MEGTEKINTÉS

TECHNOLÓGIA

A DS-nél alkalmazott technológiák és innovációk

A DS Automobiles kiválóságát és szakértelmét bizonyító technológiák és innovatív megoldások az elektromos átállás korszakában az autózás jövőjébe is bepillantást engednek.

A DS Automobiles járművei a legkiválóbb fedélzeti technológiákkal vannak felszerelve, így amellett, hogy egyedülállóan kényelmes és biztonságos vezetést garantálnak, környezetkímélők is.

Környezethatékony technológiák
A DS járműveken kínált környezetbarát technológiák hatékony vezetést biztosítanak, és közben a teljesítmény és a vezetési élmény sem szenvednek csorbát. Az újabb elektromos és plug-in hibrid DS járműveknél alkalmazott E-TENSE technológia az elektromos mobilitás jövéjét testesíti meg. De a márka Puretech és BlueHDI motorjai is felelősségteljesebb vezetést biztosítanak, hiszen a kisebb tömeg és méret miatt az üzemanyag-fogyasztás is alacsonyabb.
Vezetéstámogató rendszerek
A biztonságos és nyugodt utazás érdekében a DS Automobiles különböző vezetéstámogató technológiákkal látja el járműveit. A továbbfejlesztett head-up display például úgy jeleníti meg a vezetéssel kapcsolatos információkat, hogy azok leolvasásakor a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét. Más vezetéstámogató rendszerek a maximális biztonságot szolgálják. A DS Night Vision például a potenciális veszélyforrások előrejelzésével határozottan nyugodtabb vezetést garantál.
A vezetési kényelmet szolgáló technológiák
Külön technológiai megoldások gondoskodnak arról, hogy DS gépkocsija volánjánál maximális kényelemben és egyedülálló vezetési élményben lehessen része. Az ajtók nyitásáról gondoskodó ADML Proximity rendszer, a kiváló hangzású FOCAL Electra® hifirendszer vagy az utastéri kényelem zálogát jelentő DS Air szellőzőrendszer jótéteményeiből valamennyi utazás során részesül, és közben a teljesítményt és a designt érintő szempontok sem szorulnak háttérbe.
DS tanulmányautók
A csúcstechnológiát avantgárd designnal ötvöző DS tanulmányautók egyedi, futurisztikus stílussal rendelkező igazi műalkotások. A DS E-TENSE Performance, a DS X E-TENSE és a DS E-TENSE tanulmányautók tisztán elektromos meghajtásúak, ami páratlan reakciókészséget és teljesítményt biztosít. A DS Aero Sport Lounge koncepcióautó egy szedán elegáns sziluettjével rendelkezik, melyet a jellegzetes tetővonal különösen áramvonalassá tesz. Valamennyi DS tanulmányautó a DS Automobiles-nak a holnap autójáról alkotott gyökeresen új elképzelését tükrözi.