COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 4

Kifinomult technológia

DS 4 tölthető hibrid

PÁRATLAN Az autózás új megközelítése

A hamarosan elérhető DS 4 vonzerejét különleges arányai, karizmatikus megjelenése és erőteljes kiállása adják meg. Belső terében a kiterjesztett technológia tökéletes egységet képez a letisztult, high-tech és ergonomikus utastérrel.  

Kifinomult és vonzó stílus

Nagy kerekek, atletikus forma, aerodinamikus profil... A DS 4 vonalai lendületesek, hátsó lámpái tökéletesen egészítik ki az elegáns formát. A DS 4 egy igazi egyéniség.

DS 4 DS MATRIX LED VISION fényszórók

Átható tekintet

A DS 4 hipnotikus, DS MATRIX LED VISION fényszórói és 98 LED-ből álló nappali menetfényei éles, határozott megjelenést adnak, amely egyszerre izgalmas és innovatív. 

DS MATRIX LED VISION

Intelligens világítás

A DS MATRIX LED VISION fényszórók új generációja keskeny és modren megjelenésű. A Matrix beam mellett Dynamic Bending light (dinamikus kanyarfény) funkciót is magukban foglalnak. A fényszóró érzékeli a környezetet és 5 előre beállított üzemmóddal alkalmazkodik ahhoz (város, vidék, autópálya, rossz idő és köd). Folyamatosan használhatja a távolsági fényt, anélkül, hogy elvakítaná a forgalom többi résztvevőjét.  

DS 4 hibrid az úton

Mutassa meg saját stílusát!

A személyre szabható megjelenésű DS 4 stíIusát a kompakt ferdehátúak mellett a coupé SUV-ok is inspirálták. A DS 4 kínálat két további verzióval egészül ki: a DS 4 Performance Line a sportos egyéniségek, míg a DS 4 CROSS a kalandvágyók ízlése szerint készült.  

DS 4 Performance Line
DS 4 CROSS

DS 4 PERFORMANCE LINE

DS 4 CROSS

BELSŐ DESIGN A tervezés tiszta eleganciája

A DS 4 egyedülálló letisztultságát a képernyők műszerfalba integrálása, az E-TOGGLE választókar, a stilizált ablakemelő kapcsolók és a láthatatlan középső szellőzők (DS AIR) fokozzák. A belső tér különlegességét olyan nemes anyagok emelik, mint a kovácsolt karbon, a hamubarna fadekoráció, a szemcsézett, vagy Nappa bőrkárpit óraszíj mintázattal, amely a márka ikonikus stíluseleme.    

[cle1: GALET_BOR Lang:HU]
Nézzen körbe a beltérben
[cle1: GALET_BOR Lang:HU]
Galet bőr
[cle1: NAPPA_BOR Lang:HU]
Nappa bőr
[cle1: PERFORMANCE_LINE_ALCANTARA Lang:HU]
Performance Line Alcantara

CSÚCSTECHNOLÓGIA Élvezze a vezetés örömét!

A DS 4  életre kelti a "kiterjesztett technológiát", amely a legújabb technológiák és a kiterjesztett valóság exkluzív ötvözése. Nagyobb hatékonyság, extra kapcsolódási lehetőség és számos innováció a nagyobb vezetési élményért és az ön biztonságának fokozásáért.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Intuitív és biztonságos kilátás az útra

Az Extended Head Up Display egy különleges vizuális élmény, amely a kiterjesztett valósághoz kötődik. A digitális információt a rendszer a szélvédőn át, 4 méterre előre egy 21"-os diagonális képre vetíti, így a jelzések az útra vetítve látszódnak, önnek sosem kell levennie tekintetét az útról. 

DS Extended Head up display

DS IRIS SYSTEM

Az ön asszisztense

DS IRIS SYSTEM a DS új információs rendszere, amely intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható. Egy személyi asszisztens, amelyet egy érintésérzékeny felületről érhetünk el, de a szóbeli parancsainkat is értelmezi.  Azt teszi és akkor, amikor ön szeretné.

DS IRIS system

DS SMART TOUCH

Érintéssel kiadott parancsok

Érje el 6 kedvenc funkcióját a DS SMART TOUCH rendszerrel (navigáció, kapcsolatok, rádió, klíma stb..),egyetlen mozdulattal, anélkül, hogy levenné tekintetét az útról. Ergonomikusan, a keze ügyében helyeztük el ezt az érintőfelületet, amely követi mozdulatait és felismeri az olyan gesztusokat is, mint a zoomolás vagy akár a kézírás.

DS Smart Touch érintőfelület

DS 4 E-TENSE A mobilitás új generációja

DS 4 hibrid töltés közben

Tervezőink a DS 4 számára még hatékonyabb padlólemezt dolgoztak ki a design és a teljesítmény jegyében. Képes fogadni legújabb, 225 lóerős E-TENSE plug-in hibrid hajtásláncunkat, amelyet egy 180 lóerős benzines és egy 110 lóerős villanymotor együttese alkot. A nagy teljesítmény mellé bámulatos sokoldalúság társul: több, mint 50 km tisztán elektromos hatótávot kínál (WLTP), teljesértékű helykínálat és csomagtérkapacitás mellett.


KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

Innovációk a kényelmes és egyben dinamikus vezetés érdekéban

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS NIGHT VISION

A vezetés új generációjaTudjon meg többet!
DS DRIVE ASSIST 2.0
Lásson előbbreTudjon meg többet!
Vegye észre azt is, ami a sötétben láthatatlanTudjon meg többet!