DS 7 CROSSBACK

Tölthető hibrid a DS felfogásában

E-TENSE tölthető hibrid modelleinkben a benzinmotor és a villanymotor(ok) társítása nagy teljesítményt és rugalmasságot nyújt. A villanymotor az alacsony, vagy akár a 0 emisszió szinonímája. Segítségével garantált a csendes utazás és a dinamikus gyorsítások.

NYUGALOM Autózzon szabadon plug-in hibrid autóinkkal!

Autózzon teljes nyugalomban a DS Automobiles plug-in hibrid E-TENSE modelljeinkek bármelyikével. Az új generáció (PHEV) különbözik a „nem tölthető” hibridektől (HEV), amelyek 100%-ban elektromos üzemmódban nem kínálnak valós hatótávolságot (maximum 2-3 km-t képesek így megtenni).
Az E-TENSE technológia a következő modelleken elérhető: DS 4 , új DS 7 és DS 9. 

DS 9

DS 9 E-TENSE 360 4x4

HATÓTÁVOLSÁG A TÖLTHETŐ HIBRIDEK ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁGA

Számos tényező befolyásolja az elektromos autók hatótávolságát. Ilyen a hőmérséklet, vagy a vezetési stílus. Fedezze fel az elektromos autók akkumulátorának hatékonyságot befolyásoló tényezőket!

Sebesség

A sebesség az a tényező, amely a leginkább befolyásolja a hatótávolság alakulását.  Autópályán a sebesség csökkentése nagyban növeli a hatótávot.

Vezetési stílus és domborzat

A vezetési stílus és a domborzat szintén befolyásolják az elektromos autó hatótávolságát. Az állandó sebesség növeli a hatótávolságot. A kiválasztható ECO üzemmód használata mellett is érdemes takarékos módon vezetni. A visszatápláló fékezés használata és a rugalmas vezetési stílus akár 15%-kal csökkentik az energiafogyasztást.

Termikus komfort és fűtés

A nagy hőség, vagy a hideg egyaránt befolyásolják az akkumulátorok kémiai reakcióit, nehezítik az optimális töltöttségi szint megtartását. A fűtés következtében akár 35%-kal változhat a hatótávolság a téli és nyári használat között. Javasolt tehát az utastér előfűtése.

Váltson energiatakarékos üzemmódba!

Tolja ki a határokat technológiáink segítségével

Visszatápláló fékezés

Vezetési módok

E-SAVE funkció

Fékezéssel is töltheti az akkumulátorokatTudjon meg többet!
DS 7
Válassza ki az önhöz illő vezetési módotTudjon meg többet!
DS 7
Tároljon energiát későbbreTudjon meg többet!
DS 7

NAPONTA TÖLTSE FEL AUTÓJÁT! Autonómia és töltés

A töltés egy rendkívül fontos lépés a plug-in hibrid autók teljesítményének teljes kihasználása érdekében.
E-TENSE modelljeink, teljesen feltöltött állapotban akár 50 km feletti elektromos hatótávolságot kínálnak (WLTP¹ menetciklus szerint mérve).
Javasoljuk, hogy minden nap töltse fel plug-in hibrid autóját, hogy teljes mértékben kihasználhassa az elektromos autózás előnyeit. Álljon meg akár a gyorstöltők egyikénél, ahol 30 perces töltéssel akár 80%-os hatótávot nyerhet.

MyDS alkalmazás

Egy alkalmazás, amellyel mindent kontrollálhat

Információk az autonómiáról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltéshez megkezdéséhez, vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Klimatizálás a távolból

A fűtés, vagy a klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 

SZABADSÁG Fedezze fel a tölthető hibrid előnyeit

Tisztább és hatékonyabb autó

Plug-in hibrid modelljeink hatékonyságot és sokoldalúságot kínálnak: zéró szennyezőanyag-kibocsátás 100%-ban elektromos üzemmódban és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban. Mindez anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a vezetési élmény terén.

A város megnyílik ön előtt

A plug-in hibrid autó választása szabad közlekedést biztosít a városban, még a korlátozott forgalmú övezetekben is. 

Használja ki a zöld rendszám nyújtotta előnyöket!

A zöld rendszám jelentős adózási előnyökkel jár, valamint a parkolási költségeknek is búcsút mondhat a legtöbb városban.

Csökkentse üzemanyag-fogyasztását!

Villanymotorjainak köszönhetően a plug-in hibrid autó kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a belső égésű motorral szerelt változat. Ezért a DS 4, DS 7  vagy DS 9 E-TENSE plug-in hibrid autójával nagyobb távolságokat tud megtenni.