MEGTEKINTÉS

Tölthető hibrid a DS felfogásában

E-TENSE tölthető hibrid modelleinkben a benzinmotor és a villanymotor(ok) társítása nagy teljesítményt és rugalmasságot nyújt. A villanymotor az alacsony, vagy akár a 0 emisszió szinonímája. Segítségével garantált a csendes utazás és a dinamikus gyorsítások.

A PLUG-IN HIBRID JÁRMŰVEK ELŐNYEI

Tisztább és hatékonyabb autó

Plug-in hibrid modelljeink hatékonyságot és sokoldalúságot kínálnak: zéró szennyezőanyag-kibocsátás 100%-ban elektromos üzemmódban és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban. Mindez anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a vezetési élmény terén.

Használja ki a zöld rendszám nyújtotta előnyöket!

A zöld rendszám jelentős adózási előnyökkel jár, valamint a parkolási költségeknek is búcsút mondhat a legtöbb városban.

Csökkentse üzemanyag-fogyasztását!

Villanymotorjainak köszönhetően a plug-in hibrid autó kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a belső égésű motorral szerelt változat. Ezért a DS 4, DS 7  vagy DS 9 E-TENSE plug-in hibrid autójával nagyobb távolságokat tud megtenni.

Váltson energiatakarékos üzemmódba!

Tolja ki a határokat technológiáink segítségével

Vezetési módok

Az E-TENSE plug-in hibrid modellek többféle üzemmódot kínálnak:

az alapértelmezett kibocsátás-mentes üzemmód a városi közlekedésben ideális. Több mint 75 km-t tud megtenni (WLTP¹ menetciklus szerint mérve) egyetlen csepp benzin fogyasztása nélkül. Abszolút csend az autóban, kivételes reakcióképesség: Tapasztaljon meg új élményeket!

A HYBRIDE üzemmód lehetővé teszi, hogy időnként az elektromos, máskor pedig belső égésű motorral hajtva haladjon. A városban és az autópályán egyaránt hasznos üzemmód optimális elektromos energiafelhasználást kínál.

Aktiválja a SPORT üzemmódot, hogy kihozza plug-in hibrid E-TENSE modelljében rejlő lehetőségeket! A belső égésű motor a teljes teljesítményét leadja, melynek működését egy, vagy két villanymotor segíti. Gyorsítás, előzési képesség: a vezetési élmény csúcsát kínálja.

A 4X4 vagy 4WD üzemmód (az E-TENSE 4x4 változatoknál) jobb tapadást biztosít rossz minőségű úton vagy nehéz terepen. A belső égésű motor és a villanymotorok teljesítményüket a gépkocsi mind a négy kerekére egyenletesen adják át, ezzel nagymértékben javítva a tapadást nedves, sáros, havas vagy kanyargós utakon.

 

Fékezéssel is töltheti az akkumulátorokat

A Formula E-ben való részvételünk során számos innovatív megoldást fejlesztettünk ki. Ilyen a visszatápláló fékezés. A motorfék lehetővé teszi, hogy a lassítások során a mozgási energiát elektromossággá alakítsuk, így töltve az Ön elektromos, vagy plug-in hibrid autójának akkumulátorát. A visszatápláló fékezés városban akár 20%-kal nagyobb autonómiát biztosít az E-TENSE modellek számára.

 

Ez a funkció a sebességválasztó kar egyszerű megnyomásával aktiválható.

E-SAVE funkció

Az E-SAVE funkcióval akár 30 km-re elegendő energiát tárolhat el az akkumulátorban későbbi felhasználásra. Ez az üzemmód rendkívül hasznos, ha előre tudjuk, hogy be kell hajtanunk egy korlátozott zónába, amely a "tiszta" autóknak van fenntartva.

Az új DS 7 és DS 9 E-TENSE nagyméretű érintőképernyőjén elérhető térkép valós időben mutatja az elektromos üzemmódban lefedhető területet.

 

AIDES & AVANTAGES FISCAUX

Une fiscalité qui lui est propre

L'hybride rechargeable permet des économies même au moment de l'immatriculation. Lors de l'achat d'un véhicule hybride neuf, une prime est en effet accordée. Un véhicule PHEV peut aussi être exonéré des frais de carte grise.

Découvrez vos avantages

 

 

ECO ADVISOR WIDGET NOT AVAILABLE

Calculez vos économies

 

 

SAVINGS CALCULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

Calculez l'autonomie

Ajustez les paramètres ci-dessous pour découvrir votre autonomie réelle
AUTONOMY SIMULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

RECHARGE

C'est toujours le bon moment pour recharger

Il existe différentes façons de recharger la batterie de votre voiture électrique. Selon le mode de recharge que vous choisissez, le temps de charge sera plus ou moins long.

Vous pouvez opter pour une recharge sur vos lieux de stationnement habituels. La nuit à la maison, ou au cours de la journée au travail par exemple. Lors de déplacements plus longs, arrêtez-vous dans une station de charge rapide pour une petite pause. Vous récupérerez ainsi 80% d’autonomie en 30 minutes.

Nos solutions adaptées à vos besoins

DS Automobiles vous accompagne dans le choix et l'installation de la solution de recharge la plus adaptée à vos besoins : de la simple prise électrique domestique à l'installation d'une wall box avec notre partenaire Free2move eSolutions.

MyDS APPLIKÁCIÓ

Információk az hatótávról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltéshez megkezdéséhez, vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Klimatizálás a távolból

A fűtés, vagy a klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát.