COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 3 CROSSBACK E-TENSE : Kifinomultság elektromos üzemmódban

Elektromos modellünk tiszta és intenzív vezetési élményt nyújt. Azonnali gyorsítás és megnyugtató csend jellemzi.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI ELEKTROMOS AUTÓ

A DS 3 CROSSBACK utasterének méreteit teljes mértékben megőrző, 100%-ban elektromos E-TENSE változatot kitűnő vezetési élmény és magasfokú kényelem jellemzi.E-TENSE villanymotorja tartalmazza azokat a technológiákat, amelyek a DS Automobiles-t hozzásegítették a 2019-es Formula E győzelemhez.A WLTP ciklus szerint akár 320 km a hatótávolsága és akkumulátora akár 30 perc alatt feltölthető 80%-ig. Koncentrált teljesítmény és elegancia. 

Tudjon meg mindent a hatótávolságról

Egy új világ tárul fel ön előtt

Számos tényező befolyásolja az elektromos autók hatótávolságát. Ilyen a hőmérséklet, vagy a vezetési stílus. Fedezze fel az elektromos autók akkumulátorának hatékonyságot befolyásoló tényezőket!

Sebesség

A sebesség az a tényező, amely a leginkább befolyásolja a hatótávolság alakulását. Stabil 130 km/h sebesség mellett a teljes WLTP autonómia megfeleződik. Autópályán haladva a sebesség 10 km/h-val történő csökkentése 35 km-rel nagyobb hatótávot eredményezhet.

Vezetési stílus és domborzat

A vezetési stílus és a domborzat szintén befolyásolják az elektromos autó hatótávolságát. Az állandó sebesség növeli a hatótávolságot. A kiválasztható ECO üzemmód használata mellett is érdemes takarékos módon vezetni. A visszatápláló fékezés használata és a rugalmas vezetési stílus akár 20%-kal csökkentik az energiafogyasztást.

Termikus komfort és fűtés

A nagy hőség, vagy a hideg egyaránt befolyásolják az akkumulátorok kémiai reakcióit, nehezítik az optimális töltöttségi szint megtartását. Az utazás első szakaszában bekapcsolt fűtés nagy megterhelést jelent az akkumulátorok számára. Javasolt tehát az előfűtés, vagy az előklimatizálás a MyDS applikáció segítségével, mialatt a gépkocsi a töltőn van. 

Töltse fel az akkumulátort

Hatótávot növelő technológiáink

Előklimatizálás

Vezetési módok

Visszatápláló fékezés

Amikor a kényelem találkozik az autonómiávalTudjon meg többet!
Válassza ki az Önhöz leginkább illő vezetési módotTudjon meg többet!
Autója használat közben töltődikTudjon meg többet!

Mindig van megfelelő pillanat a töltéshez

Több módon is feltölthetjük elektromos autónk akkumulátorát. A töltési mód befolyásolja a töltési folyamat hosszát. Töltheti autóját szokásos tartózkodási helyein, például munkahelyén napközben, vagy éjszaka a lakóhelyén. Hosszabb utak során álljon meg egy gyorstöltő állomáson egy kis szünetre. Így akár 30 perc alatt 80%-nyi autonómiát nyerhet. 

Töltési eszközök

Önnek tervezett megoldások

Gyorstöltés otthon

Utcai töltők

Töltőkábelek

Töltsön egyszerűen otthonrólTudjon meg többet!
Tervezze meg töltéseit az út előttTudjon meg többet!
Két töltőkábel szériatartozékkéntTudjon meg többet!

Vezérelje autóját okostelefonjáról

Kezelje elektromos autójának funkcióit a MyDS applikáció segítségével

Információ az autonómiáról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltéshez megkezdéséhez, vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Fűtés és klímavezérlés a távolból

A fűtés, vagy a klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 

Fedezze fel az elektromos autózás élményét

Fedezze fel az elektromos autók előnyeit

Tisztább üzem és nagyobb teljessítmény

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE alapvetően elektromos autóként lett kifejlesztve. Stílus és kényelem tökéletes ötvözete eddig ismeretlen vezetési élménnyel fűszerezve. Nyomatéka azonnal elérhető és a hatékonysága is kiváló. Kóstoljon bele egy új élménybe!

Barátságban a várossal

Ma a pollúció miatt sok város kényszerül korlátozni a közlekedést. A DS 3 CROSSBACK E-TENSE cián színű LED fénye a szélvédő felső részén egyértelműen jelzi, hogy elektromos autó közeledik. Bizonyos korlátozott forgalmú utak és városrészek így megnyílhatnak Ön előtt.