MEGTEKINTÉS
KOLLEKCIÓ

DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

A kollekció világa

A pilóta és regényíró Antoine de Saint Exupéry utazásai ihlette limitált kiadású kollekció az ég hírnökei előtt tiszteleg.

 

A DS Automobiles összekapcsolta a repülés világával a szabadság szellemét megtestesítő DS járműveket. 

DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

A DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY modell „A déli futárgép” című regény költői hangvételét követi. E félelmet nem ismerő légifutárnak homokdűnéken és meredek hegyormokon át vezető útja az ember és a gép egyesülésének szimbólumává vált. 

 

Utalásul erre az ég és föld között zajló kivételes expedícióra, melyet a felfedezésvágy és a szabadság örökös keresése hajt, a DS Automobiles egy gyöngyházfényű lilásszürke árnyalatot alkotott, melynek az író regénye nyomán a „Vol de nuit” (Éjszakai repülés) nevet adta. 

KÜLSŐ
Letisztult, magával ragadó design
Exkluzív 19” SÉVILLE keréktárcsák
A 19” gyémántvágott fényes fekete SEVILLA keréktárcsákat, melyek „Vol de Nuit” színű felniközéppel vannak ellátva, kimondottan ehhez a kollekcióhoz tervezték. Az alumíniumötvözet is a repülésben használt anyagra utal, a kalandot és a távoli tájakra való utazás izgalmát idézve.
Kifinomult fekete hűtőrács
A hűtőrács merész vonalaival és szoborszerűen kidolgozott részleteivel bámulatba ejt: a csillagokkal beszórt eget idéző „krómgyöngyök” láttán tátva marad a szánk. A MATRIX LED VISION fényszórók álmodozásra és a világmindenség rejtelmeiben való elmerülésre késztetnek.

"Az igazi távolságokat a csillagok jelölik ki számunkra."

 

Idézet „A déli futárgép” című Saint Exupéry-regényből

BELTÉR 
Fenséges panoráma

Antoine de Saint Exupéry „A déli futárgép” című elbeszélésében a postai repülés úttörőinek a hőstetteit idézi fel.

 

Mivel a maga nemében minden utazás egy kaland, a modell tervezői a kompakt limuzin belsejét valóságos pilótafülkeként alakították ki.

 

A Criollo barna nappabőrrel bevont műszerfalat Terre de Cassel színű, gyöngyszemöltéssel hímzett vonalak és a repülőgépek szertefoszló kondenzcsíkjait idéző dupla díszvarrás díszítik.

Műszerfali embléma
A központi kijelzőn elhelyezett embléma egy narancssárga csillagot ábrázol, mely utat mutat. Az égitest és Antoine de Saint Exupéry aláírása mellett az író kalandvágyó szellemének jelképeként egy repülőgép áramvonalas sziluettje rajzolódik ki. 
Criollo barna nappabőr ülések

A felfedezőszellem a legapróbb részletekben is tetten érhető, az üléseket borító robusztus Criollo barna nappabőr például az égbolt úttörőinek jellegzetes pilótasapkáját idézi. 

A márka védjegyének számító óraszíjmintázat az ülőlapokon és az állítható háttámlákon páratlan komfortérzetet nyújt.

Küszöbdíszlécek
A selyemfényű alumínium küszöbdíszléceken egy légcsavaros repülőgép krómozott körvonalai láthatók. Mellette antracitszürke betűkkel a következő idézet olvasható: „Az igazi távolságokat a csillagok jelölik ki számunkra” . Főhajtás ez a levegő félelmet nem ismerő vándorai előtt.

MOTORKÍNÁLAT

A DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY háromféle motorral kérhető: Puretech 130 LE, BlueHDi 130 LE, plug-in hibrid 225 LE, illetve hibrid 136 LE (hamarosan). 

 

A hibrid motor öntöltő akkumulátorának köszönhetően városban hosszabb távolságok is megtehetők tisztán elektromos hajtással.

 

Valamennyi típusú meghajtáshoz 8 fokozatú atomata sebességváltó tartozik.


CSÚCSTECHNOLÓGIÁS UTAZÁS
DS MATRIX LED VISION
A kifinomult és modern DS MATRIX LED VISION fényszórók legújabb generációja a DS 4 limuzinon a Matrix Beam és a Dynamic Bending Light (dinamikus kanyarfény) funkciókat is magában foglalja. A fénynyalábok pontosan érzékelik a környezetet, és az öt előre beállított üzemmódnak (város, országút, autópálya, rossz idő és köd) köszönhetően alkalmazkodnak hozzá, így más autósok elvakítása nélkül, minden körülmények között teljes fényszóróval vezethetünk.
DS DRIVE ASSIST
A DS DRIVE ASSIST 2.0 rendszer a kormányműre hatva a forgalmi sávon belül a vezető által választott pozícióban tartja az autót. A rendszer immár a félautomata sávváltás és a közúti jelzéseken alapuló, előzetes sebességajánlás funkciókat is magában foglalja, így még egy lépéssel közelebb visz az önvezető autóhoz.
DS NIGHT VISION
A DS 4 hűtőrácsába beépített infravörös kamera már 200 m távolságon belül érzékeli az úttesten tartózkodó gyalogosokat és állatokat. Az információ a digitális műszeregységen kerül kijelzésre, hogy a vezető felkészülhessen a helyzetre és megfelelően reagáljon. A funkció így növeli a biztonságot, és éjszaka is nyugodt vezetést garantál.
DS IRIS SYSTEM ÉS CHATGPT (opciós felszerelés)

A DS IRIS SYSTEM MOSTANTÓL CHATGPT-SZOLGÁLTATÁSOKAT IS KÍNÁL(i) A DS Automobiles által kínált új funkció a SoundHound Chat AI platformján keresztül kihasználja a generatív mesterséges intelligencia előnyeit. A platform több tudományterületet integrál, és a legfejlettebb nyelvi modellekkel, például a ChatGPT API-val kombinálva gyorsabb és átfogóbb válaszokat képes adni, mint a korábbi DS IRIS SYSTEM hangfelismerő rendszer. A ChatGPT a SoundHound hang- és beszédfelismerő rendszerének segítségével került beépítésre a DS IRIS SYSTEM-be. A ChatGPT-t MI nyelvi modellként arra fejlesztik, hogy mélytanuláson alapuló, emberhez hasonló válaszokat generáljon, de mivel új és fejlődő technológiáról van szó, válaszai vagy információi nem biztos, hogy teljes mértékben pontosak, helyesek, illetve objektívak. Mint minden más virtuális asszisztens esetében, javasoljuk, hogy ne hagyatkozzon kizárólag az így kapott információkra, és ne osszon meg személyes adatokat. Kérjük, olvassa el az általános szerződési feltételeket.   

 

A DS IRIS SYSTEM intuitív és gyorsan reagáló hangfelismerő rendszere mostantól a ChatGPT API által támogatott SoundHound mesterséges intelligenciát is alkalmazza.

DS gépjárműve ezzel egy olyan innovatív funkcióval bővült, melynek segítségével teljesen új kapcsolatot építhet ki a járművével, és olyan útitársat kap, amely még biztonságosabbá és élvezetesebbé teszi az utazásait.

Útinapló
Személyre szabott szolgáltatások
Only You
Découvrez notre programme de services sur-mesure
Contrats de service
Gagnez en sérénité avec nos offres d'entretien et d'assistance
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
DS VIRTUÁLIS SZALON

Bemutatótermünkbe otthonról is betekinthet a DS Virtuális szalon segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk online rendszerünkön keresztül és kollégánk mindent megmutat, amit kedvenc modelljéről tudni szeretne. A videóséta végén tesztvezetésre is bejelentkezhet hozzánk.

DS CASCO+

Szeretne mindig mobil maradni, ugyanakkor a váratlan nagyobb kiadásokat elkerülni?
Szeretné biztonságban tudni magát és utasait a veszélyekkel szemben? 

A DS Casco+ értékes biztosítási megoldásokat kínál a DS ügyfelek számára.