COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

Tölthető hibrid a DS felfogásában

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-et teljesítmény és rugalmasság jellemzi. Összkerékhajtással és 300 LE-s maximális teljesítménnyel büszkélkedhet. Akár 58 km megtételére képes 100% elektromos üzemmódban (WLTP cikusban), így hatótávolsága legtöbbször elegendő a napi munkába járáshoz. 

Nagyteljesítményű tölthető hibrid


1. 80 kW-os villanymotor

2. Automata sebességváltó

3. 8 fokozattal, elektromos vezérléssel

4. 200 LE-s benzinmotor

5.  LI-ON akkumulátor 13,2 kWh teljesítménnyel

6. Beépített 7,4 kW-os fedélzeti töltő

7. 80 kW-os hátsó villanymotor

AUTÓZZON SZABADON A PHEV TECHNOLÓGIÁVAL

Új tölthtő hibrid modelleink (PHEV) mint a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, akár 58 km hatótávolságot kínálnak (WLTP ciklus), ami a legtöbb esetben elegendő a napi ingázás lebonyolításához.
A "nem tölthető" hibridek (HEV) nem kínálnak valós elektromos üzemmódot (maximum 2-3 km-t képesek így megtenni).

A mi 4x4 tölthető hibrid technológiánk

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 tölthető hibrid technológiájával a DS új szakaszba lép. Az egyenként 80 kW teljesítményű villanymotorok a két tengelynél kaptak helyet, segítségükkel a gépkocsi akár 58 km megtételére képes elektromos üzemmódban. (WLTP ciklus). Az erőforrásokat új generációs akkumulátorok táplálják, amelyeknek kompakt méretei lehetővé tették, hogy beépíthessük őket a hátsó ülések alá. Az utastér és a csomagtér így teljesértékű. 

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 ELŐNYEI

Két villanymotor

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 két villanymotorral rendelkezik. Az első 110, a hátsó 113 LE-s.

Tágas csomagtér

555L-es csomagterével a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 a PHEV-között az egyik legnagyobb rakodóteret kínálja.

Emisszió és fogyasztás

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 referencia az emisszió és a fogyasztás tekintetében (akár 30g CO₂/km és 1,4 liter / 100 km).

A TÖLTHETŐ HIBRIDEK ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁGA

Számos tényező befolyásolja az elektromos autók hatótávolságát. Ilyen a hőmérséklet, vagy a vezetési stílus. Fedezze fel az elektromos autók akkumulátorának hatékonyságot befolyásoló tényezőket!

Sebesség

A sebesség az a tényező, amely a leginkább befolyásolja a hatótávolság alakulását.  Autópályán a sebesség csökkentése nagyban növeli a hatótávot.

Vezetési stílus és domborzat

A vezetési stílus és a domborzat szintén befolyásolják az elektromos autó hatótávolságát. Az állandó sebesség növeli a hatótávolságot. A kiválasztható ECO üzemmód használata mellett is érdemes takarékos módon vezetni. A visszatápláló fékezés használata és a rugalmas vezetési stílus akár 15%-kal csökkentik az energiafogyasztást.

termikus komfort és fűtés

A nagy hőség, vagy a hideg egyaránt befolyásolják az akkumulátorok kémiai reakcióit, nehezítik az optimális töltöttségi szint megtartását. A fűtés következtében akár 35%-kal változhat a hatótávolság a téli és nyári használat között. Javasolt tehát az utastér előfűtése.

Váltson energiatakarékos üzemmódba!

Tolja ki a határokat technológiáink segítségével

Visszatápláló fékezés

Vezetési módok

E-SAVE funkció

Fékezéssel is töltheti az akkumulátorokatTudjon meg többet!
Válassza ki az önhöz illő vezetési módotTudjon meg többet!
Tároljon energiát későbbreTudjon meg többet!

Autonómia és töltés

Teljesen feltöltve a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 58 kilométeres elektromos hatótávolságot kínál (WLTP ciklus). Fedezze fel, hogyan lehet tölteni!

Töltési lehetőségek

Töltse fel hibridjét gond nélkül

Gyorstöltés akár otthon is

Utcai töltők

Töltőkábelek

Garázsa gyorstöltő állomássá változhatTudjon meg többet!
A töltésnek nem kell stresszforrásnak lennieTudjon meg többet!
Minden konnektor lehetőség a töltésreTudjon meg többet!

MyDS alkalmazás

Egy alkalmazás, amellyel mindent kontrollálhat

Információk az autonómiáról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltéshez megkezdéséhez, vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Klimatizálás a távolból

A fűtés, vagy a klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 

Fedezze fel a tölthető hibrid előnyeit

Tisztább üzem, nagyobb teljesítmény

Tölthető hibridünk igazán sokoldalú egyéniség : zéro emisszió 100% elektromos üzemmódban és csökkentett üzemanyagfogyasztás vegyes használatban. Mindezt kompromisszummentes vezetési élménnyel kiegészítve.

A város megnyílik ön előtt

Ha a tölthető hibrid mellett dönt, a szabad városi autózás mellett is dönt, még akkor is, ha a forgalmat korlátozzák. A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 szélvédője mögött elhelyezett kék LED jelzi, hogy elektromos üzemmódban haladunk.

A zöld rendszám előnyei

A zöld rendszám számos adózási előnnyel és a parkolási költségek csökkentésével is jár.

Fogyasszon kevesebb üzemanyagot

Villanymotorjainak köszönhetően a hibrid gépkocsik kevesebb üzemanyaggot fogyasztanak, mint belső égésű megfelelőik.  DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-e így messzebbre viszi önt!