MEGTEKINTÉS

környezetvédelmi politikánk

Elkötelezettségünk a fenntartható mobilitás iránt

A márkának, a mobilitással kapcsolatos, fenntartható fejlődést célzó megközelítése az, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátását csökkentse, a természeti erőforrásokat védje és a környezetet tiszteletben tartó, új mobilitási magatartásokat.
 
STELLANTIS CSOPORT
Úton egy új korszak felé

A Stellantis csoport akkor született, amikor a világ azt várja el a nagyvállalatoktól, köztük az autógyártóktól is, hogy fenntartható termékeken és szolgáltatásokon keresztül bizonyítsák innovációs képességüket.

Valójában csak az innováció és az együttműködés teszi lehetővé, hogy hatékony megoldásokat találjunk a globális felmelegedés elleni küzdelemben. A Stellantis megértette ezt az elvárást, és Dare Forward stratégiai tervében már bejelentette, hogy elkötelezett amellett, hogy 2038-ra elérje a nettó nulla CO2-kibocsátást „a kúttól a kerékig”, illetve az egész ellátási láncban, és ezzel az iparág bajnokává váljon a klímaváltozást előidéző folyamatok korlátozásában. klímaváltozás. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy már 2030-ra fele akkorára csökkentjük CO2-kibocsátásunk szintjét, mint amennyi a 2021-es volt.

A klímaváltozás kollektív fellépést és innovatív megközelítést igényel. Tech Mobility cégként a Stellantis kész vezető szerepet játszani korunk egyik legsürgetőbb kihívásának kezelésében.

fenntarthatóság
Fenntarthatóságra törekvés már a tervezéstől
Az ökológiai kihívásoknak való megfelelés érdekében elkötelezettek vagyunk, hogy a gyártási folyamat során korlátozzuk környezeti hatásunkat. A DS-nél támogatjuk az újrahasznosított termékek használatát, amennyiben azt a körülmények megengedik. Újrahasznosítással foglalkozó szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy garantálják önnek az anyagok maximális minőségét, valamint a termikus és mechanikus élettartamot, az optimális teljesítmény érdekében.
A "termékbe épített" felelősség
fejlesztés & koncepció
  • Életciklus-elemzés
  • Fenntartható anyagok kiválasztása
Gyártás
  • Újrafeldolgozott anyagok használata
Használat
  • Hulladékkezelés és -megsemmisítés szerződéses javítóműhelyekben
  • Az alkatrészek újrahasznosítása és felújítása
Visszavétel
  • A jármű visszavétele
  • Szennyezésmentesítés és előkezelés
  • Az európai uniós irányelv alkalmazása
ez is érdekelheti
Újrahasznosítás
A DS Automobiles megalakulása óta sok újrahasznosított anyagot használ, és folyamatosan törekszik azok még szélesebb körű felhasználására.
Valós használaton alapuló fogyasztás
A Stellantis elkötelezett az ügyfelek iránt, és közzéteszi a DS márka modelleinek valós használat során mért fogyasztását.