DS 4 E-TENSE

225 lóerős plug-in hibrid

Alapár: 16100000 FT bruttó

[cle1: HUB_SANS_RETOUCHEJPG Lang:HU]
 

ELEKTROMOS HATÓTÁV

akár 62 km
(vegyes ciklus, WLTP*)

TÖLTÉS

akár 1 óra 40 perc alatt 100%-ra

(wallbox-ról, vagy utcai gyorstöltőről)

TELJESÍTMÉNY

225 LE

(180 LE-s belsőégésű motor + 110 LE-s villanymotor)

E-TENSE motorizáció A mobilitás új generációja

Tervezőink a DS 4 számára még hatékonyabb padlólemezt dolgoztak ki a design és a teljesítmény jegyében. Képes fogadni legújabb, 225 lóerős E-TENSE plug-in hibrid hajtásláncunkat, amelyet egy 180 lóerős benzines és egy 110 lóerős villanymotor együttese alkot. A nagy teljesítmény mellé bámulatos sokoldalúság társul: akár 62 km tisztán elektromos hatótávot kínál (WLTP), teljesértékű helykínálat és csomagtérkapacitás mellett.

Ds 4 megy az úton

E-TENSE : a Formula E tapasztalatokra alapozott technológia

Elkötelezettségünkre és a Formula E kettős bajnok címére alapozott fejlesztések már megjelennek a DS 4 innovatív technológiáiban, mint például a visszatápláló fékezés vagy az E-SAVE funkció.

E-TENSE technológia

A vezetés szabadsága

Visszatápláló fékezés

E-SAVE funkció

Vezetési módok

Töltse akkumulátorát fékezésselTudjon meg többet!
DS 4 E-Tense áll az árnyékban
Programozza az elektromos üzemmódot!Tudjon meg többet!
DS 4 E-Tense áll egy épület előtt
Válassza az önnek megfelelő üzemmódot!Tudjon meg többet!
DS 4 E-Tense áll egy vár előtt

AZ E-TENSE PLUG-IN HIBRID ELŐNYEI

Károsanyag-kibocsátás

A 225 lóerős plug-in hibrid DS 4 E-TENSE alacsony károsanyag-kibocsátást és fogyasztást garantál: akár 30 g CO2/km és 1,4 liter / 100km. 

Vezetési kényelem és csend

Élvezze plug-in hibrid modelljeink volánja mögött a páratlan csend és a suhanás élményét. Amikor elektromos üzemmódra vált, A szélvédő felső részénél elhelyezett, kékes fényű LED jelzi, hogy elektromos üzemmódban haladunk.

E-TENSE szolgáltatások

MyDS ALKALMAZÁS
A MyDS mobilalkalmazással programozhatja az utastér hőmérsékletét, a töltést, valós időben ellenőrizheti a töltésszintet, illetve a még megtehető távolságot. Elég egy szempillantás, és már látja is a töltésszintre és az utastér előfűtésére/-hűtésére vonatkozó adatokat.

A WALLBOX OTTHONI TELEPÍTÉSE

Azért, hogy az Ön által választott töltési megoldáshoz a lehető legjobb szolgáltatást és a leghatékonyabb segítséget nyújtsa, a DS Automobiles DS Wall Box falitöltője otthoni telepítéséhez professzionális támogatást nyújt, ajánlott partnerén keresztül. További információért forduljon DS márkakereskedőjéhez!

Töltési idő

Technológia & szaktudás

E-TENSE plug-in hibrid modelljeink ötvözik a technológiai tudás legjavát és a kivételes teljesítményt.

DS 4 E-TENSE hatótáv & töltés

Váltson tisztább üzemre!

A töltés egy rendkívül fontos lépés a plug-in hibrid autók teljesítményének teljes kihasználása érdekében. Javasoljuk, hogy minden nap töltse fel plug-in hibrid autóját, hogy teljes mértékben kihasználhassa az elektromos autózás előnyeit. Különböző tényezők befolyásolhatják a plug-in hibrid jármű hatótávolságát, például az időjárási körülmények, a sebesség vagy a vezetési stílus.

Sebesség

A sebesség az a tényező, amely a leginkább befolyásolja a hatótávolság alakulását.  Autópályán a sebesség csökkentése nagyban növeli a hatótávot.

Termikus komfort és fűtés

A nagy hőség, vagy a hideg egyaránt befolyásolják az akkumulátorok kémiai reakcióit, nehezítik az optimális töltöttségi szint megtartását. A fűtés következtében akár 35%-kal változhat a hatótávolság a téli és nyári használat között. Javasolt tehát az utastér előfűtése.

Vezetési stílus és domborzat

A vezetési stílus és a domborzat szintén befolyásolják az elektromos autó hatótávolságát. Az állandó sebesség növeli a hatótávolságot. A kiválasztható ECO üzemmód használata mellett is érdemes takarékos módon vezetni. A visszatápláló fékezés használata és a rugalmas vezetési stílus akár 15%-kal csökkentik az energiafogyasztást.


Hibrid gépkocsik: az üzemanyagfogyasztásra, a CO2 kibocsátásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet által előírt új mérési módszer, a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, „WLTP”) alapján kerültek megadásra. A hatótávolság függ a valós használati körülményektől és olyan tényezőktől mint a töltések gyakorisága, a vezetési stílus, a sebesség, egyes felszereltségi elemek, opciók, a gumiabroncsok, a külső hőmérséklet és az utastér hőmérséklete. További információért forduljon márkakereskedőjéhez!