COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

Tölthető hibrid a DS felfogásában

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-et teljesítmény és rugalmasság jellemzi. Összkerékhajtással és 300 LE-s maximális teljesítménnyel büszkélkedhet. Akár 58 km megtételére képes 100% elektromos üzemmódban (WLTP cikusban), így hatótávolsága legtöbbször elegendő a napi munkába járáshoz. 

NYUGALOM Autózzon szabadon plug-in hibrid autóinkkal!

E-TENSE modelljeink a DS 7 CROSSBACK 300 lóerős E-TENSE 4x4 plug-in hibrid motorjával akár 58 km-es elektromos hatótávolságot kínálnak (WLTP¹ menetciklus szerint mérve), ami a legtöbb esetben elegendő a napi ingázáshoz.
Az új generáció (PHEV) különbözik a „nem tölthető” hibridektől (HEV), amelyek 100%-ban elektromos üzemmódban nem kínálnak valós hatótávolságot (maximum 2-3 km-t képesek így megtenni).

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 ELŐNYEI

Két villanymotor

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 két villanymotorral rendelkezik. Az első 110, a hátsó 113 LE-s.

Tágas csomagtér

555L-es csomagterével a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 a PHEV-között az egyik legnagyobb rakodóteret kínálja.

Emisszió és fogyasztás

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 referencia az emisszió és a fogyasztás tekintetében (akár 30g CO₂/km és 1,4 liter / 100 km).

HATÓTÁVOLSÁG A TÖLTHETŐ HIBRIDEK ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁGA

Számos tényező befolyásolja az elektromos autók hatótávolságát. Ilyen a hőmérséklet, vagy a vezetési stílus. Fedezze fel az elektromos autók akkumulátorának hatékonyságot befolyásoló tényezőket!

Sebesség

A sebesség az a tényező, amely a leginkább befolyásolja a hatótávolság alakulását.  Autópályán a sebesség csökkentése nagyban növeli a hatótávot.

Vezetési stílus és domborzat

A vezetési stílus és a domborzat szintén befolyásolják az elektromos autó hatótávolságát. Az állandó sebesség növeli a hatótávolságot. A kiválasztható ECO üzemmód használata mellett is érdemes takarékos módon vezetni. A visszatápláló fékezés használata és a rugalmas vezetési stílus akár 15%-kal csökkentik az energiafogyasztást.

Termikus komfort és fűtés

A nagy hőség, vagy a hideg egyaránt befolyásolják az akkumulátorok kémiai reakcióit, nehezítik az optimális töltöttségi szint megtartását. A fűtés következtében akár 35%-kal változhat a hatótávolság a téli és nyári használat között. Javasolt tehát az utastér előfűtése.

Váltson energiatakarékos üzemmódba!

Tolja ki a határokat technológiáink segítségével

Visszatápláló fékezés

Vezetési módok

E-SAVE funkció

Fékezéssel is töltheti az akkumulátorokatTudjon meg többet!
Válassza ki az önhöz illő vezetési módotTudjon meg többet!
Tároljon energiát későbbreTudjon meg többet!

NAPONTA TÖLTSE FEL AUTÓJÁT! Autonómia és töltés

A töltés egy rendkívül fontos lépés a plug-in hibrid autók teljesítményének teljes kihasználása érdekében. E-TENSE modelljeink, teljesen feltöltött állapotban akár 58 km-es elektromos hatótávolságot kínálnak (WLTP¹ menetciklus szerint mérve) a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 változat esetében. Javasoljuk, hogy minden nap töltse fel plug-in hibrid autóját, hogy teljes mértékben kihasználhassa az elektromos autózás előnyeit.

Töltési lehetőségek

Töltse fel hibridjét gond nélkül

Gyorstöltés akár otthon is

Utcai töltők

Töltőkábelek

Garázsa gyorstöltő állomássá változhatTudjon meg többet!
A töltésnek nem kell stresszforrásnak lennieTudjon meg többet!
Minden konnektor lehetőség a töltésreTudjon meg többet!

MyDS alkalmazás

Egy alkalmazás, amellyel mindent kontrollálhat

Információk az autonómiáról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltéshez megkezdéséhez, vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Klimatizálás a távolból

A fűtés, vagy a klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 

SZABADSÁG Fedezze fel a tölthető hibrid előnyeit

Tisztább és hatékonyabb autó

Plug-in hibrid modelljeink hatékonyságot és sokoldalúságot kínálnak: zéró szennyezőanyag-kibocsátás 100%-ban elektromos üzemmódban és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban. Mindez anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a vezetési élmény terén.

A város megnyílik ön előtt

A plug-in hibrid autó választása szabad közlekedést biztosít a városban, még a korlátozott forgalmú övezetekben is. A DS 7 CROSSBACK E-TENSE és a DS 9 E-TENSE szélvédőjének felső részén elhelyezkedő cián színű LED fény azt jelzi, hogy az elektromos üzemmód aktiválva van.

Használja ki a zöld rendszám nyújtotta előnyöket!

A zöld rendszám jelentős adózási előnyökkel jár, valamint a parkolási költségeknek is búcsút mondhat a legtöbb városban.

Csökkentse üzemanyag-fogyasztását!

Villanymotorjainak köszönhetően a plug-in hibrid autó kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a belső égésű motorral szerelt változat. Ezért a DS 7 CROSSBACK E-TENSE vagy a DS 9 E-TENSE plug-in hibrid autójával nagyobb távolságokat tud megtenni.

Fedezze fel a tölthető hibrid előnyeit

Tisztább üzem, nagyobb teljesítmény

Tölthető hibridünk igazán sokoldalú egyéniség : zéro emisszió 100% elektromos üzemmódban és csökkentett üzemanyagfogyasztás vegyes használatban. Mindezt kompromisszummentes vezetési élménnyel kiegészítve.

A város megnyílik ön előtt

Ha a tölthető hibrid mellett dönt, a szabad városi autózás mellett is dönt, még akkor is, ha a forgalmat korlátozzák. A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 szélvédője mögött elhelyezett kék LED jelzi, hogy elektromos üzemmódban haladunk.

A zöld rendszám előnyei

A zöld rendszám számos adózási előnnyel és a parkolási költségek csökkentésével is jár.

Fogyasszon kevesebb üzemanyagot

Villanymotorjainak köszönhetően a hibrid gépkocsik kevesebb üzemanyaggot fogyasztanak, mint belső égésű megfelelőik.  DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-e így messzebbre viszi önt!