MEGTEKINTÉS
DS 4 konfigurátor
Alkossa meg az igényeinek és ízlésének megfelelő DS 4  modellt!
Felszereltségi szintek
A DS 4 több változatban is elérhető: : PERFORMANCE LINE, TROCADERO, CROSS TROCADÉRO, PERFORMANCE LINE +, RIVOLI, et CROSS RIVOLI.. Minden változat jól felszerelt, de az igények mind szélesebb kielégítése érdekében számos opció és tartozék is választható.
választható motorok
A kiválasztott felszereltségi szinttől függően DS 4 modellje PureTech benzines, BlueHDI dízel vagy E-TENSE plug-in hibrid motorral érhető el. A maximális kényelem érdekében a DS 4-et 8 sebességes automata sebességváltóval kínáljuk.
Az ön egyéniségét tükröző külső és belső design
A DS 4 külseje a karosszéria színének vagy a rendelkezésre álló felnik széles tárházának köszönhetően rendkívül jól személyre szabható .  A DS 4 belső terében válassza a személyiségéhez legjobban illő kárpitot és hangulatot. 
méretek
Az Ön kényelme érdekében a DS 4 hossza 4400 mm, szélessége behajtott külső visszapillantó tükrökkel 1866 mm, magassága pedig 1470 mm. A 430 literes csomagtere mellett a DS 4 rengeteg tárolóhelyet is kínál, így praktikus és funkcionális.
Felszereltség, opciók
Az Ön kényelmének és biztonságának javítása érdekében a DS 4 a választott változattól függően számos felszerelést kínál: 4 irányban állítható fejtámlák, nagy tömörségű üléspárnák, fűtött kormánykerék, fűthető, masszírozó és szellőző első ülések .