COVID-19 - Az egészség számunkra is prioritás.Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy Ön a jelenlegi nehéz helyzetben is igénybe tudja venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Továbbra is rendelkezésére állunk. Kattintson a nyitvatartással kapcsolatos információkért!

Kapcsolatfelvétel

E-TENSE : ELEKTROMOS ÉS HIBRID MODELLEK A DS FELFOGÁSÁBAN

A holnap városaiba tervezett E-TENSE modellek megtestesítik a mobilitásról alkotott elképzeléseinket, amelyeknek középpontjában a vezetés élménye áll. Fedezze fel az elektromos DS 3 CROSSBACK-et és a tölthető hibrid DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4-et!

FEDEZZE FEL MODELLEINKET!

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100%-ban elektromos

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4: tölthető hibrid

A DS 3 CROSSBACK utasterének méreteit teljes mértékben megőrző, 100%-ban elektromos E-TENSE változatot kitűnő vezetési élmény és magasfokú kényelem jellemzi. A WLTP ciklus szerint 300-320 km a hatótávolsága és akkumulátora akár 30 perc alatt feltölthető 80%-ig.


TUDJON MEG TÖBBET

A villanymotoroknak köszönhetően A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 LE összteljesítményt és összkerékhajtást kínál. Teljesen elektromos üzemmódban 58 km-t képes megtenni (WLTP ciklus1), így elektromos hatótávolsága elegendő az otthon és a munkahely közötti napi ingázásra.


TUDJON MEG TÖBBET

A VERSENYPÁLYÁRÓL SZÁRMAZÓ INNOVÁCIÓ

A Formula E-ben megszerzett tapasztalatainkat kiaknázva az elektromos és a tölthető hibrid modelleink fejlesztésekor a versenysportból származó technológiát alkalmaztunk. Ilyen a fékezéskor felszabaduló energia újra hasznosítása. 2020-as elektromos modelleink újfajta vezetési élményt és összetéveszthetetlen stílust nyújtanak.

FEDEZZE FEL A TISZTA AUTÓZÁS ELŐNYEIT

Teljesítmény és élvezet

Közlekedjen a városban korlátozások nélkül

Elektromos és tölthető hibrid modelleink volánjánál garantált a vezetés élménye. Azonnal rendelkezésre álló nyomaték, zéró károsanyag kibocsátás elektromos üzemmódban és csökkentett kibocsátás hibrid üzemmódban: éljen át új élményeket!

Használjon elektromos, vagy tölthető hibrid gépkocsit, hogy elkerülje a városi közlekedésben egyre gyakrabban előforduló korlátozásokat. A szélvédő felső részén elhelyezett cián színű LED egyértelműsíti, hogy elektromos üzemkódban haladunk, így biztosított lehet a bejutás olyan városrészekbe is, ahol csak emissziómentes gépkocsival lehetséges közlekedni.

¹ Elektromos gépkocsik : a hatótávolságra vonatkozó adatok a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet által előírt új mérési módszer, a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, „WLTP”) alapján kerültek megadásra. A hatótávolság és az elektromos áramfogyasztás függ a valós használati körülményektől és olyan tényezőktől mint a gépkocsi utasterének hőmérséklete, a vezetési stílus és a külső hőmérséklet. A töltési idő függ a gépkocsiba beépített fedélzeti töltőberendezéstől, a töltőkábeltől, valamint a töltőoszlop típusától és teljesítményétől.
Hibrid gépkocsik: az üzemanyagfogyasztásra, a CO2 kibocsátásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet által előírt új mérési módszer, a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, „WLTP”) alapján kerültek megadásra. A hatótávolság függ a valós használati körülményektől és olyan tényezőktől mint a töltések gyakorisága, a vezetési stílus, a sebesség, egyes felszereltségi elemek, opciók, a gumiabroncsok, a külső hőmérséklet és az utastér hőmérséklete. További információért forduljon márkakereskedőjéhez!