MEGTEKINTÉS

DS Service

A kiváló karbantartás nyugalma

A DS Service minden alkalommal ugyanazt a kiemelt figyelmet biztosítja Önnek, mikor  gépjárművének karbantartásra vagy javításra van szüksége.

Nálunk, a DS Service-nél gépjárműve karbantartása és javítása mindenkor szakértő kezekben van. Szakmai hozzáértésünkön túl, márkaszervizünk kiemelt figyelmet fordít a higiéniai előírások szigorú betartására is, hogy ezzel is óvja Ön és családja egészségét.

A karbantartás még soha nem volt ilyen egyszerű.

személyre szabott karbantartási tanácsok

A DS szakmai hozzáértése
Nálunk, a DS Service-nél gépjárműve karbantartása és javítása mindenkor szakértő kezekben van, köszönhetően munkatársaink folyamatos képzésének és hozzáértésének.  
Gépjárműve a legjobbat érdemli
A nyugodt utazás érdekében gondoskodjon autója folyamatos karbantartásáról és ha kell, javításáról. Garantáljuk szervizes kollégáink szakértelmét és azt, hogy járművé szereléséhez a legjobb alkatrészeket ajánljuk, versenyképes áron.
 
Karbantartási szerződések és kiterjesztett garancia
A még nagyobb nyugalom és járművének állag- és értékmegóvása érdekében  kössön szervizszolgáltatási szerződést. 

Mindig önért

online szervizidőpont-foglalás

Interaktív szerviz-bejelentkező rendszerünkben egy kattintással lekérdezheti a DS Store márkaszerviz szabad szervizidőpontjait, kiválaszthatja szolgáltatásait, és rögtön lefoglalhatja időpontját. Éljen a digitális kényelem adta lehetőséggel!

DS Casco+

Új és használt DS gépjárművekre fejlesztettük ki casco biztosításunkat, az Allianz Hungária Zrt-vel közösen.

DS VALET - Ossza be ön a saját idejét!

DS SERVICE VALET  szolgáltatásunk megrendelése esetén DS gépkocsiját elhozzuk Öntől a kötelező szerviz lebonyolítására, majd visszaszállítjuk Önnek(i) A DS VALET szolgáltatások árszabását és a szolgáltatás földrajzi korlátait a DS STORE BUDAPEST határozza meg.  .

Videocheck : Videós jóváhagyás az elvégzendő munkáról

A VIDEOCHECK egy innovatív szolgáltatás, amely a szervizbeavatkozás során feltárt, előre nem látható meghibásodások, kopások vagy eltérések videós igazolására szolgál.

A márkaszerviz a szerelő magyarázatával kiegészített videófilmen tájékoztatja Önt, ha a járművön a szervizművelet során felmerült olyan további eltéréseket találnak, amelyek megoldását eredetileg nem tervezték. A VIDEOCHECK szolgáltatás keretében tehát egy videót küldenek az autóján elvégzendő munkákról, így távolról, teljes átláthatóság mellett jóváhagyhatja az árajánlatát. Az árajánlatot, melynek elfogadása vagy elutasítása az Ön saját döntése, sms-ben vagy e-mailben is fogadhatja, és további kiegészítő magyarázatot is kérhet.

A VIDEOCHECK szolgáltatással időt és pénzt takaríthat meg, hiszen az autóján felmerülő munkákat egy szervizbeállás alkalmával elvégeztetheti.

Érezze magát otthon!

A javítás, karbantartás elvégzésére történő várakozást 21. századi környezettel, kényelmes fotelekkel, Wifi szolgáltatással szeretnénk önnek komfortosabbá tenni.

Amennyiben az új DS modelleket lenne kedve a DS Storeban megtekinteni, egy kávéra is meginvitáljuk.

DS Assistance

Ön és utasai biztonsága és kényelme elsőrendű fontossággal bírnak számunkra.

Használja ki a DS ASSISTANCE előnyeit, melyek megvédik Önt útjai során a járművével kapcsolatos gondoktól.

MyDS alkalmazás

A MyDS alkalmazást azért terveztük, hogy kapcsolódást biztosítson DS gépkocsijához és annak környezetéhez. Érje el az Only you szolgáltatásokat, elemezze ki megtett utjait, férjen hozzá a kezelési könyvekhez.

Minden DS modell kompatibilis a MyDS alkalmazással. 

Online szolgáltatások

A digitális technológia terén számos kapcsolódási technológiát, megoldást kínál a DS márka, a felhasználók még nagyobb biztonsága és kényelme érdekében.
GUMIHOTEL SZOLGÁLTATÁS

Tárolja gumiabroncsait az évszaknak megfelelően.

Két használat között, mind a nyári, mind a téli gumikat gondosan kell tárolni, hogy megőrizzék teljes hatékonyságukat. A DS Service kialakított egy Gumihotel elnevezésű gumiabroncs tárolási megoldást, melyet azon ügyfeleknek kínálunk, akik a gépjármű gumiabroncsait vagy szerelt kerekeit a márkaszervizzel cseréltetik le.

Ha többet szeretne megtudni a szolgáltatásról, annak áráról és feltételeiről, forduljon a DS Servicehez.

 

személyre szabott szolgáltatások

Kiemelt figyelem

Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!

MyDS APP

A MyDS alkalmazást azért terveztük, hogy kapcsolódást biztosítson DS gépkocsijához és annak környezetéhez.