MEGTEKINTÉS

TÖLTÉS

Töltse fel elektromos vagy plug-in hibrid autóját

Töltse fel naponta autóját, és autózzon 100%-ban elektromos üzemmódban!

A töltés egy rendkívül fontos lépés az elektromos vagy a plug-in hibrid autója teljesítményének teljes kihasználása érdekében. Ha nem használja az autót, mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, hogy csatlakoztassa és feltöltse. Javasoljuk, hogy minden nap töltse fel plug-in hibrid autóját, hogy teljes mértékben élvezhesse az elektromos autózást.
A TÖLTÉS TÍPUSA
Otthoni vagy munkahelyi töltés
E-TENSE autóját többféleképpen töltheti fel, melyek mindegyike befolyásolja a töltési időt. Számos előnyének, mint például a töltési sebességének és a biztonságosságának köszönhetően a DS Wall Box az általunk preferált töltési megoldás. Elektromos és plug-in hibrid autóink kompatibilisek ezekkel a töltési módokkal.

otthoni töltés

Töltőtípusok

DS Wall Box

DS Wall Box töltőink biztonságos és optimális töltési megoldást jelentenek DS modelljéhez. A választott installációtól függően a DS 3 CROSSBACK E-TENSE 100%-os feltöltéséhez akár 5h15 perc elegendő(i) 11 Kw-os fedélzeti töltővel szerelt változatoknál 

 

 
Megerősített konnektor
Egy megerősített konnektor beszerelésével nagyobb töltési teljesítmény érhető el, nagyban gyorsítva a DS 3 CROSSBACK E-TENSE töltését. Ezzel a megoldással a napi 50 km 2h30 alatt érhető el (megerősített mode 2 töltőkábel segítségével). 
Hagyományos konnektor
E-TENSE modelljeink könnyen feltölthetők hagyományos konnektorból is a szériában, vagy tartozékként elérhető Mode 2 kábel segítségével. Ez az áthidaló megoldás a DS 3 E-TENSE esetében 10 óra alatt biztosít 100 km-re elegendő töltöttséget. 

Free2move eSolutions

La solution de recharge adaptée à vos besoins

DS Automobiles a choisi Free2move eSolutions pour vous accompagner dans le choix et l’installation de la solution de recharge la plus adaptée à vos besoins.

Outre une expérience simple et fluide, vous aurez l’assurance d’une installation de qualité, au meilleur prix et répondant aux critères d’éligibilité aux aides gouvernementales.

Votre wall box installée à partir de X XXX€ Tarif pour un particulier, TVA 5,5%, crédit d'impôt de 300€ déduit. 

La DS ePro WALLBOX est une borne de recharge puissante et sûre. Installée par un professionnel, c'est la solution idéale pour recharger rapidement à domicile.

Une application dédiée vous permet de contrôler la borne, via WIFI et 4G.

Elle apporte également la gestion des accès & charges avec les badges RFID. Elle est de plus déjà compatible avec la prochaine génération de communication entre borne et véhicle.

Installation simple en 4 étapes

UN SERVICE PROFESSIONNEL DU CONSEIL JUSQU'À L'INSTALLATION

Töltőkábelek

Elektromos vagy plug-in hibrid autója töltéséhez többféle kábel létezik, melyeket a kiválasztott töltési megoldás és az autó fedélzeti töltőjének teljesítménye szerint kell megválasztani. Az összes töltőkábelünk tartozékként is kapható. Érdeklődjön a legközelebbi DS STORE-ban a töltőkábelek jellemzőiről!
Mode 2 töltőkábel
Ez a töltőkábel 1,8 kW teljesítménnyel képes elektromos áramot továbbítani. Háztartási csatlakozóaljzathoz való használatra optimalizált kábel. 
Megerősített Mode 2 töltőkábel
Ez a töltőkábel 3,2 kW teljesítménnyel képes elektromos áramot továbbítani. Megerősített csatlakozóaljzathoz való használatra optimalizált kábel. 
Egyfázisú Mode 3 töltőkábel
Ez a töltőkábel 7,4 kW teljesítménnyel képes elektromos áramot továbbítani. 7,4 kW-os DS Wall Box töltőhöz vagy közterületi töltőállomáshoz való használatra optimalizált kábel. 
Háromfázisú Mode 3 töltőkábel
Ez a töltőkábel 22 kW teljesítménnyel képes elektromos áramot továbbítani. 11 vagy 22 kW-os DS Wall Box töltőhöz vagy közterületi töltőállomáshoz való használatra optimalizált kábel. 

Tudjon meg többet a töltési időről

Elektromos autójának töltése 2 féle árammal történhet: váltóárammal (AC) és egyenárammal (DC). A váltóárammal otthon, vagy az utcai töltőállomásokon tölthető fel a gépkocsi.
A töltési idő a töltőkábel teljesítményétől (kW) és DS-e fedélzeti töltőjének teljesítményétől is függ. A leginkább autópályák környékén megtalálható villámtöltők a váltóáramot egyenárammá alakítják. Hosszú utak során gyors és optimális töltést nyújtanak.
Figyelem, a villámtöltők csak a 100%-ban elektromos autókkal kompatibilisek!

Recharge publique

Trouvez une borne de recharge publique

eSolutions Charging est la solution de Free2move eSolutions choisie par DS Automobiles pour recharger votre voiture électrique ou hybride rechargeable sur les bornes publiques.

Grâce à cette application, connectée à votre véhicule, vous pouvez rouler sereinement partout en France et en Europe.

Ainsi, que ce soit en ville ou pour un long trajet, vous accéderez facilement à tous les points de recharge compatibles avec les modèles E-TENSE grâce à une fonctionnalité de navigation dédiée.

Circulez en toute sérénité en bénéficiant d'un réseau de plus de 67 000 bornes de recharge en France et près de 330 000 bornes en Europe.

Rechargez votre e-tense où que vous soyez

Trouvez les bornes de recharge compatibles avec nos modèles électriques et hybrides rechargeables
Comment fonctionnent les bornes de recharge ?

La recharge de votre véhicule électrique passe par deux types d’énergie disponibles : le courant alternatif (AC) ou le courant continu (DC). Le courant alternatif, distribué par la majorité des réseaux publics, permet de charger votre batterie à domicile ou sur borne publique. Le temps de recharge dépend ensuite de la puissance (kW) des câbles de recharge combinée à la capacité du chargeur embarqué de votre DS.  

 

Généralement accessibles sur les aires d’autoroute, les autres bornes convertissent quant à elles, le courant alternatif en courant continu. Durant un long trajet, elles permettent ainsi de profiter d’une recharge rapide et optimisée de votre batterie. Attention, elles ne sont compatibles qu’avec les véhicules 100% électriques.

ismerje meg E-TENSE modelljeinket

 
 

ÚJ DS 3

Művészien kifinomult, kompakt SUV, melynek vezetési komfortja minden bizonnyal lenyűgözi majd.
Elérhető benzines, dízel, vagy tisztán elektromos hajtással.

 
 

 ÚJ DS 7