MEGTEKINTÉS
DS 3

Új DS 3


Művészien kifinomult

156 LE

TELJESÍTMÉNY

(115 kW)

Vegyes használatban akár 404 km hatótáv (WLTP¹)

Városi használatban akár  575 km hatótáv (WLTP¹)

30 perc

TÖLTÉS

 80 %-ra (villámtöltőn)

156 LE

TELJESÍTMÉNY

(115 kW)

Városi használatban akár 404 km hatótáv (WLTP¹)

Városi használatban akár  575 km hatótáv (WLTP¹)

30 perc

TÖLTÉS

 80 %-ra (villámtöltőn)

TELJESÍTMÉNY

100 és 130 LE

MÉRETEK

Hosszúság: 4,12 méter

Szélesség: 1,79 méter

MAgasság: 1,53 méter

FOGYASZTÁS / CO2-KIBOCSÁTÁS (WLTP VEGYES CIKLUS)

5-6 l / 100 km : homologizáció alatt

133-135 g CO₂ / km : homologizáció alatt

TELJESÍTMÉNY

100 és 130 LE

MÉRETEK

Hosszúság: 4,12 méter

Szélesség: 1,79 méter

Magasság: 1,53 méter

FOGYASZTÁS / CO2-KIBOCSÁTÁS (WLTP VEGYES CIKLUS)

5-6 l / 100 km : homologizáció alatt

133-135 g CO₂ / km : homologizáció alatt

ELEGÁNS & MOZGÉKONY
Modern formák
A csúcstechnológiát képviselő, hatékony új DS 3 minden utazása során elegáns és stílusos társa lesz. A 100%-ban elektromos meghajtással is elérhető új modell vezetési komfortja minden bizonnyal lenyűgözi majd.

Motorkínálat

Az új DS 3 többféle motorváltozatban is elérhető:

 

100%-ban elektromos meghajtással, valamint Blue HDI 130 dízel-, illetve PureTech 100 és 130 benzinmotorokkal

TISZTÁN ELEKTROMOS  E-TENSE
Az innovatív anyagokból készülő platformra épített új DS 3 100%-ban elektromos változatának megnőtt a hatótávja: vegyes használatban akár 402 km is lehet, ráadásul a kompakt SUV kategória egyik legkönnyebb modellje. Rövidebb és hosszabb utakon is megbízható társ lesz, hiszen akkumulátora mindössze 30 perc alatt 80%-ra tölthető.
DESIGN

Belső kialakítás

Minden részletre kiterjedő szakértelem ​

Az új DS 3 belterében prémium minőségű, finoman kidolgozott anyagokat, elegáns, csúcstechnológiás megoldásokat és részletgazdagságot találunk, az összkép pedig nemcsak kifogástalanul puha és komfortos, de karakteres és modern is.
ÓRASZÍJMINTÁZAT
Kárpitosmestereink az elegancia fokozására az új DS 3 belterét nemes nappabőrrel borították. Az exkluzív óraszíjmintázat a DS Automobiles és a kézműves hagyományok rokonságát hangsúlyozza. 
GILOSÁLT "CLOUS DE PARIS" MINTÁZAT
Az új DS 3 „Clous de Paris” guilloche mintájú felületeinek elkészítése során formatervezőink a prémium óragyártás motívumaiból inspirálódtak. Ez a különlegesen igényes mintázat apró, piramiscsúcsot formázó motívumok egymással harmonikusan összefonódó hálózatából áll. 
GYÖNGYSZEMÖLTÉSES DÍSZVARRÁS
A gyöngyszemöltés szintén bőrdíszműveseink alkotása: a gyöngyszemeket formázó motívumok a legnemesebb hímzések világából kerültek az új DS 3 bőrkárpitjára. Ez az apró „trükk” a DS Automobiles különleges ismertetőjegyévé vált. 
Nemes anyagok
A felhasznált anyagok minősége, a francia kézműves hagyományok legjava és a harmonikus vonalvezetés szinte életre keltik az autó belterét, amelyet a kárpitozási megoldások még nemesebbé tesznek.
INTERAKTÍV ÉKSZERDOBOZ
PERFORMANCE LINE
TECHNOLÓGIA
Ismerje meg az új DS 3 vezetéssegítő rendszereit
DS IRIS SYSTEM
A DS IRIS SYSTEM egy intuitív, ergonomikus és teljes mértékben személyre szabható új információs rendszer. Beépített személyi asszisztenssel, érintőképernyővel és hangfelismerő funkcióval rendelkezik: A DS IRIS SYSTEM azt csinálja, amit és ahogy Ön kér.
DS DRIVE ASSIST
A DS DRIVE ASSIST úgy segíti a vezetésben, hogy bármikor visszaveheti az irányítást a gépjármű fölött. Ezzel egy újabb lépést sikerült tenni az önvezető autó felé. Az innovatív berendezés az előtte haladó gépjárműhöz igazítja az új DS 3 sebességét és távolságát, és a kormányműre hatva a sávon belül a vezető által választott pozícióban tartja az autót. A sebesség és a menetpálya vezérlésével biztonságos és nyugodt vezetést garantál.
DS MATRIX LED VISION
Az új DS 3 DS MATRIX LED VISION fényszórói 3 LED modulból állnak, amelyek az országúti fényt adják. A távolsági fényt a 15 különálló szegmensből álló MATRIX BEAM szolgáltatja. A modulok fokozatosan gyúlnak ki és alszanak el, a mindenkori fényviszonyok függvényében, amelyeket a szélvédő felső részén található kamera érzékel. A vezető így mindig tökéletes fényviszonyok között autózhat, de soha nem vakítja el a szembejövőket. Az előttünk haladó vagy az oldalról érkező autóhoz közeli fénycsóvák ugyanis automatikusan kikapcsolnak, hogy ne zavarjanak.

TOVÁBBI TECHNOLÓGIÁK

ADML Proximity rendszer

A kulcs nélküli nyitás és indítás funkciójának köszönhetően az új DS 3 automatikusan kireteszel, a karosszériába elegánsan belesimuló kilincsek pedig kinyílnak, ha Ön 2 méternél közelebb ér hozzá.

Az indításhoz elég megnyomni a Start/Stop gombot. Ugyanez a technológia dolgozik akkor is, amikor Ön eltávolodik az autótól: a kilincsek visszahúzódnak, az ajtók pedig automatikusan bezáródnak.

 
Színes Head-up display
Az új DS 3-ben továbbfejlesztett színes head-up display működik, amely a kibővített valóság élményét adja. Az adatok a vezető látóterében elhelyezett átlátszó panelen jelennek meg, így soha nem kell levenni az útról a szemünket. 
360° kamerarendszer

Az új DS 3 korszerű első és hátsó digitális kamerákkal van felszerelve, melyek a 10,3’’ érintőképernyőn optimális képmegjelenítést biztosítanak.

A 360˚ kamerarendszer alacsony sebességnél mindent megjelenít felülnézetben, ami az autó közelében található. A megjelenített kép követi az autó mozgását is.

 
E-TENSE 100% ELEKTROMOS
A Formula E sorozatban elnyert két bajnoki cím abban is segítette mérnökeinket, hogy tapasztalataikat az elektromos meghajtás mindennapi felhasználásában is gyümölcsöztessék. Így született meg a kiemelkedően hatékony elektromos motorok új generációja. Az optimalizált aerodinamika és az új akkumulátor hőszabályozásának tökéletesítése révén az új DS 3 E-TENSE még jobb mutatókkal rendelkezik.
Test preprod
Rechargez votre Nouvelle DS 3
que vous soyez
Cliquez ci-dessous pour découvrir les bornes de recharges disponibles et compatibles avec votre modèle.
MYDS applikáció

Információ a hatótávról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltés megkezdéséhez vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Klímavezérlés a távolból

A klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .