MEGTEKINTÉS
Ajánlatok
DS 3 AJÁNLATOK

TISZTÁN ELEKTROMOS DS 3 E-TENSE

KÉSZLETRŐL, AZONNAL

Készleten lévő, magas felszereltségű DS 3 E-TENSE modelljeink most kiemelt kedvezménnyel, már 15 999 000 Ft-tól megvásárolhatók.
 
készletoldalunkon online böngészhet, megtekintheti az autókat kívülről és belülről. Majd, ha megvan a megfelelő autó, felveheti a kapcsolatot a DS Store-ral. Értékesítő kollégánk hamarosan keresni fogja önt.

DS 3 ajánlatunk    

A művészien kifinomult DS 3 nyújtotta egyediség most még elérhetőbb. 

 

 

 

DS 3 PureTech 130 Bastille már 10 840 000 Ft-tól, 5 év garanciával1

 

A modell főbb szériatartozékai:

  • kamera által vezérelt vészfékező rendszer,
  • véletlen sávelhagyásra történő figyelmeztetés, 
  • automata klímaberendezés, 
  • tolatóradar, 
  • 10’3” HD érintőképernyő,
  • 17” könnyűfém keréktárcsák,
  • LED fényszórók,
  • tempomat,
  • Mirror screen.

 

1Jelen ajánlat 2024.01.23-tól visszavonásig, DS 3 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő DS STORE BUDAPEST márkakereskedésben. A bruttó 10 840 000 Ft-os ár a DS 3 modell BASTILLE felszereltségű PureTech 130 EAT8 Automatic verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A bruttó 15 490 000 Ft-os ár a DS 3 modell BASTILLE alapfelszereltségű E-TENSE (tisztán elektromos) verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett árak a regisztrációs adóval növelt (PureTech 130 EAT8 változat esetében), a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árakat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve a kedvezményes finanszírozást). A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon a DS STORE BUDAPEST márkakereskedéshez. A kép illusztráció.

Minden 2022.07.03. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített DS személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé +2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

A DS 3 PureTech 130 EAT8 Automatic Bastille WLTP ciklus szerinti vegyes fogyasztása: 6,0–6,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 135–137 g/km. A DS 3 E-TENSE Bastille energiafogyasztása vegyes ciklusban: 15,3 kWh/100 km. A fogyasztási és kibocsátási adatok a jármű felszereltségétől függően módosulhatnak.

 

ez is érdekelheti

FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
Tekintse meg ajánlatainkat 
Bővebben
FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT CÉGEKNEK
Válasszon cégének DS modellt kedvező finanszírozással 
Bővebben
KAPCSOLAT
Tesztvezetéssel, árajánlatadással, szervizkérdésekkel állunk szíves rendelkezésére 
Vegye fel velünk a kapcsolatot
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
DS VIRTUÁLIS SZALON

Bemutatótermünkbe otthonról is betekinthet a DS Virtuális szalon segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk online rendszerünkön keresztül és kollégánk mindent megmutat, amit kedvenc modelljéről tudni szeretne. A videóséta végén tesztvezetésre is bejelentkezhet hozzánk.

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .