MEGTEKINTÉS
DS 4 HYBRID
A DS 4 HYBRID ELŐNYEI
136 LE TELJESÍTMÉNY & akár 119g/km CO2-KIBOCSÁTÁS
VÁROSBAN, TÖBB MINT 50%-BAN képes TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEMMÓDBAN közlekedni(i) Az elektromos üzemmódban tölthető idő az akkumulátor töltöttségi állapotától, a vezetési stílustól és az időjárási körülményektől is függ.  

ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS: :

- 15 %,

városban akár 30 % (i) Átlagos megtakarítás mértéke, a benzines motorhoz képest. Az elektromos üzemmódban tölthető idő az akkumulátor töltöttségi állapotától, a vezetési stílustól és az időjárási körülményektől is függ.  

AKKUMULÁTORTÖLTÉS VISSZATÁPLÁLÓ FÉKEZÉSSEL KÜLÖN BERENDEZÉS NÉLKÜL
Új generációs high-tech motor

A DS 4 HYBRID egy benzinmotorral és egy kiegészítő villanymotorral van felszerelve, s mint ilyen, kötöttségektől mentes használat (nincs szükség külön töltőberendezésre), visszafogott fogyasztás és alacsony CO2-kibocsátás jellemzi. A benzines változathoz képest akár 15%, városban akár 30% üzemanyag-megtakarítás érhető el.

 

A DS 4 HYBRID meghajtórendszerének részei:

- PureTech benzinmotor,

- elektromos motor,

- 48 voltos lítium-ion akkumulátor,

- szíjas önindító és duplakuplungos sebességváltó.

 

Az optimális energiafelhasználás érdekében a benzin- és a villanymotor együtt dolgoznak:

- erőteljes gyorsuláskor a „boost” hatás érdekében,

- lassításkor az akkumulátor töltése érdekében,

- alacsony sebességnél és rövid távokon viszont a DS 4 HYBRID tisztán elektromos, azaz kibocsátásmentes üzemmódra vált (városban több mint felerészben képes így közlekedni(i) A DS 4 HYBRID egy benzinmotorral és egy kiegészítő villanymotorral van felszerelve, s mint ilyen, kötöttségektől mentes használat (nincs szükség külön töltőberendezésre), visszafogott fogyasztás és alacsony CO2-kibocsátás jellemzi. A benzines változathoz képest akár 15%, városban akár 30% üzemanyag-megtakarítás érhető el. A DS 4 HYBRID meghajtórendszerének részei: - PureTech benzinmotor, - elektromos motor, - 48 voltos lítium-ion akkumulátor, - szíjas önindító és duplakuplungos sebességváltó. Az optimális energiafelhasználás érdekében a benzin- és a villanymotor együtt dolgoznak: - erőteljes gyorsuláskor a „boost” hatás érdekében, - lassításkor az akkumulátor töltése érdekében, - alacsony sebességnél és rövid távokon viszont a DS 4 HYBRID tisztán elektromos, azaz kibocsátásmentes üzemmódra vált (városban több mint felerészben képes így közlekedni(i)).  .

KÜLSŐ DESIGN
Magával ragadó, kifinomult stílus
Kivételes arányainak és tekintélyparancsoló megjelenésének köszönhetően a 37. Nemzetközi Autófesztiválon a DS 4 elnyerte a legszebb autónak járó díjat. Nagy kerekek, atletikus sziluett, áramvonalas profil... a DS 4 letisztult formavilágát a süllyesztett ajtókilincsek még jobban kiemelik.
Rafinált orr-rész
A DS Wings szárnyakban végződő, elegáns fényes fekete hűtőrács az apró „krómgyöngyöktől” különös fényben játszik. Igazi technológiai bravúr a fénypengeként kigyúló MATRIX LED VISION fényszórók kialakítása, melyek metsző, hipnotikus tekintetet kölcsönöznek az autónak.
Hatalmas kerekek
A DS 4-hez tervezett, aprólékosan kidolgozott keréktárcsák mindegyike egy külön világot képvisel. Az akár 19” méretben is kérhető felnik sajátos designjukkal egytől-egyik az autó impozáns megjelenését erősítik.
Merész vonalak
A sajátos formájú hátsó lámpák tökéletesen illeszkednek az elegáns formavilághoz, és feltűnő, látványos megjelenést kölcsönöznek az autónak.
Belső design
A műszerfalba beépített képernyők, a DS 4 E-TOGGLE kapcsoló, a stilizált elektromos ablakemelők és a láthatatlan DS AIR szellőzők egytől-egyig a DS márka szakértelméről és technológiai tudásáról árulkodnak. Tapasztalt tervezőcsapatunk különleges anyagok - pl. 3D Alcantara® szövet, barna kőris és a márka védjegyének számító óraszíj-mintázatú nappabőr - használatával rendkívül igényes belteret hozott létre. 
Volfrámszínű szövet & DS vászon belső
A volfrámszínű szövet és a DS vászon kombinációja visszafogott, elegáns enteriőrt eredményezett. A bazaltfekete beltérhangulatot és a komfortérzetet tovább erősítik a volfrámszínű szövettel és DS vászonnal borított, nagy sűrűségű ülések és a bronzszínű Belem díszítőelemek. 
Fekete Alcantara® belső
A beltér hangulatát a fekete Alcantara® kárpit, a bronzszínű Belem díszítőelemek és a dombornyomott szövet határozzák meg. Az elöl elektromosan állítható, nagy sűrűségű ülések és a színbőr bevonatú kormány a kényelem és a kifinomultság finom egyensúlyát valósítják meg.
Óraszíj-mintázatú Criollo-barna nappabőr belső
A DS Automobiles szaktudásának legjavát képviselő Criollo-barna belső különlegességét a jellegzetes óraszíj-mintázatú, nappabőr borítású, elektromosan állítható és fűthető nagy sűrűségű ülések adják. A nappabőr borítású fűthető kormánykeréktől és a barna kőrisfából készült dekorelemektől még előkelőbb enteriőr garantáltan el fogja varázsolni.
Felszereltségi szintek
DS 4 PALLAS

Visszafogottság & elegancia

A FELSZERELTSÉGI SZINT ERŐSSÉGEI:

 • Adaptív sebességszabályozó Stop&Gofunkcióval Első-hátsó parkolóradar és tolatókamera,
 • 2 zónás automata klímaberendezés,
 • Automata, elektromos rögzítőfék,
 • Elektromos vezetőülés, ülésfűtés
 • Vezeték nélküli Mirrorscreen
 • LED fényszórók
 • 19” könnyűfém keréktárcsák
DS 4 ÉTOILE

Tekintély & technológia 

A FELSZERELTSÉGI SZINT ERŐSSÉGEI:

 • Kulcs nélküli nyitás, zárás, indítás,
 • DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
 • DS IRIS SYSTEM
 • DS MATRIX LED VISION
 • Elektromos első ülések, ülésfűtés
 • Masszázsfunkció
 • Holttérfigyelő rendszer

TECHNOLÓGIA

Élvezze a magával ragadó és izgalmas vezetési élményt!

A DS 4  életre kelti a "kiterjesztett technológiát", amely a legújabb technológiák és a kiterjesztett valóság exkluzív ötvözése. Nagyobb hatékonyság, extra kapcsolódási lehetőség és számos innováció a nagyobb vezetési élményért és az ön biztonságának fokozásáért.
DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
Az Extended Head Up Display egy különleges vizuális élmény, amely a kiterjesztett valósághoz kötődik. A digitális információt a rendszer a szélvédőn át, 4 méterre előre egy 21"-os diagonális képre vetíti, így a jelzések az útra vetítve látszódnak, önnek sosem kell levennie tekintetét az útról.  
DS IRIS SYSTEM
A DS IRIS SYSTEM a DS új információs rendszere, amely intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható. Egy személyi asszisztens, amelyet egy érintésérzékeny felületről érhetünk el, de a szóbeli parancsainkat is értelmezi.  Azt teszi és akkor, amikor ön szeretné. 
DS SMART TOUCH
Érje el 6 kedvenc funkcióját a DS SMART TOUCH rendszerrel (navigáció, kapcsolatok, rádió, klíma stb..),egyetlen mozdulattal, anélkül, hogy levenné tekintetét az útról. Ergonomikusan, a keze ügyében helyeztük el ezt az érintőfelületet, amely követi mozdulatait és felismeri az olyan gesztusokat is, mint a zoomolás vagy akár a kézírás. 
DS DRIVE ASSIST 2.0
A DS DRIVE ASSIST 2.0 az autonóm vezetési élményt terjeszti ki azáltal, hogy integrálja a félautomata sávváltást és a sebességkorlátozó táblák felismerését. Érzékelőivel, az autó sarkaiban elhelyezett radarjaival ésa szélvédő tetején található kamerával elemzi az utat és valós időben pozícionálja az autót. 

DS KAPCSOLÓDÁSI SZOLGÁLTATÁSOK 

DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

DS IRIS SYSTEM VOUS PROPOSE LES SERVICES DE CHATGPT(i) La nouvelle fonctionnalité de DS Automobiles utilise la puissance de l'Intelligence Artificielle générative avec la plateforme Chat AI de SoundHound, qui intègre plusieurs domaines de connaissance, combinés avec les modèles de langage les plus avancés comme l'API ChatGPT pour fournir des réponses plus rapides et plus complètes que le système de reconnaissance vocale DS IRIS SYSTEM précédent. ChatGPT est intégré au DS IRIS SYSTEM grâce au système de reconnaissance audio et vocale de SoundHound. Comme il s'agit d'un modèle de langage d'intelligence artificielle, il est développé pour générer des réponses de type humain fondées sur l'apprentissage profond, mais comme il s'agit d'une technologie nouvelle et en développement, ses réponses ou informations peuvent ne pas être totalement exactes, correctes ou objectives. Comme pour tout autre assistant virtuel, nous vous recommandons de ne pas vous fier uniquement aux informations fournies et d'éviter de partager des informations privées. Veuillez consulter les conditions générales.  

Déjà particulièrement intuitif et réactif, le système de reconnaissance vocale DS IRIS SYSTEM intègre désormais l'Intelligence Artificielle SoundHound optimisée par l'API ChatGPT.

Votre DS est désormais enrichie d'une fonction innovante qui vous permet d'explorer une toute nouvelle relation avec votre véhicule, en vous offrant un compagnon de voyage qui rendra vos trajets encore plus sûrs et plus agréables.

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
DS CASCO+

A DS Casco+ teljes körű casco biztosítás, amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

• a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,

• elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.