DS 4

Kifinomult technológia

Alapár: 11550000 FT bruttó

 

TELJESÍTMÉNY

130-tól 225 lóerőig

Plug-in hibrid változatban is!

MÉRETEK

Hosszúság: 4,40 m

Szélesség: 1,87 m

Magasság: 1,49 m

FOGYASZTÁS / KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

WLTP VEGYES CIKLUS1,2
1,4 L - 5,7 L 
/ 100 km

29 g - 136 g CO₂ / km

PÁRATLAN Az autózás új megközelítése

A DS 4 vonzerejét különleges arányai, karizmatikus megjelenése és erőteljes kiállása adják meg. Belső terében a kiterjesztett technológia tökéletes egységet képez a letisztult, high-tech és ergonomikus utastérrel. Már megtekinthető és rendelhető a DS Store-ban!

DS 4 motorkínálat

PLUG-IN HIBRID

E-TENSE 225 LE

BENZINES

Puretech 130 LE Automata

Puretech 180 LE Automata (a készlet erejéig)

 

DÍZEL

BlueHDI 130 LE Automata

Fedezze fel a DS 4 különféle változatait!

Minden karosszériaváltozat rendelhető E-TENSE 225 LE motorizációval is.Nem kell kompromisszumot kötnie, hiszen a tágas belső tér és nagyméretű csomagtér mindegyik változatban alapfelszereltség!

Kifinomult és dinamikus  

DS 4 hátulról

Kifinomult és vonzó stílus

Nagy kerekek, atletikus forma, aerodinamikus profil... A DS 4 vonalai lendületesek, hátsó lámpái tökéletesen egészítik ki az elegáns formát. A DS 4 egy igazi egyéniség.

Átható tekintet

A DS 4 hipnotikus, DS MATRIX LED VISION fényszórói és 98 LED-ből álló nappali menetfényei éles, határozott megjelenést adnak, amely egyszerre izgalmas és innovatív. 

DS 4

NAGYMÉRETŰ KEREKEK

A DS 4 különös gonddal elkészített egyedi keréktárcsái egy-egy külön világot idéznek meg. Az akár 20 collos könnyűfém keréktárcsák kiemelik az autó designját, erősítik annak megjelenését.

DS 4 felni

KARIZMATIKUS VONALAK

A DS 4 egyszerre határozott és aerodinamikus vonalvezetésű profilja, amellett, hogy szép, a fogyasztás csökkentését is lehetővé teszi. A fluiditás benyomását erősítik a süllyesztett kilincsek, amelyek tökéletesen illeszkednek a DS 4 vonalához.

DS 4 profil

SOKSZÍNŰSÉG Mutassa meg saját stílusát!

A személyre szabható megjelenésű DS 4 stíIusát a kompakt ferdehátúak mellett a coupé SUV-ok is inspirálták. A DS 4 kínálat két további verzióval egészül ki: a DS 4 Performance Line a sportos egyéniségek, míg a DS 4 CROSS a kalandvágyók ízlése szerint készült.  

DS 4 KÜLSŐ SZÍNEK

1
Vissza a külső színekhez
1
Crystal Pearl
1
Lakkszürke
1
Rézarany
1
Platinaszürke
1
Perla Nera fekete
1
Bársonyvörös
1
Gyöngyházfehér

DS 4 KERÉKTÁRCSÁK

1
[cle1: SEVILLA_DS_4_ Lang:HU]
SEVILLA 19” könnyűfém keréktárcsa
[cle1: SIDNEY_DS_4 Lang:HU]
SYDNEY 20” könnyűfém keréktárcsa
MINNEAPOLIS 19” könnyűfém keréktárcsa
ATHENES 17” könnyűfém keréktárcsa
FIRENZE 19” könnyűfém keréktárcsa
SAPPORO 19” könnyűfém keréktárcsa
LIMA 19” könnyűfém keréktárcsa

BELSŐ DESIGN A márka szaktudásának tiszta eleganciája

A DS 4 letisztult belső tere a digitális funkciók köré épült. A műszerfalon található „szablya” a légkondicionáló és a DS AIR vezérlőit – a láthatatlan szellőzőt – foglalja magában.Az ablakemelők és az oldalsó szellőzők vezérlői az ajtókban kaptak helyet. A DS SMART TOUCH, azaz a DS IRIS SYSTEM-mel kommunikáló 5 hüvelykes érintőképernyő, valamint a DS E-TOGGLE, azaz az automata váltó vezérlője a középkonzolban találhatók.

A DS 4 belső tere – a különböző bőrkárpitokkal, az Alcantara® szövettel, a karbonnal, a fával és az új kárpitozási megoldásokkal – remekül ötvözi a csúcstechnológiát a kifinomultsággal.

[cle1: GALET_BOR Lang:HU]
Nézzen körbe a beltérben
[cle1: GALET_BOR Lang:HU]
VILÁGOSSZÜRKE & CRIOLLO-BARNA BŐR BELSŐ
[cle1: NAPPA_BOR Lang:HU]
CRIOLLO-BARNA OPÉRA BELSŐ
[cle1: PERFORMANCE_LINE_ALCANTARA Lang:HU]
FEKETE ALCANTARA® BELSŐ
[cle1: 5000_CUIR_VIGNETTEJPG Lang:HU]
BASALTE FEKETE BŐR BELSŐ
TUNGSTENE SZÖVETKÁRIT
BASALTE FEKETE ÖKO-BŐR+SZÖVET

OPERA beltéri csomag óraszíj-varrással készült Criollo barna nappabőr ülésekkel

Csodálja meg legméltóságteljesebb, Criollo barna Nappabőr kárpittal ellátott beltéri csomagunk, az Opéra tökéletességét! Az óraszíj-varrással készült szellőztethető Nappabőr ülések fűthetőek és masszázsfunkcóval is ellátták őket, így minden évszakban optimális kényelmet nyújtanak.

Megkülönböztetett megjelenés

DS4 modellje belső terének tervezésekor válasszon a legkülönlegesebb anyagok széles választékából: Tungstène szövet, szemcsés felületű bőr, Clous de Paris mintázatú fémfelületek, karbon- és kőris fabetétek. A belső teret teljes mértékben ízlése szerint alakíthatja ki. 

Fűthető kormánykerék komplett bőrbirítással

A legmagasabb felszereltségi szinteken a kormány komplett bőrborítást kap és fűthető, mely maximális vezetési kényelmet biztosít.

Ergonómia és kifinomultság DS E-TOGGLE és DS AIR

DS 4 műszerfal

A műszerfalba tökéletesen integrált, láthatatlan DS AIR egy egyedülálló szellőzőrendszer, amely egyszerre diszkrét és hatékony. Kompakt mérete miatt tökéletesen diszkrét, hozzájárul a DS 4 utasterének letisztultságához.

A hagyományos sebességváltó kart a különösen diszkrét és innovatív DS E-TOGGLE váltja fel,  megerősítve az utastér kifinomultságát és technológiai eleganciáját.

DS 4 E-TOGGLE

DS AIR Quick Launch funkció

DS AIR
Egyetlen gombnyomással aktiválhatja a DS AIR Quick Launch funkcióját. A külső hőmérséklet függvényében, a rendszer meleg vagy hideg levegő intenzív befújását kezdi meg, így teremtve gyorsan megfelelő hőmérsékletet az utastér belsejében. A hőkomfortot tovább fokozhatják a szellőző és fűthető ülések.
DS 4 hifi

A hang ereje

FOCAL Electra® Hi-Fi rendszer

Élvezze a páratlan tisztaságú hangélményt ezzel a kivételes hangrendszerrel, amely 14 hangszórót és 690 watt teljesítményt kínál. A szegmensben úttörőnek számító hangszigetelt oldalablakok tovább fokozzák a FOCAL Electra® HiFi rendszer hangzását, és nyugodt és derűs környezetet teremtenek.

TECHNOLÓGIA Élvezze a magával ragadó és izgalmas vezetési élményt!

A DS 4  életre kelti a "kiterjesztett technológiát", amely a legújabb technológiák és a kiterjesztett valóság exkluzív ötvözése. Nagyobb hatékonyság, extra kapcsolódási lehetőség és számos innováció a nagyobb vezetési élményért és az ön biztonságának fokozásáért.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Intuitív és biztonságos kilátás az útra

Az Extended Head Up Display egy különleges vizuális élmény, amely a kiterjesztett valósághoz kötődik. A digitális információt a rendszer a szélvédőn át, 4 méterre előre egy 21"-os diagonális képre vetíti, így a jelzések az útra vetítve látszódnak, önnek sosem kell levennie tekintetét az útról. 

DS 4 HUD

DS IRIS SYSTEM

Az ön asszisztense

DS IRIS SYSTEM a DS új információs rendszere, amely intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható. Egy személyi asszisztens, amelyet egy érintésérzékeny felületről érhetünk el, de a szóbeli parancsainkat is értelmezi.  Azt teszi és akkor, amikor ön szeretné.

DS IRIS SYSTEM

DS SMART TOUCH

Érintéssel kiadott parancsok

Érje el 6 kedvenc funkcióját a DS SMART TOUCH rendszerrel (navigáció, kapcsolatok, rádió, klíma stb..),egyetlen mozdulattal, anélkül, hogy levenné tekintetét az útról. Ergonomikusan, a keze ügyében helyeztük el ezt az érintőfelületet, amely követi mozdulatait és felismeri az olyan gesztusokat is, mint a zoomolás vagy akár a kézírás.

DS SMART TOUCH

DS DRIVE ASSIST

A vezetés új generációja

A DS DRIVE ASSIST 2.0 az autonóm vezetési élményt terjeszti ki azáltal, hogy integrálja a félautomata sávváltást, a kanyarbevétel sebességének beállítását és a sebességkorlátozó táblák felismerését. Érzékelőivel, az autó sarkaiban elhelyezett radarjaival ésa szélvédő tetején található kamerával elemzi az utat és valós időben pozícionálja az autót.

DS DRIVE ASSIST

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Lásson előbbre

A DS ACTIVE SCAN SUSPENSION a szélvédő tetején elhelyezett kamera és a beépített érzékelők segítségével függetlenül hat az egyes kerekekre, felkeményítve vagy puhábbra állítva a felfüggesztést, az útfelület minőségének függvényében.  

DS felfüggesztés

DS NIGHT VISION

Vegye észre azt is, ami a sötétben láthatatlan

A DS 4 hűtőrácsába épített infravörös kamera 200 méterre előre érzékeli a gyalogosokat és az állatokat, megjelenítve őket a digitális műszerfalon, hogy ön a veszélyre biztonságosan tudjon reagálni. Valódi előrelépés a biztonság terén, ami nyugodtabb vezetést biztosít, még az éjszaka közepén is.

DS NIGHT VISION

TOVÁBBI TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK

Ismerje meg a további DS 4 technológiákat!

DS MATRIX LED VISION

Hátsó forgalomérzékelés

Jellegzetes fényekTudjon meg róla többet!
DS MATRIX LED VISION
Ne hagyja magát meglepni!Tudjon meg róla többet!
DS 4

ADML Proximity

DS 4 modellje automatikusan kinyílik, láthatatlan kilincsei kiemelkednek, ha 2 méterre megközelíti az autót, amennyiben a kulcs önnél van. Ezután könnyedén, egy gombnyomással elindíthatja autóját, a Start/Stop gomb segítségével. Ha kiszáll az autóból, a kilincsek visszahúzódnak és a zárak automatikusan lezárnak.

Automata vészfékezés

A rendszer napszaktól függetlenül látja, ha tárgyak, gépjárművek, gyalogosok, kerékpárosok vagy motorosok jelennek meg az ön útjában. Amennyiben veszélyt észlel, a vezetőt hangjelzéssel figyelmezteti. Ha a vezető nem reagál, az automata vészfék bekapcsol.

.

Táblafelismerő rendszer

Élvezze az optimális vezetés előnyeit a sebességkorlát-ajánlással ellátott táblafelismerő rendszernek köszönhetően. Amikor a rendszer sebességkorlátozó jelzőtáblát érzékel, a vezető elfogadhatja a sebességajánlást és egy gombnyomással felülírhatja vele a sebességszabályozó/-korlátozó, eredetileg beprogramozott értékeket. A rendszer a stoptáblákat, a behajtani tilos és az előzni tilos táblákat is érzékeli.


Aktív sávtartó asszisztens

A rendszer egy kamera segítségével felismeri a folytonos, illetve szaggatott útburkolati jeleket, és ha az autó irányjelzés nélkül készül elhagyni a sávját, fokozatosan elfordítja a kormányt, hogy az autó az eredeti sávban maradjon. Ha lankad az ön figyelme, autója akkor is figyel önre!

E-TENSE A mobilitás új generációja

DS 4 E-TENSE

225 lóerős E-TENSE plug-in hibrid hajtásláncunkban az elektromos és a benzines motor párosítása dinamikus és könnyed vezetést garantál. A DS 4 E-TENSE alacsony károsanyag-kibocsátást, alacsony fogyasztást, csendes és hatékony autózást garantál.


Az utazás művészete Tegye még emlékezetesebbé utazásait a DS 4-gyel!

DS 4
DS 4
DS 4

Terjessze ki a DS-élményt kifinomult és elegáns termékkínálatunkkal, amelyet a francia szakértelem és az igényesség jegyében terveztünk meg Önnek.

nő behunyt szemmel a naplementében

Az élmény tovább tart

DS-tulajdonosként ön automatikusan az Only you szolgáltatások részesévé válik!

Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni.Próbálja ki Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!

(1) A közölt fogyasztási és CO2 emissziós értékek megfelelnek a WLTP előírásnak (EU 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től a gépjárművek típusjóváhagyása a könnyű gépjárművek számára
világszinten egységesített tesztelési eljárás szerint történik (WLTP), ami egy új, valósághűbb tesztelési eljárás a fogyasztás és a CO2-kibocsátás meghatározására. Ez a WLTP eljárás helyettesíti a korábban használt Új Európai Vezetési Ciklus (NEDC) elnevezésű tesztelési eljárást. Mivel a tesztelés valósághűbb körülmények között történik, a WLTP szerint mért fogyasztási és a CO2 emissziós értékek számos esetben magasabbak az NEDC eljárás szerint mért adatoknál. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok eltérőek lehetnek az autók felszereltségének, az opcióknak és az alkalmazott gumiabroncs típusnak megfelelően. További információkért forduljon márkakereskedőjéhez.
(2) Minimum és maximum értékek, az autóban található opciók függvényében.