MEGTEKINTÉS
Ajánlatok
DS 4 AJÁNLATOK

 

 

 

DS BUSINESS ajánlatok vállalkozásoknak
már 11 690 000 Ft-tól**

Az egyedi megjelenésű, kifinomult és gazdagon felszerelt 

DS 4 BUSINESS és DS 7 BUSINESS modellekkel mindenhova elegánsan és kipihenten érkezhet meg, ráadásul vállalkozása arculatát is tökéletesítheti velük.

 

takarékos benzin-, vagy dízelmotorokkal szerelt DS BUSINESS modellekhez most 5 év/100 000 km kiterjesztett garancia*** is jár.

 

BUSINESS ajánlatunk magyarországi vállalkozások és kamarai tagok számára elérhető!

 

Márkakereskedésünkben személyre szabott finanszírozási megoldásokkal várjuk.

 

DS 4 MODELLEK KÉSZLETRŐL

Válassza ki DS 4 modelljét online és üljön bele új autójába akár 2 héten belül

  • Gyorsan szeretne autót? Fedezze fel DS KÉSZLETAUTÓ weboldalunkat, melyen megtekintheti a DS Store-ban azonnal elérhető összes modellünket.

 

  • A készletoldalon online böngészhet, megtekintheti az autókat kívülről és belülről. Majd, ha megvan a megfelelő autó, felveheti a kapcsolatot a DS Store-ral. Értékesítő kollégánk hamarosan keresni fogja önt.

ez is érdekelheti

FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
Tekintse meg ajánlatainkat 
Bővebben
FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT CÉGEKNEK
Válasszon cégének DS modellt kedvező finanszírozással 
Bővebben
KAPCSOLAT
Tesztvezetéssel, árajánlatadással, szervizkérdésekkel állunk szíves rendelkezésére 
Vegye fel velünk a kapcsolatot
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
DS VIRTUÁLIS SZALON

Bemutatótermünkbe otthonról is betekinthet a DS Virtuális szalon segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk online rendszerünkön keresztül és kollégánk mindent megmutat, amit kedvenc modelljéről tudni szeretne. A videóséta végén tesztvezetésre is bejelentkezhet hozzánk.

*Az akciós finanszírozási ajánlat a DS 4 modellre vonatkozik. Az induló 4,00% THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós DS 4 finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású, fogyasztók esetén kizárólag zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. Futamidő 36 -60 hónap, minimum önerő: 50%, finanszírozott összeg: 3 000 000 Ft – 12 000 000 Ft. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése az Akciós DS 4 finanszírozás esetén a lízingbe vevőt terheli, melynek összeg 7 000 Ft. Az Akciós DS 4 finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a DS márkakereskedőnél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa DS 4 finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új DS 4 személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 55 096 Ft, THM: 4,06%, ügyleti kamat: 3,89%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 305 760 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

 

**Jelen ajánlat 2023.11.01-étől visszavonásig, új DS 4 BUSINESS, DS 7 BUSINESS modellekre gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A feltüntetett 11 690 000 Ft-os ár a DS 4 PureTech 130 EAT8 BUSINESS szériás modell bruttó, regisztrációs adót is tartalmazó, flottakedvezménnyel csökkentett ára. A feltüntetett 12 290 000 Ft-os ár a DS 4 BlueHDi 130 EAT8 BUSINESS szériás modell bruttó, regisztrációs adót is tartalmazó, flottakedvezménnyel csökkentett ára. A feltüntetett 13 550 000 Ft-os ár a DS 7 BlueHDi 130 EAT8 BUSINESS szériás modell bruttó, regisztrációs adót is tartalmazó, flottakedvezménnyel csökkentett ára. Az ajánlat jogi személyek és kamarai tagok számára érvényes, gyártásból történő megrendelés esetén, 1 db gépkocsi megrendelése esetén is. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon a DS STORE BUDAPEST márkakereskedéshez!

***Minden új autóként értékesített DS 4 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

 

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .