COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS AERO SPORT LOUNGE: AZ UTAZÁS MŰVÉSZETE

2020. február 26.

AERO SPORT LOUNGE: a DS legújabb alkotása, amelynek szokatlan sziluettje az aerodinamikát mint avantgárd tervezési eszközt veti be a vonzerő fokozásáért.

Mérete Teljesítmény Hatótáv

 

Hossza: 5 méter

Magassága: 2,10 méter

 

Villanymotor: 500 kW (680 lóerős)

0-ról 100 km/h-ra mindössze 2,8 másodperc alatt

650 km a WLTP¹ ciklus szerint

Újító szellemű ihlet

A magas vezetési pozíció, a széles kilátás és az első osztályú kényelem aerodinamikai és műszaki hatékonysággal és egy csodálatos formatervezéssel párosul… A DS AERO SPORT LOUNGE egy kivételes megjelenésű autó. Arányaival és karosszériájával a DS AERO SPORT LOUNGE úgy irányítja a levegő áramlását, hogy optimális aerodinamikai hatékonyságot érjen el. Az autó oldalfalait az E-TENSE felirat világítása teszi karakteressé, amely az 500 kW-os (680 lóerős) villanymotorra utal. A kétoldalt elhelyezkedő DS MATRIX LED VISION fényszórókat a nappali menetfény és a DS LIGHT VEIL világító felületek egészítik ki, melyek már a jövőbeni DS identitást vetítik elénk.

Amikor az utazás művészetté válik

A márka történetéből és referenciáiból merítve, a DS Automobiles egy újragondolt formatervet talált ki, hogy megalkossa a maga utazógépét. A képernyők, amelyek eddig kiemelkedő helyet foglaltak el a legtöbb tanulmányautóban és szériaautóban, ennél a modellnél már nem léteznek a maguk materiális mivoltukban. Az ülések között elhelyezett középső kartámasz útmutatóként is szolgál. Olvas, értelmez és reagál az egyes kézmozdulatokra. A Leap Motion és az Ultrahaptics technológiák kombinálásával a kézmozgással adott utasításokra érzékszervi választ kapunk. Az IRIS, a DS AERO SPORT LOUNGE mesterséges intelligenciája a műszerfal középső részén kapott helyet, hogy egyszerű párbeszédekkel irányítsa a teljes rendszert.

A francia szakértelmet tükröző luxus kivitel és az új nemes anyagok társításából született meg a Future Craft

A műszerfal lapját és az ülések háttámláját szalma intarzia díszíti. Az igényesen kidolgozott anyagban a kézműves luxus termék és a fenntartható munka iránti vágy közötti tökéletes alkímia fejeződik ki. A nagy sűrűségű habtechnológiával készült, nagyobb méretű üléseket tetszetős pamutszatén borítás fedi, előtérbe helyezve a kényelmet. Az ajtókat borító háromdimenziós hatású, mikroszálból fonott műszaki szövet számtalan átlátszó rudat foglal magában, hangulatfényt biztosítva az utastérben. A kivételes tudású kézműves mester által készített egyedi fonás tökéletesen elegyíti a művészetet és a technológiát.