COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

MŰSZAKI ADATOK

Ismerje me a DS 4 műszaki adatait, méreteit és motorválasztékát. 

A DS 4 méretei

Külső hosszúság 4400 mm
Külső szélesség (visszapillantó nélkül/behajtott/kihajtott visszapillantó tükrökkel) 1830/1866/2061 mm
Külső magasság (antenna nélkül/antennával) 1470/1490 mm
Tengelytáv 2675 mm
Első túlnyúlás 925 mm
Hátsó túlnyúlás 800 mm
Szélesség a könyököknél mérve elöl 1472 mm
Szélesség a könyököknél mérve hátul 1420 mm
Csomagtartó hosszúsága 830 mm
Csomagtartó szélessége 1104 mm
Csomagtartó hasznos belső magassága (kalaptartó alatt/tető alatt) 533/730 mm
Csomagtartó mérete (E-TENSE/belső égésű) 390/430 L
Szállítható személyek száma 5

RUGALMASSÁG & DINAMIZMUS Választható motorok

Élvezze a dinamikus teljesítményt, tökéletes harmóniában a környezetével a plug-in hibrid E-TENSE, a BlueHDi dízel- és PureTech benzinmotoroknak köszönhetően. Válasza a leginkább Önhöz illő motorváltozatot!

BENZINES

Puretech 130 LE automata

Puretech 180 LE automata

Puretech 225 LE automata

PLUG-IN HIBRID

E-TENSE 225 LE

DÍZEL

BlueHDI 130 LE automata

Kényelem és otthonosság Letisztult, finom belső design

Kényelem a fedélzeten

Elöl a vezeték nélküli töltő és a nagy tömörségű ülések (akár tízféle elektromos beállítással, valamint szellőzés, fűtés és masszázs funkcióval) jóvoltából, a vezető és utasa is hihetetlenül kényelmes körülmények között utazhat. A hátsó utasok kényeztetéséről szintén nagy tömörségű üléspárnák, USB-csatlakozók és tárolóhelyeket is magában foglaló, lehajtható középső könyöklő gondoskodik.

 

Motoros, lábmozdulattal is nyitható csomagtérfedél

Ha kezei nem szabadok, a csomagtartót egyetlen lábmozdulattal is nyithatja vagy zárhatja. A csomagtartó természetesen a kormány mögött, vagy a csomagtartón található gomb megnyomásával is vezérelhető. 

Nagy elektromos napfénytető

Engedjen még több fényt és kényelmet az utastérbe a nagy elektromos napfénytetőnek köszönhetően.

Fűthető szélvédő

A DS 4-hez opcióként rendelhető legújabb generációs fűtött szélvédő, volfrám szálhálózatának köszönhetően a teljes szélvédőt felmelegíti, így biztosítva minden időben magasfokú kényelmet és biztonságot az utazáshoz.

Technológia és biztonság Biztonság minden körülmények között

Riasztó és lopásgátló kerékőr

Megerősített védelem

A riasztó megvédi az autó belsejét és külsejét a rongálástól vagy a behatolástól, és figyelmezteti Önt vontatás esetén. A még nagyobb biztonság érdekében lopásgátló anyák rögzítik a kerekeket és megakadályozzák a jármű mozgatását.

360° kamerarendszer

Manőverezzen teljes nyugalomban

A parkolási manőverek elvégzéséhez használja ki az optimális láthatóságot, melyet az autón és annak tükrében található, opcióként rendelhető 4 kamera biztosít. A HD fedélzeti képernyőn megjelenik az autó környezete, és manővereihez alkalmazkodva automatikusan vált a nézetek között. Az ultrahangos érzékelők fokozzák a biztonságot és figyelmeztetnek, ha akadályok vannak az útjában.


Mentions légales

¹ Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie indiquées sont conformes à la procédure d’essai WLTP sur la base de laquelle sont réceptionnés les véhicules neufs depuis le 1er septembre 2018. Cette procédure WLTP remplace le cycle européen de conduite (NEDC), qui était la procédure d'essai utilisée précédemment. Les conditions d'essai étant plus réalistes, la consommation de carburant et les émissions de CO₂ mesurées selon la procédure WLTP sont, dans de nombreux cas, plus élevées que celles mesurées selon la procédure NEDC. Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie peuvent varier en fonction des conditions réelles d’utilisation et de différents facteurs tels que : la fréquence de recharge, le style de conduite, la vitesse, les équipements spécifiques, les options, les types de pneumatiques, la température extérieure et le confort thermique à bord du véhicule. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour plus de renseignements. Plus d’informations ici