MEGTEKINTÉS
Az utazás művészete francia módra

Mindegy, hogy egyedül vagy többedmagával, rutinszerűen vagy különleges céllal utazik, a DS Automobiles-lal minden utazás különleges élmény.

Párizsban, a luxus és a kreatív design fellegvárában születtünk, ahol az elegancia már-már életstílus.

Járműveink a legnemesebb kézműves hagyományt a legmodernebb technológiával, fenntarthatósággal és kifogástalan minőséggel ötvözik.

DS modellje kifinomult stílusa a végletekig fokozza az élvezetet, felébreszti az érzékeket és feledhetetlen élményt garantál.

 

Így jutunk el a művészi szintre emelt utazás fogalmához.

 

 

 

Szakértelem
Munkájuk iránt szenvedélyes férfiak és nők

 

 

 

AZ HAUTE COUTURE VILÁGA
Egyedülálló kiviteli minőség
Innovatív és invenciózus szakembereink munkáját dicsérő szériamodelljeinket a legmagasabb szintű know-how, kiváló minőségű anyagok és prémium kivitelezés jellemzik. Valamennyi DS-modellben egyedi módon jut kifejeződésre az utánozhatatlan stílus, az újszerű vezetési élmény és a hihetetlen kényelem.

 

 

 

Gyöngyszemöltéses díszvarrás

Nem kis kihívást képvisel a francia divatszabászatból ismerős és szakembereink által tökélyre vitt gyöngyszemöltéses díszvarrás, mely csak egy az elegáns és finom részletek közül. A bőrkárpitot díszítő leheletnyi öltésekhez több mint négy év munkája és egy külön erre a célra készült speciális gép kellett. Ez az autóiparban egyedülálló eljárás egykettőre a DS Automobiles stílusának egyik ismertetőjegye lett.

 

Külön köszönet az Invenio Flory kortárs díszítőművészettel foglalkozó designstúdiónak, amiért lehetővé tette számunkra, hogy a műtermükben forgassunk: https://invenioflory.fr

Gilosált „Clous de Paris” mintázat
Kecsesen hullámzó vonalak és egy bámulatos technika A luxusórák világából és a Louvre üvegpiramisából ihletet merítő „Clous de Paris” mintázat apró, egymást metsző, piramis alakú elemekből áll, és kifinomult fény-árnyék hatás jellemzi. A modelljeinket díszítő vésett fémmotívum igényes és rendkívül összetett mestermunka, mely a fény városa előtt tiszteleg.
Óraszíj-mintázatú üléskárpitok
Az üléseinken alkalmazott emblematikus óraszíjmintázat a kivételes szakértelem és a formákkal, mintákkal és természetesen a bőrrel végzett fáradhatatlan munka eredménye. Az egyetlen bőrdarabból készült, kárpitosmestereink által vágott, párnázott és hajtogatott kárpit igazi etalonnak számító egyedi alkotás. Az eredetileg a márka tanulmányautóihoz tervezett üléskárpit mára valamennyi DS utasterében megtalálható. 

 

 

 

IHLETFORRÁSOK
Ismerje meg kivételes tudású mestereinket!

 

 

 

Minden részletre kiterjedő figyelem

Tekintsen be a kulisszák mögé, és ismerje meg a DS Automobiles kiváló mesteremberei által továbbhagyományozott kivételes szaktudás bizonyítékait. 

 

A KIVÁLÓSÁG KULTUSZA

A tanulmányautók kiváló terepet nyújtanak a különböző technikákkal és a know-how-val való kísérletezésre. Lehetőséget adnak új anyagok és technológiák kipróbálására és elismert mesteremberekkel való együttműködésre, akiknek a tökélyre vitt módszerei nyomán egy innovatív, felső kategóriás vezetési élmény születik.

A jövő szele

A koncepcióautók megalkotásakor mérnökeink és mesterembereink a párizsi luxus világából merítenek ihletet, és már a jövő technológiái járnak a fejükben, de a szépségről, az érzékek kényeztetéséről és a különleges megoldásokról sem feledkeznek meg. A DS AERO SPORT LOUNGE tanulmányautó bepillantást enged a DS Automobiles jövőjébe, ahol a gépjármű olyan önálló térré válik, mely intelligens és konfigurálható, hálózatba kapcsolt és nem utolsósorban kifinomult.
 
VIRTUÓZ KIVITELEZÉS
Mesterembereink, kárpitosaink, dizájnereink, szerelőink, szakértőink és mérnökeink az anyaggal birkózva és a legmodernebb technológiát segítségül híva azon dolgoznak, hogy egy minden ízében kifinomult és nagy teljesítményű jármű szülessen. Egyes teljes egészében kézzel készült díszítőelemek mára a márka védjegyeivé váltak, és egyenesen a DS innovatív és ultrakényelmes világába repítenek.
CSÚCSTECHNOLÓGIA
A holnap utazásainak hírnöke
A Formula-E világbajnokságon aratott két győzelmével a DS Automobiles a dobogó legfelső fokára juttatta az elektromos járművein alkalmazott E-TENSE technológiát. A márka úttörő gondolkodású, ambiciózus szakemberei újabb és újabb innovatív megoldásokkal kísérleteznek, a vonalakat és formákat úgy alakítva, hogy még tovább növeljék a hatékonyságot és a teljesítményt. Teljesítményvezérelt elektromos modelljeink új távlatokat nyitnak Ön előtt, hogy újra felfedezhesse az elegáns stílus és a vezetés örömét. 
A versenypályától a közutakig

A DS Automobiles 2015-ben az első prémium autógyártóként csatlakozott a Formula-E világbajnoksághoz, és különleges modelljei tervezésekor sokat merít a versenytechnológiából. Attól a merész céltól vezérelve, hogy megalkotja a holnap autóját, a márka újabb tervezésű modelljeiben sikeresen kamatoztatja a Formula-E versenyzésben szerzett tapasztalatait, hogy az országúton is a legjobbat tudja nyújtani. Ez az avantgárd szellemiség lényege. 

Amit a csapatok a világ versenypályáin tanulnak, a jelenlegi és jövőbeli elektromos autók fejlesztőinek a munkáját segíti, és felgyorsítja a kutatási és fejlesztési folyamatokat. 

Ez is érdekelheti

Az élmény tovább tart

DS-tulajdonosként ön automatikusan az Only you szolgáltatások részesévé válik!

Francia életérzés

Legendás örökségére építve a DS Automobiles a franciás életérzés igazi nagykövetévé nőtte ki magát, így minden egyes utazás lenyűgöző meghívást jelent egy új kalandra.
FRANCIÁS ÉLETÉRZÉS 

Élje át a DS Automobiles-lal a művészi szintre emelt utazás élményét: hagyja, hogy egy pillanatra megálljon az idő, és merüljön el a világ hallatlan gazdagságának szemléletében! A legendás hagyományokra támaszkodó DS Automobiles jellegzetesen francia életérzést közvetít, és minden utazás alkalmával új kalandra hív. 

Élvezze a rengeteg figyelmet, és hagyja, hogy utazásai során különleges érzékszervi és kulturális élményekkel gazdagodjon.

Kóstolja meg nagyszerű szakácsok legjobb fogásait, látogasson el a legjobb múzeumokba vagy találkozzon kiváló mesteremberekkel.
Merüljön el az időtlenségben, a világ kifinomultságának felfedezésére irányuló végtelen pillanatban.
Más megközelítés
Hogy kereskedéseiben és járművein egyaránt egyedi élményben tudja részesíteni az ügyfeleit, a DS Automobiles egyedülálló szakértelemmel rendelkező, válogatott partnerekkel veszi körül magát, akik az innovatív technológiák fejlesztése, a részletekre való odafigyelés vagy a prémium design terén fontos ihletforrást jelentenek a márka dizájnerei és mesteremberei számára.  
DS x PARIS FASHION WEEK®
DS x PARIS FASHION WEEK®
ÚTINAPLÓK

Fedezze fel a kifinomultság határait,

a merész avantgárd szellemet,

a legnemesebb értelemben vett franciás életérzést és az utazás hihetetlenül gazdag világát!

Ez is érdekelheti

Szakértelem

A DS Automobiles munkájuk iránt elkötelezett ésszenvedélyes nmunkatársakkal veszi körül magát, akik az igazán egyedi francia szakértelem garanciái.

E-TENSE technológia

Elektromos autó a DS Automobiles felfogásában.