DS 7 CROSSBACK

Tölthető hibrid a DS felfogásában

E-TENSE tölthető hibrid modelleinkben a benzinmotor és a villanymotor(ok) társítása nagy teljesítményt és rugalmasságot nyújt. A villanymotor az alacsony, vagy akár a 0 emisszió szinonímája. Segítségével garantált a csendes utazás és a dinamikus gyorsítások.

NYUGALOM Autózzon szabadon plug-in hibrid autóinkkal!

A DS 7 CROSSBACK 300 lóerős E-TENSE 4x4 plug-in hibrid motorjával akár 58 km-es elektromos hatótávolságot kínál (WLTP¹ menetciklus szerint mérve), ami a legtöbb esetben elegendő a napi ingázáshoz.
Az új generáció (PHEV) különbözik a „nem tölthető” hibridektől (HEV), amelyek 100%-ban elektromos üzemmódban nem kínálnak valós hatótávolságot (maximum 2-3 km-t képesek így megtenni).

DS 9

DS 9 E-TENSE 360 4x4

HATÓTÁVOLSÁG A TÖLTHETŐ HIBRIDEK ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁGA

Számos tényező befolyásolja az elektromos autók hatótávolságát. Ilyen a hőmérséklet, vagy a vezetési stílus. Fedezze fel az elektromos autók akkumulátorának hatékonyságot befolyásoló tényezőket!

Sebesség

A sebesség az a tényező, amely a leginkább befolyásolja a hatótávolság alakulását.  Autópályán a sebesség csökkentése nagyban növeli a hatótávot.

Vezetési stílus és domborzat

A vezetési stílus és a domborzat szintén befolyásolják az elektromos autó hatótávolságát. Az állandó sebesség növeli a hatótávolságot. A kiválasztható ECO üzemmód használata mellett is érdemes takarékos módon vezetni. A visszatápláló fékezés használata és a rugalmas vezetési stílus akár 15%-kal csökkentik az energiafogyasztást.

Termikus komfort és fűtés

A nagy hőség, vagy a hideg egyaránt befolyásolják az akkumulátorok kémiai reakcióit, nehezítik az optimális töltöttségi szint megtartását. A fűtés következtében akár 35%-kal változhat a hatótávolság a téli és nyári használat között. Javasolt tehát az utastér előfűtése.

Váltson energiatakarékos üzemmódba!

Tolja ki a határokat technológiáink segítségével

Visszatápláló fékezés

Vezetési módok

E-SAVE funkció

Fékezéssel is töltheti az akkumulátorokatTudjon meg többet!
DS 7
Válassza ki az önhöz illő vezetési módotTudjon meg többet!
DS 7
Tároljon energiát későbbreTudjon meg többet!
DS 7

NAPONTA TÖLTSE FEL AUTÓJÁT! Autonómia és töltés

A töltés egy rendkívül fontos lépés a plug-in hibrid autók teljesítményének teljes kihasználása érdekében. E-TENSE modelljeink, teljesen feltöltött állapotban akár 50 km feletti elektromos hatótávolságot kínálnak (WLTP¹ menetciklus szerint mérve). Javasoljuk, hogy minden nap töltse fel plug-in hibrid autóját, hogy teljes mértékben kihasználhassa az elektromos autózás előnyeit.

Töltési lehetőségek

Töltse fel hibridjét gond nélkül

Gyorstöltés akár otthon is

Utcai töltők

Töltőkábelek

Garázsa gyorstöltő állomássá változhatTudjon meg többet!
DS 7
A töltésnek nem kell stresszforrásnak lennieTudjon meg többet!
DS 7
Minden konnektor lehetőség a töltésreTudjon meg többet!
DS 7

MyDS alkalmazás

Egy alkalmazás, amellyel mindent kontrollálhat

Információk az autonómiáról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltéshez megkezdéséhez, vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Klimatizálás a távolból

A fűtés, vagy a klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 

SZABADSÁG Fedezze fel a tölthető hibrid előnyeit

Tisztább és hatékonyabb autó

Plug-in hibrid modelljeink hatékonyságot és sokoldalúságot kínálnak: zéró szennyezőanyag-kibocsátás 100%-ban elektromos üzemmódban és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban. Mindez anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a vezetési élmény terén.

A város megnyílik ön előtt

A plug-in hibrid autó választása szabad közlekedést biztosít a városban, még a korlátozott forgalmú övezetekben is. Az E-TENSE modellek szélvédőjének felső részén elhelyezkedő cián színű LED fény azt jelzi, hogy az elektromos üzemmód aktiválva van.

Használja ki a zöld rendszám nyújtotta előnyöket!

A zöld rendszám jelentős adózási előnyökkel jár, valamint a parkolási költségeknek is búcsút mondhat a legtöbb városban.

Csökkentse üzemanyag-fogyasztását!

Villanymotorjainak köszönhetően a plug-in hibrid autó kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a belső égésű motorral szerelt változat. Ezért a DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE vagy a DS 9 E-TENSE plug-in hibrid autójával nagyobb távolságokat tud megtenni.

Fedezze fel a tölthető hibrid előnyeit

Road
DS 7

Tisztább üzem, nagyobb teljesítmény

Tölthető hibridünk igazán sokoldalú egyéniség : zéro emisszió 100% elektromos üzemmódban és csökkentett üzemanyagfogyasztás vegyes használatban. Mindezt kompromisszummentes vezetési élménnyel kiegészítve.

A város megnyílik ön előtt

Ha a tölthető hibrid mellett dönt, a szabad városi autózás mellett is dönt, még akkor is, ha a forgalmat korlátozzák. A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 szélvédője mögött elhelyezett kék LED jelzi, hogy elektromos üzemmódban haladunk.

DS 7
DS 7

A zöld rendszám előnyei

A zöld rendszám számos adózási előnnyel és a parkolási költségek csökkentésével is jár.

Fogyasszon kevesebb üzemanyagot

Villanymotorjainak köszönhetően a hibrid gépkocsik kevesebb üzemanyaggot fogyasztanak, mint belső égésű megfelelőik.  DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-e így messzebbre viszi önt!