MEGTEKINTÉS

ELEKTROMOS AUTÓ

Kompromisszumok nélkül

Az általunk kínált 100%-ban elektromos változat, a DS 3 E-TENSE helykínálatának maradéktalan megőrzése mellett rendkívüli utazási élményt és kényelmet nyújt. E-TENSE motorjának köszönhetően, amely a DS Automobiles Formula-E-ben elért 2019-es és 2020-as győzelmét eredményező technológiákat foglalja magában, 402 km-es hatótávolságot biztosít (WLTP menetciklus szerint mérve). A teljesítmény és az elegancia remek kombinációja.

Új, tisztán elektromos DS 3 E-TENSE

A 100%-ban elektromos meghajtással is elérhető új modell vezetési komfortja minden bizonnyal lenyűgözi majd.

Az elektromos autó előnyei

Tisztább és hatékonyabb autó

A DS 3 E-TENSE kezdettől fogva elektromos autónak készült, melyben a stílus és a kényelem ötvöződik a kivételes vezetési élmény és a példás hatékonyság érdekében. Készüljön fel egy merőben új élményre!

Közlekedjen környezettudatosan a városban!

Manapság, a légszennyezés miatt sok városban gyakran fordul elő, hogy forgalomkorlátozó intézkedéseket vezetnek be. A DS 3 E-TENSE szélvédőjének felső részén elhelyezkedő cián színű LED fény azt jelzi, hogy elektromos autó közeledik. Így, bizonyos forgalomkorlátozás alá eső övezetekbe és helyekre Önnek engedélyezett a behajtás.

A zöld rendszám előnyei

A zöld rendszám jelentős adózási előnyökkel jár, valamint a parkolási költségeknek is búcsút mondhat a legtöbb városban.

Egyszerűsítse a karbantartásokat!

Egyszerűsített motorjuknak köszönhetően az elektromos autók kevés karbantartást igényelnek. Egyébként, az elektromos energia az egyik leghatékonyabb energia, amely lehetővé teszi bizonyos alkatrészek hosszú élettartamának megőrzését. A fékenergia-visszanyerés eredményeként lassabban kopnak a féktárcsák.

Hatótávot növelő technológiáink

Vezetési módok

A DS 3 E-TENSE 3 vezetési üzemmódot kínál, lehetővé téve az akkumulátor kisebb, vagy nagyobb fokú igénybevételét. 

Az Eco móddal nagyobb hatótávolságot érhetünk el. Egyes jellemzők, például az utastér hőmérséklete, vagy a levegőkeringetés enyhén módosulnak, csökkentve az energiaveszteséget.

A Sport mód a vezetés élményéről szól. Amint bekapcsoljuk, elérhetővé válik a DS 3 E-TENSE maximális teljesítménye és nyomatéka. 

A Normal mód úgy állítja be a gépkocsi paramétereit, hogy Ön a lehető legnagyobb kényelemben utazhasson.

Visszatápláló fékezés

A Formula E-ben való részvételünk során számos innovatív megoldást fejlesztettünk ki. Ilyen a visszatápláló fékezés. A motorfék lehetővé teszi, hogy a lassítások során a mozgási energiát elektromossággá alakítsuk, így töltve az Ön elektromos autójának akkumulátorát. A visszatápláló fékezés városban akár 20%-kal nagyobb autonómiát biztosít a DS 3 E-TENSE számára. Ez a funkció a sebességválasztó kar egyszerű megnyomásával aktiválható. 

Előklimatizálás

Programozza be DS 3 E-TENSE autója fűtését, hogy ezzel is maximalizálja az akkumulátor hatótávolságát! Ez a funkció, amely különösen az autó töltése közben hasznos, a fedélzeti érintőképernyőn vagy a MyDS alkalmazáson keresztül távolról is elérhető. Így, ideális belső hőmérsékletű (21 °C) és előmelegített akkumulátorral rendelkező elektromos autóba szállhat be, amely optimális működést garantál.

AIDES & AVANTAGES FISCAUX

Découvrez vos avantages

ECO-SAVINGS WIDGET NOT AVAILABLE

Calculez l'autonomie

Ajustez les paramètres ci-dessous pour découvrir votre autonomie réelle
TÖLTÉS
Mindig van megfelelő pillanat a töltéshez
Több módon is feltölthetjük elektromos autónk akkumulátorát. A töltési mód befolyásolja a töltési folyamat hosszát. Töltheti autóját szokásos tartózkodási helyein, például munkahelyén napközben, vagy éjszaka a lakóhelyén. Hosszabb utak során álljon meg egy gyorstöltő állomáson egy kis szünetre. Így akár 30 perc alatt 80%-nyi autonómiát nyerhet. 

Nos solutions adaptées à vos besoins

DS Automobiles vous accompagne dans le choix et l'installation de la solution de recharge la plus adaptée à vos besoins : de la simple prise électrique domestique à l'installation d'une wall box avec notre partenaire Free2move eSolutions.

MyDS Applikáció

Információ a hatótávról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltéshez megkezdéséhez, vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Fűtés és klímavezérlés a távolból

A fűtés, vagy a klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 

Új, tisztán elektromos DS 3 E-TENSE 

Művészien kifinomult