COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

E-TENSE Elektromos és hibrid autók a DS felfogásában

Az elektromos hajtástechnika terén világviszonylatban is referenciának számító E-TENSE technológia az általunk kínált, vezetési élményre összpontosító mobilitási megoldást testesíti meg, és az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásokat kínál. Az E-TENSE technológia a DS 3 CROSSBACK modellhez 100%-ban elektromos hajtással, illetve a DS 4, a DS 7 CROSSBACK és a DS 9 modellekhez plug-in hibrid változatban is elérhető.

Fedezze fel E-Tense modelljeinket

DS 3 CROSSBACK E-TENSE : 100%-ban elektromos

A DS 3 CROSSBACK utasterének méreteit teljes mértékben megőrző, 100%-ban elektromos E-TENSE változatot kitűnő vezetési élmény és magasfokú kényelem jellemzi. A WLTP ciklus szerint akár 341 km a hatótávolsága és akkumulátora akár 30 perc alatt feltölthető 80%-ig.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 : tölthető hibrid SUV

Villanymotorjainak köszönhetően A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 LE összteljesítményt és összkerékhajtást kínál. Teljesen elektromos üzemmódban 58 km-t képes megtenni (WLTP ciklus), így elektromos hatótávolsága elegendő az otthon és a munkahely közötti napi ingázásra. A DS 7 CROSSBACK E-TENSE már 225 LE-s fronthajtású változatban is elérhető.

A versenypályáról származó innováció

A Formula E-ben megszerzett tapasztalatainkat kiaknázva az elektromos és a tölthető hibrid modelleink fejlesztésekor a versenysportból származó technológiát alkalmaztunk. Ilyen a fékezéskor felszabaduló energia újra hasznosítása. 2020-as elektromos modelleink újfajta vezetési élményt és összetéveszthetetlen stílust nyújtanak.

ENERGIA Fedezze fel a tisztább autózás örömét

Teljesítmény & élvezet

Elektromos és tölthető hibrid autóinkat mindig öröm vezetni. A nyomaték azonnali, az emisszió nulla az elektromos autó, és rendkívül alacsony a tölthető hibrid esetében. Tapasztaljon meg új élményeket! 

Korlátok nélküli városi autózás

Válasszon elektromos, vagy tölthető hibrid autót, hogy ne kelljen alávetnie magát a városi közlekedés korlátozásainak. A szélvédő felső részénél elhelyezett, kékes fényű LED jelzi, hogy elektromos üzemmódban haladunk, így behajthatunk egyes korlátozott forgalmú utakra és helyekre is. 

A zöld rendszám előnyei

A zöld rendszám jelentős adózási előnyökkel jár, valamint a parkolási költségeknek is búcsút mondhat a legtöbb városban.

Hosszú távú előnyök

Az elektromos áram az egyik leghatékonyabb energia. A visszatápláló fékezésnek köszönhetően egyes alkatrészek mint például a féktárcsák sokkal lassabban használódnak el. Pénzügyi szempontól az elektromos autózás sokkal előnyösebb, mint a belső égésű motorral hajtott gépkocsik használata. 

¹ Elektromos gépkocsik : a hatótávolságra vonatkozó adatok a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet által előírt új mérési módszer, a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, „WLTP”) alapján kerültek megadásra. A hatótávolság és az elektromos áramfogyasztás függ a valós használati körülményektől és olyan tényezőktől mint a gépkocsi utasterének hőmérséklete, a vezetési stílus és a külső hőmérséklet. A töltési idő függ a gépkocsiba beépített fedélzeti töltőberendezéstől, a töltőkábeltől, valamint a töltőoszlop típusától és teljesítményétől.
Hibrid gépkocsik: az üzemanyagfogyasztásra, a CO2 kibocsátásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet által előírt új mérési módszer, a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, „WLTP”) alapján kerültek megadásra. A hatótávolság függ a valós használati körülményektől és olyan tényezőktől mint a töltések gyakorisága, a vezetési stílus, a sebesség, egyes felszereltségi elemek, opciók, a gumiabroncsok, a külső hőmérséklet és az utastér hőmérséklete. További információért forduljon márkakereskedőjéhez!