MEGTEKINTÉS

PLUG-IN HIBRID MODELLEK

A hibrid autók nyújtotta élvezetes vezetés

A plug-in hibrid meghajtásnak köszönhetően átélheti a tisztán elektromos vezetés örömét, ugyanakkor hosszabb utak alkalmával is teljes lehet a nyugalma. Az ilyen gépjárművek a városban ideális villanymotor mellett egy benzinmotorral is rendelkeznek, ami a hosszabb utak során bizonyul rendkívül hasznosnak.

 

E-TENSE plug-in hibrid modelljeink a legmagasabb technológiai szaktudást ötvözik kiemelkedő teljesítménnyel. 

Értékelni fogja az elektromos motor és a belső égésű motor teljesítménye által kínált teljesítményt és sokoldalúságot. 

Annak érdekében, hogy az elektromos üzemmódot a lehető legtovább élvezhesse, hálózatról tölthető plug-in hibrid autóját regeneratív fékezéssel, a Formula E ihlette technológiával látták el, mely lehetővé teszi a hajtó akkumulátor újratöltését fékezés közben.

Új DS 7 E-TENSE 4x4 
Az új DS 7 E-TENSE 4x4 modell 360 lóerő teljesítményt, négykerék-meghajtást és akár 65 km elektromos hatótávot biztosít. A márka plug-in hibrid SUV modellje ezért az indulási  fázisokban különösen jó teljesítményt nyújt.
DS 4 E-TENSE

A 225 lóerős, plug-in hibrid meghajtású DS 4 E-TENSE az alacsony károsanyag-kibocsátás (30 g CO2/km) mellett rendkívül visszafogott fogyasztással (1,4 l/100 km) is büszkélkedhet. A járművel városon belül még forgalomkorlátozás esetén is szabadon közlekedhet.

 

A hibrid üzemmód a tisztán elektromos, tisztán benzines vagy szükség esetén a vegyes fázisok váltakozása révén valamennyi vezetési helyzethez képes igazodni, és a villamos energia optimális felhasználását eredményezi.

DS 9 E-TENSE

A DS 9 E-TENSE kétféle motorral rendelhető (250 lóerős, kétkerék-meghajtású és 360 lóerős, négykerék-meghajtású). CO2-kibocsátása 26 és 41 g/km között van.

 

A két villanymotor jóvoltából – melyek közül az egyik elöl, a másik a gépjármű hátsó részében kapott helyett – az E-TENSE 4X4 360 változat teljesítménye a kimagasló 360 lóerőt is elérheti.