MEGTEKINTÉS

E-TENSE

Elektromos és hibrid autók a DS felfogásában

Az elektromos hajtástechnika terén világviszonylatban is referenciának számító E-TENSE technológia az általunk kínált, vezetési élményre összpontosító mobilitási megoldást testesíti meg, és az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásokat kínál. Az E-TENSE technológia az új DS 3 modellhez 100%-ban elektromos hajtással, illetve a DS 4, a DS 7 és a DS 9 modellekhez plug-in hibrid változatban is elérhető.
A versenysport kedvez az autóipari innovációnak
A Formula E-ben megszerzett tapasztalatainkat kiaknázva az elektromos és a tölthető hibrid modelleink fejlesztésekor a versenysportból származó technológiát alkalmaztunk. Ilyen a fékezéskor felszabaduló energia újra hasznosítása. Elektromos és plug-in hibrid modelljeink újfajta vezetési élményt és összetéveszthetetlen stílust nyújtanak.

ENERGIA

Fedezze fel a tisztább autózás örömét

Teljesítmény & élvezet

Elektromos és plug-in hibrid autóinkat mindig öröm vezetni. A nyomaték azonnali, az emisszió nulla az elektromos autó, és rendkívül alacsony a tölthető hibrid esetében. Tapasztaljon meg új élményeket! 

Korlátok nélküli városi autózás

Válasszon elektromos, vagy tölthető hibrid autót, hogy ne kelljen alávetnie magát a városi közlekedés korlátozásainak. A szélvédő felső részénél elhelyezett, kékes fényű LED jelzi, hogy elektromos üzemmódban haladunk, így behajthatunk egyes korlátozott forgalmú utakra és helyekre is. 

A zöld rendszám előnyei

A zöld rendszám jelentős adózási előnyökkel jár, valamint a parkolási költségeknek is búcsút mondhat a legtöbb városban.

Hosszú távú előnyök

Az elektromos áram az egyik leghatékonyabb energia. A visszatápláló fékezésnek köszönhetően egyes alkatrészek mint például a féktárcsák sokkal lassabban használódnak el. Pénzügyi szempontól az elektromos autózás sokkal előnyösebb, mint a belső égésű motorral hajtott gépkocsik használata. 

ÊTES-VOUS FAIT POUR UN VÉHICULE ÉLECTRIQUE ?

Le raffinement passe en mode 100 % électrique

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK AZ ELEKTROMOS ÉS PLUG-IN HIBRID AUTÓZÁSRÓL

¹ Elektromos gépkocsik : a hatótávolságra vonatkozó adatok a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet által előírt új mérési módszer, a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, „WLTP”) alapján kerültek megadásra. A hatótávolság és az elektromos áramfogyasztás függ a valós használati körülményektől és olyan tényezőktől mint a gépkocsi utasterének hőmérséklete, a vezetési stílus és a külső hőmérséklet. A töltési idő függ a gépkocsiba beépített fedélzeti töltőberendezéstől, a töltőkábeltől, valamint a töltőoszlop típusától és teljesítményétől.
Hibrid gépkocsik: az üzemanyagfogyasztásra, a CO2 kibocsátásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet által előírt új mérési módszer, a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, „WLTP”) alapján kerültek megadásra. A hatótávolság függ a valós használati körülményektől és olyan tényezőktől mint a töltések gyakorisága, a vezetési stílus, a sebesség, egyes felszereltségi elemek, opciók, a gumiabroncsok, a külső hőmérséklet és az utastér hőmérséklete. További információért forduljon márkakereskedőjéhez!