DS 3 E-TENSE

ÚJ DS 3 E-TENSE : Művészien kifinomult

Elektromos modellünk tiszta és intenzív vezetési élményt nyújt. Azonnali gyorsítás és megnyugtató csend jellemzi.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI ELEKTROMOS AUTÓ

Az általunk kínált 100%-ban elektromos változat, a DS 3 E-TENSE helykínálatának maradéktalan megőrzése mellett rendkívüli utazási élményt és kényelmet nyújt. E-TENSE motorjának köszönhetően, amely a DS Automobiles Formula-E-ben elért 2019-es és 2020-as győzelmét eredményező technológiákat foglalja magában, 402 km-es hatótávolságot biztosít (WLTP menetciklus szerint mérve). A teljesítmény és az elegancia remek kombinációja.

DS 3 E-TENSE

Tudjon meg mindent a hatótávolságról

Egy új világ tárul fel ön előtt

Számos tényező befolyásolja az elektromos autók hatótávolságát. Ilyen a hőmérséklet, vagy a vezetési stílus. Fedezze fel az elektromos autók akkumulátorának hatékonyságot befolyásoló tényezőket!

Sebesség

A sebesség az a tényező, amely a leginkább befolyásolja a hatótávolság alakulását. Stabil 130 km/h sebesség mellett a teljes WLTP autonómia megfeleződik. Autópályán haladva a sebesség 10 km/h-val történő csökkentése 35 km-rel nagyobb hatótávot eredményezhet.

Vezetési stílus és domborzat

A vezetési stílus és a domborzat szintén befolyásolják az elektromos autó hatótávolságát. Az állandó sebesség növeli a hatótávolságot. A kiválasztható ECO üzemmód használata mellett is érdemes takarékos módon vezetni. A visszatápláló fékezés használata és a rugalmas vezetési stílus akár 20%-kal csökkentik az energiafogyasztást.

Termikus komfort és fűtés

A nagy hőség, vagy a hideg egyaránt befolyásolják az akkumulátorok kémiai reakcióit, nehezítik az optimális töltöttségi szint megtartását. Az utazás első szakaszában bekapcsolt fűtés nagy megterhelést jelent az akkumulátorok számára. Javasolt tehát az előfűtés, vagy az előklimatizálás a MyDS applikáció segítségével, mialatt a gépkocsi a töltőn van. 

Töltse fel az akkumulátort

Hatótávot növelő technológiáink

Előklimatizálás

Vezetési módok

Visszatápláló fékezés

Amikor a kényelem találkozik az autonómiávalTudjon meg többet!
DS 3 E-TENSE
Válassza ki az Önhöz leginkább illő vezetési módotTudjon meg többet!
DS 3 E-TENSE
Autója használat közben töltődikTudjon meg többet!
DS 3 E-TENSE

TÖLTÉS Mindig van megfelelő pillanat a töltéshez

Több módon is feltölthetjük elektromos autónk akkumulátorát. A töltési mód befolyásolja a töltési folyamat hosszát. Töltheti autóját szokásos tartózkodási helyein, például munkahelyén napközben, vagy éjszaka a lakóhelyén. Hosszabb utak során álljon meg egy gyorstöltő állomáson egy kis szünetre. Így akár 30 perc alatt 80%-nyi autonómiát nyerhet. 

VEZÉRLÉS Vezérelje autóját okostelefonjáról

Kezelje elektromos autójának funkcióit a MyDS applikáció segítségével

Információ az autonómiáról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltéshez megkezdéséhez, vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Fűtés és klímavezérlés a távolból

A fűtés, vagy a klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 

Nyugalom Az elektromos autó előnyei

Tisztább és hatékonyabb autó

A DS 3 E-TENSE kezdettől fogva elektromos autónak készült, melyben a stílus és a kényelem ötvöződik a kivételes vezetési élmény és a példás hatékonyság érdekében. Készüljön fel egy merőben új élményre!

Közlekedjen környezettudatosan a városban!

Manapság, a légszennyezés miatt sok városban gyakran fordul elő, hogy forgalomkorlátozó intézkedéseket vezetnek be. A DS 3 E-TENSE szélvédőjének felső részén elhelyezkedő cián színű LED fény azt jelzi, hogy elektromos autó közeledik. Így, bizonyos forgalomkorlátozás alá eső övezetekbe és helyekre Önnek engedélyezett a behajtás.

A zöld rendszám előnyei

A zöld rendszám jelentős adózási előnyökkel jár, valamint a parkolási költségeknek is búcsút mondhat a legtöbb városban.

Egyszerűsítse a karbantartásokat!

Egyszerűsített motorjuknak köszönhetően az elektromos autók kevés karbantartást igényelnek. Egyébként, az elektromos energia az egyik leghatékonyabb energia, amely lehetővé teszi bizonyos alkatrészek hosszú élettartamának megőrzését. A fékenergia-visszanyerés eredményeként lassabban kopnak a féktárcsák.