DS 4

Kifinomult technológia

Alapár: 11550000 FT bruttó

 

TELJESÍTMÉNY

130-tól 225 lóerőig

Plug-in hibrid változatban is!

MÉRETEK

Hosszúság: 4,40 m

Szélesség: 1,87 m

Magasság: 1,49 m

FOGYASZTÁS / KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

WLTP VEGYES CIKLUS1,2
1,4 L - 5,7 L 
/ 100 km

29 g - 136 g CO₂ / km

PÁRATLAN Az autózás új megközelítése

A DS 4 vonzerejét különleges arányai, karizmatikus megjelenése és erőteljes kiállása adják meg. Belső terében a kiterjesztett technológia tökéletes egységet képez a letisztult, high-tech és ergonomikus utastérrel. Már megtekinthető és rendelhető a DS Store-ban!

DS 4 motorkínálat

PLUG-IN HIBRID

E-TENSE 225 LE

BENZINES

Puretech 130 LE Automata

Puretech 180 LE Automata

Puretech 225 LE Automata

DÍZEL

BlueHDI 130 LE Automata

Fedezze fel a DS 4 különféle változatait!

Minden karosszériaváltozat rendelhető E-TENSE 225 LE motorizációval is.Nem kell kompromisszumot kötnie, hiszen a tágas belső tér és nagyméretű csomagtér mindegyik változatban alapfelszereltség!

Kifinomult és dinamikus  

Kifinomult és vonzó stílus

Nagy kerekek, atletikus forma, aerodinamikus profil... A DS 4 vonalai lendületesek, hátsó lámpái tökéletesen egészítik ki az elegáns formát. A DS 4 egy igazi egyéniség.

Átható tekintet

A DS 4 hipnotikus, DS MATRIX LED VISION fényszórói és 98 LED-ből álló nappali menetfényei éles, határozott megjelenést adnak, amely egyszerre izgalmas és innovatív. 

NAGYMÉRETŰ KEREKEK

A DS 4 különös gonddal elkészített egyedi keréktárcsái egy-egy külön világot idéznek meg. Az akár 20 collos könnyűfém keréktárcsák kiemelik az autó designját, erősítik annak megjelenését.

KARIZMATIKUS VONALAK

A DS 4 egyszerre határozott és aerodinamikus vonalvezetésű profilja, amellett, hogy szép, a fogyasztás csökkentését is lehetővé teszi. A fluiditás benyomását erősítik a süllyesztett kilincsek, amelyek tökéletesen illeszkednek a DS 4 vonalához.

SOKSZÍNŰSÉG Mutassa meg saját stílusát!

A személyre szabható megjelenésű DS 4 stíIusát a kompakt ferdehátúak mellett a coupé SUV-ok is inspirálták. A DS 4 kínálat két további verzióval egészül ki: a DS 4 Performance Line a sportos egyéniségek, míg a DS 4 CROSS a kalandvágyók ízlése szerint készült.  

DS 4 KÜLSŐ SZÍNEK

1
Vissza a külső színekhez
1
Crystal Pearl
1
Lakkszürke
1
Rézarany
1
Platinaszürke
1
Perla Nera fekete
1
Bársonyvörös
1
Gyöngyházfehér

DS 4 KERÉKTÁRCSÁK

1
[cle1: SEVILLA_DS_4_ Lang:HU]
SEVILLA 19” könnyűfém keréktárcsa
[cle1: SIDNEY_DS_4 Lang:HU]
SYDNEY 20” könnyűfém keréktárcsa
MINNEAPOLIS 19” könnyűfém keréktárcsa
ATHENES 17” könnyűfém keréktárcsa
FIRENZE 19” könnyűfém keréktárcsa
SAPPORO 19” könnyűfém keréktárcsa
LIMA 19” könnyűfém keréktárcsa

BELSŐ DESIGN A márka szaktudásának tiszta eleganciája

A DS 4 letisztult belső tere a digitális funkciók köré épült. A műszerfalon található „szablya” a légkondicionáló és a DS AIR vezérlőit – a láthatatlan szellőzőt – foglalja magában.Az ablakemelők és az oldalsó szellőzők vezérlői az ajtókban kaptak helyet. A DS SMART TOUCH, azaz a DS IRIS SYSTEM-mel kommunikáló 5 hüvelykes érintőképernyő, valamint a DS E-TOGGLE, azaz az automata váltó vezérlője a középkonzolban találhatók.

A DS 4 belső tere – a különböző bőrkárpitokkal, az Alcantara® szövettel, a karbonnal, a fával és az új kárpitozási megoldásokkal – remekül ötvözi a csúcstechnológiát a kifinomultsággal.

[cle1: GALET_BOR Lang:HU]
Nézzen körbe a beltérben
[cle1: GALET_BOR Lang:HU]
VILÁGOSSZÜRKE & CRIOLLO-BARNA BŐR BELSŐ
[cle1: NAPPA_BOR Lang:HU]
CRIOLLO-BARNA OPÉRA BELSŐ
[cle1: PERFORMANCE_LINE_ALCANTARA Lang:HU]
FEKETE ALCANTARA® BELSŐ
[cle1: 5000_CUIR_VIGNETTEJPG Lang:HU]
BASALTE FEKETE BŐR BELSŐ
TUNGSTENE SZÖVETKÁRIT
BASALTE FEKETE ÖKO-BŐR+SZÖVET

OPERA beltéri csomag óraszíj-varrással készült Criollo barna nappabőr ülésekkel

Csodálja meg legméltóságteljesebb, Criollo barna Nappabőr kárpittal ellátott beltéri csomagunk, az Opéra tökéletességét! Az óraszíj-varrással készült szellőztethető Nappabőr ülések fűthetőek és masszázsfunkcóval is ellátták őket, így minden évszakban optimális kényelmet nyújtanak.

Megkülönböztetett megjelenés

DS4 modellje belső terének tervezésekor válasszon a legkülönlegesebb anyagok széles választékából: Tungstène szövet, szemcsés felületű bőr, Clous de Paris mintázatú fémfelületek, karbon- és kőris fabetétek. A belső teret teljes mértékben ízlése szerint alakíthatja ki. 

Fűthető kormánykerék komplett bőrbirítással

A legmagasabb felszereltségi szinteken a kormány komplett bőrborítást kap és fűthető, mely maximális vezetési kényelmet biztosít.

Ergonómia és kifinomultság DS E-TOGGLE és DS AIR

A műszerfalba tökéletesen integrált, láthatatlan DS AIR egy egyedülálló szellőzőrendszer, amely egyszerre diszkrét és hatékony. Kompakt mérete miatt tökéletesen diszkrét, hozzájárul a DS 4 utasterének letisztultságához.

A hagyományos sebességváltó kart a különösen diszkrét és innovatív DS E-TOGGLE váltja fel,  megerősítve az utastér kifinomultságát és technológiai eleganciáját.

DS AIR Quick Launch funkció

Egyetlen gombnyomással aktiválhatja a DS AIR Quick Launch funkcióját. A külső hőmérséklet függvényében, a rendszer meleg vagy hideg levegő intenzív befújását kezdi meg, így teremtve gyorsan megfelelő hőmérsékletet az utastér belsejében. A hőkomfortot tovább fokozhatják a szellőző és fűthető ülések.

A hang ereje

FOCAL Electra® Hi-Fi rendszer

Élvezze a páratlan tisztaságú hangélményt ezzel a kivételes hangrendszerrel, amely 14 hangszórót és 690 watt teljesítményt kínál. A szegmensben úttörőnek számító hangszigetelt oldalablakok tovább fokozzák a FOCAL Electra® HiFi rendszer hangzását, és nyugodt és derűs környezetet teremtenek.

TECHNOLÓGIA Élvezze a magával ragadó és izgalmas vezetési élményt!

A DS 4  életre kelti a "kiterjesztett technológiát", amely a legújabb technológiák és a kiterjesztett valóság exkluzív ötvözése. Nagyobb hatékonyság, extra kapcsolódási lehetőség és számos innováció a nagyobb vezetési élményért és az ön biztonságának fokozásáért.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Intuitív és biztonságos kilátás az útra

Az Extended Head Up Display egy különleges vizuális élmény, amely a kiterjesztett valósághoz kötődik. A digitális információt a rendszer a szélvédőn át, 4 méterre előre egy 21"-os diagonális képre vetíti, így a jelzések az útra vetítve látszódnak, önnek sosem kell levennie tekintetét az útról. 

DS IRIS SYSTEM

Az ön asszisztense

DS IRIS SYSTEM a DS új információs rendszere, amely intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható. Egy személyi asszisztens, amelyet egy érintésérzékeny felületről érhetünk el, de a szóbeli parancsainkat is értelmezi.  Azt teszi és akkor, amikor ön szeretné.

DS SMART TOUCH

Érintéssel kiadott parancsok

Érje el 6 kedvenc funkcióját a DS SMART TOUCH rendszerrel (navigáció, kapcsolatok, rádió, klíma stb..),egyetlen mozdulattal, anélkül, hogy levenné tekintetét az útról. Ergonomikusan, a keze ügyében helyeztük el ezt az érintőfelületet, amely követi mozdulatait és felismeri az olyan gesztusokat is, mint a zoomolás vagy akár a kézírás.

DS DRIVE ASSIST

A vezetés új generációja

A DS DRIVE ASSIST 2.0 az autonóm vezetési élményt terjeszti ki azáltal, hogy integrálja a félautomata sávváltást, a kanyarbevétel sebességének beállítását és a sebességkorlátozó táblák felismerését. Érzékelőivel, az autó sarkaiban elhelyezett radarjaival ésa szélvédő tetején található kamerával elemzi az utat és valós időben pozícionálja az autót.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Lásson előbbre

A DS ACTIVE SCAN SUSPENSION a szélvédő tetején elhelyezett kamera és a beépített érzékelők segítségével függetlenül hat az egyes kerekekre, felkeményítve vagy puhábbra állítva a felfüggesztést, az útfelület minőségének függvényében.  

DS NIGHT VISION

Vegye észre azt is, ami a sötétben láthatatlan

A DS 4 hűtőrácsába épített infravörös kamera 200 méterre előre érzékeli a gyalogosokat és az állatokat, megjelenítve őket a digitális műszerfalon, hogy ön a veszélyre biztonságosan tudjon reagálni. Valódi előrelépés a biztonság terén, ami nyugodtabb vezetést biztosít, még az éjszaka közepén is.

TOVÁBBI TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK

Ismerje meg a további DS 4 technológiákat!

DS MATRIX LED VISION

Hátsó forgalomérzékelés

Jellegzetes fényekTudjon meg róla többet!
Ne hagyja magát meglepni!Tudjon meg róla többet!

ADML Proximity

DS 4 modellje automatikusan kinyílik, láthatatlan kilincsei kiemelkednek, ha 2 méterre megközelíti az autót, amennyiben a kulcs önnél van. Ezután könnyedén, egy gombnyomással elindíthatja autóját, a Start/Stop gomb segítségével. Ha kiszáll az autóból, a kilincsek visszahúzódnak és a zárak automatikusan lezárnak.

Automata vészfékezés

A rendszer napszaktól függetlenül látja, ha tárgyak, gépjárművek, gyalogosok, kerékpárosok vagy motorosok jelennek meg az ön útjában. Amennyiben veszélyt észlel, a vezetőt hangjelzéssel figyelmezteti. Ha a vezető nem reagál, az automata vészfék bekapcsol.

.

Táblafelismerő rendszer

Élvezze az optimális vezetés előnyeit a sebességkorlát-ajánlással ellátott táblafelismerő rendszernek köszönhetően. Amikor a rendszer sebességkorlátozó jelzőtáblát érzékel, a vezető elfogadhatja a sebességajánlást és egy gombnyomással felülírhatja vele a sebességszabályozó/-korlátozó, eredetileg beprogramozott értékeket. A rendszer a stoptáblákat, a behajtani tilos és az előzni tilos táblákat is érzékeli.


Aktív sávtartó asszisztens

A rendszer egy kamera segítségével felismeri a folytonos, illetve szaggatott útburkolati jeleket, és ha az autó irányjelzés nélkül készül elhagyni a sávját, fokozatosan elfordítja a kormányt, hogy az autó az eredeti sávban maradjon. Ha lankad az ön figyelme, autója akkor is figyel önre!

E-TENSE A mobilitás új generációja

225 lóerős E-TENSE plug-in hibrid hajtásláncunkban az elektromos és a benzines motor párosítása dinamikus és könnyed vezetést garantál. A DS 4 E-TENSE alacsony károsanyag-kibocsátást, alacsony fogyasztást, csendes és hatékony autózást garantál.


Az utazás művészete Tegye még emlékezetesebbé utazásait a DS 4-gyel!

Terjessze ki a DS-élményt kifinomult és elegáns termékkínálatunkkal, amelyet a francia szakértelem és az igényesség jegyében terveztünk meg Önnek.

nő behunyt szemmel a naplementében

Az élmény tovább tart

DS-tulajdonosként ön automatikusan az Only you szolgáltatások részesévé válik!

Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni.Próbálja ki Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!

(1) A közölt fogyasztási és CO2 emissziós értékek megfelelnek a WLTP előírásnak (EU 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től a gépjárművek típusjóváhagyása a könnyű gépjárművek számára
világszinten egységesített tesztelési eljárás szerint történik (WLTP), ami egy új, valósághűbb tesztelési eljárás a fogyasztás és a CO2-kibocsátás meghatározására. Ez a WLTP eljárás helyettesíti a korábban használt Új Európai Vezetési Ciklus (NEDC) elnevezésű tesztelési eljárást. Mivel a tesztelés valósághűbb körülmények között történik, a WLTP szerint mért fogyasztási és a CO2 emissziós értékek számos esetben magasabbak az NEDC eljárás szerint mért adatoknál. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok eltérőek lehetnek az autók felszereltségének, az opcióknak és az alkalmazott gumiabroncs típusnak megfelelően. További információkért forduljon márkakereskedőjéhez.
(2) Minimum és maximum értékek, az autóban található opciók függvényében.