MEGTEKINTÉS
 
VALÓS HASZNÁLATON ALAPULÓ FOGYASZTÁS &CO2-KIBOCSÁTÁS
Az ügyfeleknek nyújtott jobb tájékoztatás érdekében a DS Automobiles független és hitelesített számításokat készített a valós üzemanyag-fogyasztásról és kibocsátásról.

A Stellantis és a nemzetközileg elismert Bureau Veritas formalizálja a DS-járművek valós használatának fogyasztásmérését. A Stellantis elkötelezett az ügyfelek iránt, és közzéteszi a DS márka modelleinek valós használat során mért fogyasztását.

 

Ezek az eredmények egy vizsgálati protokollból származnak, melyet a Bureau Veritas auditál. Ez a megbízható és megismételhető protokoll lehetővé teszi a DS-ügyfelek valós használaton alapuló fogyasztásmérését. Az európai RDE "Real Driving Emissions" projekt inspirálta protokoll a járműre telepített hordozható berendezés (PEMS) segítségével méri az üzemanyag-fogyasztást.
A Bureau Veritas, egy nemzetközi szinten elismert független szervezet garantálja a protokollt és annak végrehajtását, a meghatározott feltételek mellett, és tanúsítja az eredmények őszinteségét és integritását.
A méréseket forgalom számára nyitott közutakon hajtották végre (városi területeken 25 km, városon kívüli területeken 39 km, autópályákon 31 km) valós vezetési körülmények között (légkondicionálás használata, a poggyász és az utasok súlya, lejtők stb.).

Calculez la consommation de votre DS

EZ IS ÉRDEKELHETI

Környezetvédelmi politikánk
Ismerje meg programunkat.
Környezethatékony technológiák
Innovatív motorizációk