MEGTEKINTÉS
DS 7

Akár 360 LE

RENDSZERTELJESÍTMÉNY

Összkerékhajtással is elérhető

akár 64 km

ELEKTROMOS HATÓTÁV (WLTP¹)

(vegyes ciklusban és akár 80 km városban )

körülbelül 2h

teljes feltöltési idő

(32 amperes, 7,4 kW-os falitöltővel)

TELJESÍTMÉNY

 130 LE

MÉRETEK

Hosszúság: 4,59 méter

Szélesség: 1,90 méter

Magasság: 1,63 méter

FOGYASZTÁS / CO2-KIBOCSÁTÁS(WLTP VEGYES CIKLUS)

 5,5 - 5,6 L / 100 km

143 - 147 g CO₂ / km

Elegáns & dinamikus
Karakteres stíus

Ez az ultramodern SUV a magas technológiai tudást kivételes kényelemmel ötvözi, és mindent megtesz, hogy újra felfedezzük a vezetés örömét. A fejlett technológiai megoldásoknak és a legkisebb részletre is kiterjedő figyelemnek köszönhetően ez a modell a DS Automobiles jelképezte francia know-how és a művészi szintre emelt utazás jelképe. 

 

IGÉZŐ TEKINTET
A DS 7-nek átható és felejthetetlen tekintetet kölcsönöz a fényszóróknál alkalmazott DS PIXEL LED VISION 3.0 és a DS LIGHT VEIL technológia. Az új high-tech fényszórók, akárcsak az új hűtőrács, még elegánsabb megjelenést biztosítanak az orr-résznek.
DINAMIKUS, LETISZTULT VONALAK
Kifinomult vonásaival és éles vonalaival a DS 7 különleges arányokat, valamint erő, letisztultság és elegancia tökéletes elegyét kínálja. 
3D PIKKELYMINTÁS HÁTSÓ LÁMPÁK
Az azonnal felismerhető különleges világítótestek között ott találjuk a pikkelymintás full LED hátsó fényszórókat is.
BELSŐ KIALAKÍTÁS
A kényelem szolgálatába állított szakértelem

Élvezze a kivételes helykínálatot és a személyre szabott enteriőrt. A kifinomult anyagok, a gondosan megtervezett részletek és a high-tech vezetési környezet egytől-egyig hozzájárulnak az első osztályú kényelemhez és a jó közérzethez.  

 

 

RÁNCOLT NAPPABŐR BORÍTÁSÚ BELSŐK
Az új DS 7 minden részletében elegáns belterében olyan kifinomult felületeket és felső kategóriás anyagokat találunk, mint a gyöngyszürke vagy a bazaltfekete ráncolt nappabőr. Élvezze a francia kézműves hagyományoknak megfelelően kialakított fényűző környezetet és a kellemes tapintású nemes anyagokat. 
ÓRASZÍJMINTÁZAT
Kárpitosmestereink az elegancia fokozására az új DS 7 belterét nemes nappabőrrel borították. Az exkluzív óraszíjmintázat a DS Automobiles és a francia kézműves hagyományok rokonságát hangsúlyozza. 
GYÖNGYSZEMÖLTÉSES DÍSZVARRÁS
A kárpitosmestereink által megálmodott, rendkívül kifinomult, gyöngyszemet formázó díszöltések az utastér bőrrel bevont elemein jelennek meg. Ez a DS Automobiles védjegyének számító, elegáns és finom díszvarrás az haute couture világából merít ihletet. 
B.R.M. R180 ÓRA
A B.R.M Chronographes-fal közösen tervezett B.R.M R180 óra minden indításkor elegánsan kiemelkedik a házából, és mutatói maguktól beállnak a pontos időre. Az óra kialakítása egyszerre sugároz eleganciát és magas szintű technológiát.  
NEMES BŐR BEVONATÚ KORMÁNY
Élvezze a fokozottan kényelmes vezetést és az új DS 7 kormányát borító selymes bőr tapintását. A kézműves technikával készült elegáns bőrbevonatot még jobban kiemelik a selyemfényű krómbetétek, amelyek nagyban hozzájárulnak a beltér fényűző stílusához.  
« CLOUS DE PARIS » MINTÁZAT
A DS 7 CROSSBACK egyes gombjainak díszítésénél mestereink a luxusórák világából merítettek inspirációt. Az egyszerre művészi és high-tech „Clous de Paris” gilosálással (speciális marási technika) előállított felület apró, egymást metsző, piramis alakú elemekből áll. 
MENET KÖZBEN IS ÁLLANDÓ KAPCSOLAT A VILÁGGAL
Korszerű digitális élmény
Válassza ki, mely DS 7 modell illik önhöz

Segítünk, hogy megtalálja az egyéniségéhez legjobban illő új  DS 7 modellváltozatot. 

 

 

DS 7
 • Holttérfigyelő
 • DS LIGHT VEIL
 • Kapacitív érintőképernyő 12,3” HD
 • 3D navigációs rendszer (online)
Új DS 7 PERFORMANCE LINE
 • Sötétített hátsó oldalablakok és hátsó ablaküveg
 • DS LIGHT VEIL
 • Kapacitív érintőképernyő 12,3” HD
DS 7
 • Holttérfigyelő
 • DS LIGHT VEIL
 • Kapacitív érintőképernyő 12,3” HD
 • 3D navigációs rendszer (online)
DS 7 PERFORMANCE LINE
 • Sötétített hátsó oldalablakok és hátsó ablaküveg
 • DS LIGHT VEIL
 • Kapacitív érintőképernyő 12,3” HD
DS 7 ESPRIT DE VOYAGE
TECHNOLÓGIA

Élvezze a kényelmes és nyugodt vezetést a szakértőink által kifejlesztett innovatív vezetéstámogató technológiáknak köszönhetően. A hatékonyság és az innováció az Ön és utasai biztonságát szolgálják.

 

DS PIXEL LED VISION 3.0

Az intelligens DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók a külső környezethez alkalmazkodva mindig az adott körülményekhez (város, vidék, időjárás stb.) igazítják a világítást, és fénysugarukat úgy irányítják, hogy az a kanyarok belső ívét is megvilágítsa.

 

A PIXEL funkciónak köszönhetően akkor sem kell az előző vagy közeledő járművek vezetőinek elvakításától tartania, ha végig távolsági fényt használ.

DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS
Az intelligens felfüggesztési rendszer működése a szélvédő felső részében elhelyezett kamera és az útegyenetlenségeket valós időben észlelő érzékelők információin alapul. Az adatok a másodperc tört része alatt továbbítódnak a vezérlőegységbe, amely külön-külön vezérli a négy kereket. Az állandóan optimális kényelem érdekében a vezérlőegység kerekenként keményebb vagy puhább felfüggesztést állít be.
DS DRIVE ASSIST
A DS DRIVE ASSIST úgy segíti a vezetésben, hogy bármikor visszaveheti az irányítást a gépjármű fölött. Ezzel egy újabb lépést sikerült tenni az önvezető autó felé. Az innovatív berendezés az előtte haladó gépjárműhöz igazítja a DS 7 sebességét és távolságát, és a kormányműre hatva a sávon belül a vezető által választott pozícióban tartja az autót. A sebesség és a menetpálya vezérlésével biztonságos és nyugodt vezetést garantál.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Az érzékelőkből és egy kamerából álló rendszer éjjel-nappal figyeli a vezető fáradtságára vagy figyelmetlenségére utaló jeleket, valamint a gépjármű menetpályáját. A rendszer az álmosság vagy a figyelemhiány legkisebb jelére hangjelzéssel kísért figyelmeztető üzenetet küld a digitális műszeregységre.
DS NIGHT VISION
A DS 7 hűtőrácsába beépített infravörös kamera 50 cm és 100 m közötti távolságon belül érzékeli az úttesten tartózkodó gyalogosokat és állatokat. Az információ a digitális műszeregységen kerül kijelzésre, hogy a vezető felkészülhessen a helyzetre és megfelelően reagáljon. A funkció így növeli a biztonságot, és éjszaka is nyugodt vezetést garantál.
DS 7 E-TENSE
Az akár 360 lóerő teljesítményre, illetve négykerék-meghajtásra is képes plug-in hibrid motorjaival a DS 7 a kényelmet hatékonysággal ötvözi, és gördülékeny, kellemes vezetést, valamint felső kategóriás utazási élményt kínál. Ismerje meg az egyes töltési módokat, a hozzájuk tartozó töltési időket és a töltőnyílásban látható különböző színű jelzőfényeket.
E-TENSE
Kiegyensúlyozott dinamizmus
Az akár 360 lóerő teljesítményre, illetve négykerék-meghajtásra is képes plug-in hibrid motorjaival a DS 7 a kényelmet hatékonysággal ötvözi, és gördülékeny, kellemes vezetést, valamint felső kategóriás utazási élményt kínál.
E-TENSE 4x4 360 motor
Nagy teljesítményű plug-in hibrid
Magas szintű szakértelem

A Formula-E bajnokság két egymás követő évében szerzett kétszeres bajnoki címmel a hátuk mögött a DS PERFORMANCE elkötelezett mérnökei a DS 7 E-TENSE motorjánál az olyan motorsportból ismerős technológiákat is felhasználták, mint amilyen a visszatápláló fékezés.

Az E-TENSE 4x4 360 motorral felszerelt új DS 7 speciális hajtáslánccal, felfüggesztéssel és hátsó futóművel rendelkezik, melyek kialakításához a márka a DS Performance szakembereinek tudását hívta segítségül.

A négykerék-meghajtás ereje
SPORT üzemmódban a két villanymotor és a benzinmotor együttes erejének köszönhetően a DS 7 hihetetlen teljesítményre képes, miközben a 360 lóerő és az 520 Nm nyomaték mellett a járművet továbbra is kimondottan rugalmas vezetés jellemzi.
DS 7 E-TENSE 4x4 360
 • 360 lóerős, 4 kerék-meghajtásra is képes plug-in hibrid hajtáslánc
 • 21'' BROOKLYN könnyűfém keréktárcsa
 • Szélesített nyomtávok
 • Csökkentett hasmagasság
 • Speciális fékrendszer

 

E-TENSE technológia
Vezessen szabadon!
Visszatápláló fékezés

A Formula E-ben való részvételünk során számos innovatív megoldást fejlesztettünk ki. Ilyen a visszatápláló fékezés. A motorfék lehetővé teszi, hogy a lassítások során a mozgási energiát elektromossággá alakítsuk, így töltve az Ön elektromos, vagy plug-in hibrid autójának akkumulátorát. A visszatápláló fékezés városban akár 20%-kal nagyobb autonómiát biztosít az E-TENSE modellek számára.

Ez a funkció a sebességválasztó kar egyszerű megnyomásával aktiválható. 

Vezetési módok

Az E-TENSE plug-in hibrid modellek többféle üzemmódot kínálnak:

Az alapértelmezett kibocsátás-mentes üzemmód a városi közlekedésben ideális. Több mint 75 km-t tud megtenni (WLTP¹ menetciklus szerint mérve) egyetlen csepp benzin fogyasztása nélkül. Abszolút csend az autóban, kivételes reakcióképesség: Tapasztaljon meg új élményeket!

A HYBRIDE üzemmód lehetővé teszi, hogy időnként az elektromos, máskor pedig belső égésű motorral hajtva haladjon. A városban és az autópályán egyaránt hasznos üzemmód optimális elektromos energiafelhasználást kínál.

Aktiválja a SPORT üzemmódot, hogy kihozza plug-in hibrid E-TENSE modelljében rejlő lehetőségeket! A belső égésű motor a teljes teljesítményét leadja, melynek működését egy, vagy két villanymotor segíti. Gyorsítás, előzési képesség: a vezetési élmény csúcsát kínálja.

A 4X4 vagy 4WD üzemmód (az E-TENSE 4x4 változatoknál) jobb tapadást biztosít rossz minőségű úton vagy nehéz terepen. A belső égésű motor és a villanymotorok teljesítményüket a gépkocsi mind a négy kerekére egyenletesen adják át, ezzel nagymértékben javítva a tapadást nedves, sáros, havas vagy kanyargós utakon.

E-SAVE funkció

Az E-SAVE funkcióval akár 30 km-re elegendő energiát tárolhat el az akkumulátorban későbbi felhasználásra. Ez az üzemmód rendkívül hasznos, ha előre tudjuk, hogy be kell hajtanunk egy korlátozott zónába, amely a "tiszta" autóknak van fenntartva.

A DS 7 nagyméretű érintőképernyőjén elérhető térkép valós időben mutatja az elektromos üzemmódban lefedhető területet.

A PLUG-IN HIBRID E-TENSE MODELLEK ELŐNYEI
Károsanyag-kibocsátás és fogyasztás
A háromféle motorral (225, 300 és 360 LE + összkerék-meghajtás) elérhető E-TENSE változatok CO2-kibocsátása mindössze 40 g/km.
Csendes és kényelmes vezetés
A kiváló hangszigeteléshez a rétegelt ablaküvegek is hozzájárulnak: A DS 7 plug-in hibrid változatában így tökéletesen nyugodt, stresszmentes vezetésben lehet része.
Kétféle 4x4 változat
Az EAT8 automata sebességváltóval kiegészülő E-TENSE 4x4 300, illetve E-TENSE 4x4 360 motor kivételes teljesítménnyel szolgál.
Votre autonomie en mode zéro émissions
Ajustez les paramètres ci-dessous pour découvrir votre autonomie réelle
Bénéficiez d'une installation sur-mesure
DS Automobiles vous accompagne dans le choix et l'installation de la solution de recharge la plus adaptée à vos besoins : de la simple prise électrique domestique à l'installation d'une wall box avec notre partenaire Free2move eSolutions.
MYDS applikáció

Információ a hatótávról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltés megkezdéséhez vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Klímavezérlés a távolból

A klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 

Découvrez Nouvelle DS 7 en vidéo

Tekintse meg a DS 7 modellt bemutató videót

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
DS VIRTUÁLIS SZALON

Bemutatótermünkbe otthonról is betekinthet a DS Virtuális szalon segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk online rendszerünkön keresztül és kollégánk mindent megmutat, amit kedvenc modelljéről tudni szeretne. A videóséta végén tesztvezetésre is bejelentkezhet hozzánk.

ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
DS VIRTUÁLIS SZALON

Bemutatótermünkbe otthonról is betekinthet a DS Virtuális szalon segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk online rendszerünkön keresztül és kollégánk mindent megmutat, amit kedvenc modelljéről tudni szeretne. A videóséta végén tesztvezetésre is bejelentkezhet hozzánk.

DS CASCO+

A DS Casco+ teljes körű casco biztosítás, amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

• a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,

• elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.

 

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .