DS VIDEOCHECK

DIGITÁLIS SZERVIZSZOLGÁLTATÁS

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a szervizelésre átadott autón a karbantartást – javítást végző szakember olyan berendezésen, alkatrészen is felfedezett kopást, meghibásodást, elhasználódást vagy elváltozást, amelyre Ön nem számíthatott, és a gépjármű munkafelvételekor sem látszott.

 

Mint Ön is tudja, a DS márka autószerelői a minőségi előírásoknak megfelelően több ponton ellenőrzik autóját. Az emelőn lehetőség van arra, hogy a járművet közelebbről, alaposabban átvizsgálhassák, illetve több szögből is ellenőrizzék azt. Ilyenkor kiderülhet, hogy az Ön által kért szervizbeavatkozások mellett más járműalkatrész vagy berendezés karbantartása és javítása is időszerű lehet. Egy egyszerű példánál maradva: az emelőn könnyen megállapítható, hogy nem csak a fékbetétek szorulnak cserére, hanem a féktárcsák vastagsága is elérte a kritikus határt, ami azt jelenti, hogy rövid időn belül ismét esedékes lenne, hogy szervizbe vigye autóját.

 

De senki sem szereti kedvenc járművét nélkülözni, ha nem feltétlen muszáj...


Ezt a kellemetlenséget elkerülheti, ha igénybe veszi a VIDEOCHECK szolgáltatást, mely a DS Store Budapest legújabb digitális szerviz szolgáltatása, és amelyet minden szervizbeavatkozás mellé ingyenesen biztosítunk tisztelt ügyfeleinknek.

 

Milyen előnyöket jelent a szolgáltatás az Ön számára?

- Kényelmet. Ha a felfedezett hiányosságot ugyanazon szerviz alkalmával orvosolják, nem kell újabb szervizidőpontot egyeztetnie, és autóját ismételten nélkülöznie.

- Alacsonyabb szervizköltséget. Vannak olyan járműalkatrészek, melyek csak komoly megbontással hozzáférhetők, és a megbontás munkaóra-díja esetenként magasabb költséget jelent, mint a cserélendő alkatrész ára. Ilyen például a vízpumpa cseréje is. Ha a vezérlés cseréjekor a szerelő észreveszi, hogy a vízpumpa cseréje is rövid időn belül esedékes lesz, akkor egy picivel előrébb hozott cserével Ön komoly költségeket takaríthat meg, hiszen ha külön cseréltetné a vezérlést, majd később a vízpumpát, akkor ismét a teljes és költséges megbontást el kellene végeztetnie a gépjárművén.


Hogyan működik a szolgáltatás?

A munkafelvevő átveszi Öntől gépjárművét. Az autóján dolgozó vezető szerelő egy videofilmet készít a problémás területről, melyhez szóbeli magyarázatot is rögzít. A videofilm alapján a munkafelvevő árajánlatot készít, és a felvett filmmel együtt megküldi Önnek jóváhagyásra.

A film és az árajánlat megtekintése után Ön szabadon dönthet arról, hogy a plusz beavatkozást megrendeli-e vagy sem, illetve lehetősége van kiegészítő információkat is kérni.


 

 

 


A döntés tehát az Ön kezében van!

Válassza a kényelmet és a gondtalan autózást a DS Store Budapestnél!

Tekintse meg a szolgáltatást bemutató videónkat!