MEGTEKINTÉS

MIRROR SCREEN

Tükrözze okostelefonját DS modellje érintőképernyőjére

A legnépszerűbb telefonos alkalmazásokat autója érintőképernyőjén keresztül kényelmesen használhatja a Mirror Screen® funkció segítségével. 
kompatibilis alkalmazások

Apple CarPlay™

Az Apple CarPlay™ technológiának köszönhetően DS autója érintőképernyőjéről használhatja iPhone 5 vagy újabb készüléke funkcióit. A kormányról a Siri hangfelismerést is aktiválhatja, amely lehetővé teszi a névjegyek elérését vagy a zene kiválasztását a Spotify-on. Ha többet szeretne megtudni az Apple CarPlay™-ről, és ellenőrizze telefonja kompatibilitását, kattintson ide.

Android Auto

Jelenítse meg kedvenc alkalmazásait autója képernyőjén, miután letöltötte az Android Auto-t a Google Play Áruházból. Használatához csatlakoztassa Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszerrel felszerelt telefonját, és indítsa el az Android Auto alkalmazást.

Ha többet szeretne megtudni az Android Auto-ról, és ellenőrizze telefonja kompatibilitását, kattintson az alábbi gombra.

a következő modelleken elérhető

Személyre szabott szolgáltatások

MyDS App

Ismerje meg és töltse le alkalmazásunkat

Térképfrissítés

A navigációs rendszernek frissített térképadatokra van szüksége a megfelelő működéshez.

MYDS App

Accédez à tous les services Only You depuis votre smartphone

Maintenance e-book

Retrouvez facilement toutes les informations relatives à la maintenance de votre DS grâce au carnet d'entretien digital "Maintenance e-book".