MEGTEKINTÉS
Ajánlatok
DS 4 AJÁNLATOK

 

 

 

DS BUSINESS ajánlatok vállalkozásoknak
már 11 690 000 Ft-tól**

Az egyedi megjelenésű, kifinomult és gazdagon felszerelt 

DS 4 BUSINESS és DS 7 BUSINESS modellekkel mindenhova elegánsan és kipihenten érkezhet meg, ráadásul vállalkozása arculatát is tökéletesítheti velük.

 

takarékos benzin-, vagy dízelmotorokkal szerelt DS BUSINESS modellekhez most 5 év/100 000 km kiterjesztett garancia*** is jár.

 

BUSINESS ajánlatunk magyarországi vállalkozások és kamarai tagok számára elérhető!

 

Márkakereskedésünkben személyre szabott finanszírozási megoldásokkal várjuk.

 

DS 4 MODELLEK KÉSZLETRŐL

KIEMELT KEDVEZMÉNNYEL, MOST AKÁR 0% THM FINANSZÍROZÁSSAL*

DS 4 dízel (130 LE) és E-TENSE (225 LE) tölthető hibrid készletmodellek

 

Gyorsan szeretne autót? Fedezze fel DS KÉSZLETAUTÓ weboldalunkat, melyen megtekintheti a DS Store-ban azonnal elérhető összes modellünket. Majd, ha megvan a megfelelő autó, felveheti a kapcsolatot a DS Store-ral. Értékesítő kollégánk hamarosan keresni fogja önt.

ez is érdekelheti

FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
Tekintse meg ajánlatainkat 
Bővebben
FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT CÉGEKNEK
Válasszon cégének DS modellt kedvező finanszírozással 
Bővebben
KAPCSOLAT
Tesztvezetéssel, árajánlatadással, szervizkérdésekkel állunk szíves rendelkezésére 
Vegye fel velünk a kapcsolatot
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
DS CASCO+

A DS Casco+ teljes körű casco biztosítás, amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

• a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,

• elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.

 

 

 

*Az akció magánszemélyek esetében zártvégű, míg vállalkozások esetén zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el fix kamatozással. A 0%-os THM zártvégű pénzügyi lízingnél minimum 5 millió Ft és legfeljebb 12 millió Ft finanszírozott összegig, kizárólagosan 12 hónapos futamidővel érhető el. A THM meghatározására a fenti finanszírozási feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor, melynek mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat, illetve eltérő mértékű lehet. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó és tulajdonos legyen. A finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és az ügyfeleknek szóló Tájékoztatókból tájékozódhat, továbbá ezen dokumentumokból tájékozódhat a tárgybani finanszírozástól eltérő nem akciós finanszírozás feltételeiről is, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Részletes tájékoztatásért forduljon DS Márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el! 

 

 

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .