő

Töltse fel mindössze 2 óra alatt 40%-ig akkumulátorát az opcióként elérhető 11kW-os fedélzeti töltővel.

50 kW (DC) töltő

Használja ki az ebédszünetet autója feltöltésére! 1 óra elegendő a 85%-os töltöttségi szint eléréséhez a szériában kínált töltőkábel használatával. 

100 kW (DC) töltő

Töltse fel villámgyorsan autóját! 30 perc alatt 80% töltöttség a széria töltőkábel használatával. 

A 100 kW-os villámtöltők csak a DS 3 CROSSBACK E-TENSE modellel kompatibilisek, a 22 kW-os és 50kW-os töltők a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 modellhez is használhatóak.